Ovo je Nadiru dan poslaVictoriasFikret je napisao/la: ↑10 apr 2023, 21:09Lijepo izgleda ovaj tunel. Veležu je potreban prostor za davanje izjava. Možda tamo gdje trenutno stoji napuhani živi zid.
![]()
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Haskić je pravi lider na terenu i van njega 
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Bašić vs FK Velež
5 utakmica ,uspio u jednoj bod uzet protiv nas i 4 izgubio.
Ne bi bilo loše da ih preuzme
Ne bi bilo loše da ih preuzme
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Znači Feđa otpao zbog finansijaEspiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:46Bašić vs FK Velež
Ne bi bilo loše da ih preuzme![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Feđa ni selam ne naziva bez 5 stoja i stoja JasiAdo1922 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:48Znači Feđa otpao zbog finansijaEspiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:46Bašić vs FK Velež
I Mostarske kiše kao da su stale
Espiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:49Feđa ni selam ne naziva bez 5 stoja i stoja JasiAdo1922 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:48Znači Feđa otpao zbog finansijaEspiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:46Bašić vs FK Velež
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Jest nasao gdje ce traziti 8-10 hiljada i 3 milje Jasi, nemaju za germe. Ako ne odu u europu raspat ce se, Santos prvi koji je vec dogovorio da ide vaniEspiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:49Feđa ni selam ne naziva bez 5 stoja i stoja JasiAdo1922 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:48Znači Feđa otpao zbog finansijaEspiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:46Bašić vs FK Velež
RAja, kakvog ste vi stajalista za uzvrat na Grbavici?
Bas sam nesto pesimistican, nemam neko objasnjenje, al mislim da ce im novi trener donijeti pozitivni sok, velika je vaznost utakmice, bice cigana barem 10 milja, uzavrela atmosfera, koliko ce nasi biti spremni da to izguraju!?
Ali ipak imamo petak utakmicu, tu sam iz nekog razloga optimistican, nova tri bod ako Bog da. SVI U TUZLU, kad nismo u stanju bili u subotu napuniti arenu protiv Leotara.
Bas sam nesto pesimistican, nemam neko objasnjenje, al mislim da ce im novi trener donijeti pozitivni sok, velika je vaznost utakmice, bice cigana barem 10 milja, uzavrela atmosfera, koliko ce nasi biti spremni da to izguraju!?
Ali ipak imamo petak utakmicu, tu sam iz nekog razloga optimistican, nova tri bod ako Bog da. SVI U TUZLU, kad nismo u stanju bili u subotu napuniti arenu protiv Leotara.
-
mirza12345
- Kontakt:
Ma vala ja se jednog drzim u ovo zadnje vrijeme ako ce hadzikic bit na golu nemam se sta bojat kad njega na golu vidim odma znam da izgubit necemo hahahahahaha ma prolazimo jedino ako nesto ne dogovore a nece valjda
-
Mostarac45
- Kontakt:
Kralju kad se antisa postavi u odbranu nece moci ni krpic ni hodzic ni stilic proci, a i da prodju hadzkic ti na golu, Ocekujem 0 0 na grbavici, A u tuzli standradni 2 0,SVI U TUZLU VELEZ TE TREBADeco je napisao/la: ↑11 apr 2023, 01:38RAja, kakvog ste vi stajalista za uzvrat na Grbavici?
Iz vasih usta u Bozije usi, mada bi sve lakse bilo kad bi dali gol ranije i onda lagano privesti kraju haha
-
MostarskiSin
- Kontakt:
A sta bi se moglo dogovoriti? Cuj ako nesto ne dogovore, i nama i njima borba za europumirza12345 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 01:41Ma vala ja se jednog drzim u ovo zadnje vrijeme ako ce hadzikic bit na golu nemam se sta bojat kad njega na golu vidim odma znam da izgubit necemo hahahahahaha ma prolazimo jedino ako nesto ne dogovore a nece valjda
Bas smo cvrsti nazad i sigurni, mozda i kad ne izgleda igra lijepo u napadu imamo ozbiljan osigurac nazad. Iako sam i ja malo pod grcem zbog te utakmice jer 1-0 nije nista nedostizno dosta sam njihovih utakmica gledao ove sezone i nigdje mi nisu ostavili dojam da su u stanju da nas pobjede 2 razlike ili da im ne zabijemo go. Izgubili su skroz na grbavici status favorita, nikoga ne pobjedjuju lagano pa ni leotar onda u kupu kad su na srecu prosli, evo tuzla sad kiks. Na pocetku sezone siroki, leotar ligaska isto. Fedja ih je zgazio pa su na srecu remi izvukli tad sa Sarajevom. Jedino su nas bas nadigrali onda u ligaškoj, ali to bih vise Osimovoj debilnoj postavci u gostima pripisao ( skidanje gaca zrinjskom pod bijelim, sloga u modrici, zeljo na grb itd) nego njihovoj leprsavoj igri. Ako se uspije neutralisati Santos i Stila djelomicno mislim da nemaju neko drugo oruzje da nam naprave problem ozbiljan, osim sto ce atmostfera biti bas nabrijana i sigurno pun stadion.
19V22
- DzananMusa11
- Kontakt:
RacioEmocionalan je napisao/la: ↑10 apr 2023, 14:17Musa kao doox prije, ne moze da se utali u klubu pa mu svi krivi, a zna da ovakve stvari pred navijacima krene pricati da bi mu neko u roku od dvije minute zube izbio. Ovako ostaje samo forum da zadovolji svoj bijedni ego.
Tako je
Smatram da će prvih 20 minuta i naša postavka u tom periodu biti jako bitni. Oni će pokušati sve na početni hype, svježinu, tribine da nam zabiju na početku pa da se onda igramo. Ako odbranimo taj prvi udar, puno više nam se prostora otvara naprijed jer će onda sigurno sve baciti u napad. Ja bi počeo sa Nemanjom radi dobre igre u odbrani i pomaganja lijevom beku, ali ako zadržimo poluvrijeme 0:0 ili povedemo, odmah bi na poluvremenu uveo Wallace-a radi kontri. Svi znamo da je Nemanja praktično neupotrebljiv nakon 50-60 minuta igre. Postava uglavnom standarna kao i u prvoj utakmici. Zeljković na desnom beku da pokrije Santosa, Tarik i Dino kao osiguranje na Štiliću i praktično su odsječeni, jer im se napad uglavnom svodi na ovu dvojicu. Nadam se da će Feja to pametno odraditi, kao i većinu utakmica do sada. Izgleda mi taktički puno pismenije nego pod Feđom ili Amarom. Tim ima baš dobar balans odbrane i napada. Kao što Haskić reče, odbrana počinje od njega, a napad od golmana.Deco je napisao/la: ↑11 apr 2023, 01:38RAja, kakvog ste vi stajalista za uzvrat na Grbavici?
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Predviđam dosadnu utakmicu.
0-0 kao protiv Slobode nedavno ili 0-1 za nas.
0-0 kao protiv Slobode nedavno ili 0-1 za nas.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Ovo se sada mijenja, novi trener, sigurno ce pokusati neku drugu ideju, drugi nacin napada. Cisto sumnjam da ce se Basic drzati iste koncepcije kao i Mulalic.aimar21 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 07:44Smatram da će prvih 20 minuta i naša postavka u tom periodu biti jako bitni. Oni će pokušati sve na početni hype, svježinu, tribine da nam zabiju na početku pa da se onda igramo. Ako odbranimo taj prvi udar, puno više nam se prostora otvara naprijed jer će onda sigurno sve baciti u napad. Ja bi počeo sa Nemanjom radi dobre igre u odbrani i pomaganja lijevom beku, ali ako zadržimo poluvrijeme 0:0 ili povedemo, odmah bi na poluvremenu uveo Wallace-a radi kontri. Svi znamo da je Nemanja praktično neupotrebljiv nakon 50-60 minuta igre. Postava uglavnom standarna kao i u prvoj utakmici. Zeljković na desnom beku da pokrije Santosa, Tarik i Dino kao osiguranje na Štiliću i praktično su odsječeni, jer im se napad uglavnom svodi na ovu dvojicu. Nadam se da će Feja to pametno odraditi, kao i većinu utakmica do sada. Izgleda mi taktički puno pismenije nego pod Feđom ili Amarom. Tim ima baš dobar balans odbrane i napada. Kao što Haskić reče, odbrana počinje od njega, a napad od golmana.Deco je napisao/la: ↑11 apr 2023, 01:38RAja, kakvog ste vi stajalista za uzvrat na Grbavici?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Re: RSD Velež Mostar
Nekad se Bašić priželjkivao i za našu klupuSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑28 avg 2022, 11:29Prije će ga Feđa dobiti, možda već ove hefte....![]()
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako će uigrati nešto novo sa svega par treninga?nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 apr 2023, 08:15
Ovo se sada mijenja, novi trener, sigurno ce pokusati neku drugu ideju, drugi nacin napada. Cisto sumnjam da ce se Basic drzati iste koncepcije kao i Mulalic.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa