Da,dobra serijaeaglebvb09 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 09:28Da li je tko gledao Fauda , isplati li se baciti vrijeme ?
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
-
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.Sarmica je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:07Serija je vrhunska osim ove zadnje 4-te sezone. Naravno, propaganda je tu protiv arapa, ali ako se gleda čisto kao serija bez politike i mučnine koju nosi 'navijački' i dogmatski pristup, onda je svakako preporuka. Ovi koji govore drugačije nemamju pojma o serijama.eaglebvb09 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 09:28Da li je tko gledao Fauda , isplati li se baciti vrijeme ?
Nego imam dilemu izmedju Fauda i The mosquito coast !
ASD je napisao/la: ↑06 apr 2023, 02:01Odgledao Dark konačno. Prvu sezonu odgledao kad je tek izašla, pa onda pauzu napravio, i tek sad prije par dana krenem iz početka.
Nije mi treća sezona bila uvjerljiva dok sam gledao, ali u zadnje dvije epizode sam vidio smisao priče.
Zastupam stajalište da je najbolja time travel serija svih vremena.

https://www.netflix.com/title/80113647Centre forward je napisao/la: ↑04 apr 2023, 12:31
Možda je mene jer sam taj prag da me serija "zadovolji" postavio poprilično visoko, ali je serija poprilično loša.
Svaki aspekt serije, bukvalno, izgleda loš i neuvjerljiv.
Dajte kakvu preporuku na ovaj fazon, al da je malčice bolja.![]()
meni ova serija bila vrh

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Završih sa prvom epizodom ove odlične italijanske serije koju preporučujem za gledanje.
The good mothers
https://www.imdb.com/title/tt14206696/? ... _sr_srsg_0

The good mothers

- ASD
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑07 apr 2023, 05:32ASD je napisao/la: ↑06 apr 2023, 02:01Odgledao Dark konačno. Prvu sezonu odgledao kad je tek izašla, pa onda pauzu napravio, i tek sad prije par dana krenem iz početka.
Nije mi treća sezona bila uvjerljiva dok sam gledao, ali u zadnje dvije epizode sam vidio smisao priče.
Zastupam stajalište da je najbolja time travel serija svih vremena.![]()
vrhunska serija... najbolje je gledati u komadu, ja sam je gledao kako je koja sezona izlazila pa sam se morao vracati
![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Razvalili su sa serijom. Ali nije za ove koji gledaju ove zombi limunade i što kucaju neka slova TZRI UB5Z ....Sarmica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:36Završih sa prvom epizodom ove odlične italijanske serije koju preporučujem za gledanje.
The good mothers
![]()

Kakva epizoda Successiona

Jedan od najboljih epizoda neke serije u zadnjih par godina sigurno. Kakva gluma, kakva napetost, emocije

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel bolji od kraja prošle sezone
Čekamo kraj sezone da sve pogledam u cugu, previše mi čekati po sedmicu na novu epizodu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jest. Ma epizoda bez greške. Kakva gluma, svima Emmyja dati zbog ove epizode.
Pogledaj ove tri, pa onda opet napravi pauzu
Pogledaj ove tri, pa onda opet napravi pauzu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I ja sam nekad bio takav, ali više nmg u ovoj eri informacija i bombardovanja sa svih strana, gdje god udjem izadje mi spoiler. I ovo za succession mi je izašlo, ali u fazonu "big shocking twist" pa sam odmah preko dana skinuo i pogledao, da sam čekao npr. danas, već bi mi sve spoilano bilo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:12
Čekamo kraj sezone da sve pogledam u cugu, previše mi čekati po sedmicu na novu epizodu![]()
I mogu ti reći da mi uopšte ne pada teško čekati sedmicu, pogotovo serije od 50-60 minuta. Niti zaboravim šta se dešavalo. Gore mi bude pauza između sezona, morao tražiti recap na yt.

- ASD
- Kontakt:
Ja uvijek serije gledam u cugu.
Nikada ne mogu reći kada je koja epizoda dobra ili loša jer su to u mojoj glavo blockovi epizoda.
Nikada ne mogu reći kada je koja epizoda dobra ili loša jer su to u mojoj glavo blockovi epizoda.

> “The stories from each of Rowling’s Harry Potter books will become a decade-long series produced with the same epic craft, love and care this global franchise is known for. The series will feature a new cast to lead a new generation of fandom, full of the fantastic detail, much loved characters and dramatic locations that Harry Potter fans have loved for over 25 years. Each season will be authentic to the original books and bring Harry Potter and these incredible adventures to new audiences around the world, while the original, classic and beloved films will remain at the core of the franchise and available to watch globally.”
- napoleon72
- Kontakt:
Otelo je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:48
> “The stories from each of Rowling’s Harry Potter books will become a decade-long series produced with the same epic craft, love and care this global franchise is known for. The series will feature a new cast to lead a new generation of fandom, full of the fantastic detail, much loved characters and dramatic locations that Harry Potter fans have loved for over 25 years. Each season will be authentic to the original books and bring Harry Potter and these incredible adventures to new audiences around the world, while the original, classic and beloved films will remain at the core of the franchise and available to watch globally.”

Samo da je ne uniste woke sra.njima. Npr da Dumbledore zazvali Slughorna kad ga nagovara na posao ili tako nesta.

Ili da pola glavnih uloga ne budu crnci, jer ih je u filmovima premalo bilo zastupljeno, nijedna bitnija uloga.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ma JK se pita, valjda će biti dobro. Ako ne bude imaju knjige, boli me ****.napoleon72 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 09:02Otelo je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:48
> “The stories from each of Rowling’s Harry Potter books will become a decade-long series produced with the same epic craft, love and care this global franchise is known for. The series will feature a new cast to lead a new generation of fandom, full of the fantastic detail, much loved characters and dramatic locations that Harry Potter fans have loved for over 25 years. Each season will be authentic to the original books and bring Harry Potter and these incredible adventures to new audiences around the world, while the original, classic and beloved films will remain at the core of the franchise and available to watch globally.”![]()
![]()
![]()
Samo da je ne uniste woke sra.njima. Npr da Dumbledore zazvali Slughorna kad ga nagovara na posao ili tako nesta.![]()
Ili da pola glavnih uloga ne budu crnci, jer ih je u filmovima premalo bilo zastupljeno, nijedna bitnija uloga.
Al' kako opet pozivaju na bojkot na Twitteru, odbit će im se ko Hogwarts Legacy kad skine serija sve rekorde.
Al' volio bih više seriju o historiji Hogwartsa, Voldemortu i slično. Ovo mi je prerano, al' ko da gledam da će to sve doći na ekran. Bit ćemo spin off za spin offom. Okrenuti će HBO para i para na ovom.
- napoleon72
- Kontakt:
Takodje. Ili neki prequel o Marauderima ali iz Snapeove perspektive, neka mracna prica na fazon Jokera. Da pokazu kako je doslo do, zapravo, najveceg obrta u serijalu, kako je Snape od Voldemortovog sluge dosao na ono sto je postao kasnije. Definitivno najzanimljiviji lik u serijalu, zasluzuje svoju pricu.Otelo je napisao/la: ↑13 apr 2023, 09:42Ma JK se pita, valjda će biti dobro. Ako ne bude imaju knjige, boli me ****.napoleon72 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 09:02Otelo je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:48
> “The stories from each of Rowling’s Harry Potter books will become a decade-long series produced with the same epic craft, love and care this global franchise is known for. The series will feature a new cast to lead a new generation of fandom, full of the fantastic detail, much loved characters and dramatic locations that Harry Potter fans have loved for over 25 years. Each season will be authentic to the original books and bring Harry Potter and these incredible adventures to new audiences around the world, while the original, classic and beloved films will remain at the core of the franchise and available to watch globally.”![]()
![]()
![]()
Samo da je ne uniste woke sra.njima. Npr da Dumbledore zazvali Slughorna kad ga nagovara na posao ili tako nesta.![]()
Al' kako opet pozivaju na bojkot na Twitteru, odbit će im se ko Hogwarts Legacy kad skine serija sve rekorde.
Al' volio bih više seriju o historiji Hogwartsa, Voldemortu i slično. Ovo mi je prerano, al' ko da gledam da će to sve doći na ekran. Bit ćemo spin off za spin offom. Okrenuti će HBO para i para na ovom.
Al sto kazes, bice toga, HP svijet je zlatna koka za WB.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 130 gostiju.