Ne znam zaista.mostar_mo je napisao/la: ↑10 apr 2023, 13:10Mene je sram kad vidim Hasića i Pekušića kako skreću na lijevu VIP tribinu kad dodju na utakmicu .Espiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 13:01Upravu si za Husnića, čovjek je bio sponzor i prije ove Hasićeve uprave evo ostao je i poslije.
Svaka mu čast!
Šta se desilo sa Hasićem,Pekušićem i ostalim zaista ne znam,jel neki ego uvrijeđen ili šta li?
Mada, Haso je davao , ne treba dušu griješit ..kao i Husnić tu je svih ovih godina. Nisam siguran da li je trenutno sponzor, mislim da jest !
Jedino što mogu reći je da sam nekada sredinom decembra imao priliku razgovarati sa ljudima iz naše uprave.
Tada su mi rekli da još čekaju odgovore od starog upravnog odbora u kojem će smjeru ići njihovo daljnje sponzorstvo..
Isto tako vezano i za generalnoga sponzora.
Rekli su da oni su spremni i da ne bi imali ništa protiv da oni stari ostanu u klubu kao sponzori i da su spremni na saradnju i sa njima,ali i kao da finansiranje kluba uopšte nije problem i ako odu oni svi.
Rahimić je i tada bio spreman da bude generalno sponzor kluba, mislim da se već i radi na nekim sponzorima iz vana.
Nekim njegovim partnerima i poznanicima.
Da se zna nisam ni na jednoj strani od bilo koje uprave i jedino mi je bitan klub i bilo ko da radi dobro za klub podržavam.
Ovi sad rade po meni odličan posao i podrška im je isto kao što je bila i prethodnoj upravi,jer su u to vrijeme od gašenja doveli do europe i hvala im na tome.
A šta se u međuvremenu dogodilo sa njim,Bosnalijekom itd zaista nemam informacijama,osim mahalskih priča a ne mogu ih smatrati relevantnim.
Ako neko ima provjerene informacije, valjalo bi da kaže ,da se i ta misterija riješi.