Momak odigrao svaku utakmicu za naše omladinske selekcije i ti kažeš da on čeka njihov poziv. Niko ne kaže da mu i oni nisu jedna od opcija, ali sada da dobije poziv naše A selekcije odmah bi se odazvao. Mi ćemo biti krivi ako ga ne pozovemo na ove utakmice u junu.Saltboy075 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 18:23Pa i ceka poziv Hrvatske,mi smo svima njima druga opcija.Raonffa je napisao/la: ↑09 apr 2023, 22:00Hrvati bi mogli vrlo lako poklopiti ovog Barišića ako momak ne debituje za nas u junu. Igra odličnu sezonu u Osijeku, prilično sam siguran da će prodati na ljeto s obzirom da im nije bajna finansijska situacija, a u tom slučaju možemo se otvoriti situacija da igra za Hrvate jer nije kod njih nešto specijalno jaka konkurencija na pozicijama stopera.
Imaju širinu to stoji, ali jedino se Gvardiol trenutno izdvaja kao klasa, ovo ostalo je tu negdje, tako da je prilično realno da može dobiti poziv susjeda.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
- Kontakt:
Kako ti kazes druze..
-
- Kontakt:
Jako teško će netko iz Osijeka dobiti poziv za hrvatsku reprezentaciju s obzirom u kakvoj je formi Osijek.
Barišić je trenutno naš najbolji stoper, iza Anela. Pitanje je do kada će biti naš, jer se kod nas diskutuje ima li mjesta u Hrvatskoj, umjesto da mu se obeća poziv.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Normalno da je istina. Nije poenta to koliko ima fudbala momak je svjestan da je u krizi i da nije zasluzio poziv.caffetin je napisao/la: ↑10 apr 2023, 18:17Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 apr 2023, 21:22Znam, on uopce ne zeli razgovarati sa rukfasom
Bukvalno ako zele da se odazove morat ce ga otici moliti i tad je pitanje hoce li pristati.
Ako je istina to sto pises, onda ga i ne treba zvati u reprezentaciju. Ima 14 minuta fudbala a glumi neku zvijezdu. Nek igra za Holandiju![]()
Poenta je da je trebao ga pozvat kad momak prolazi teske trenutke po ko zna koji put a karijera tek pocela, to bi mu pomoglo na mentalnom planu, ili ga bar kontaktirati daa se osjeti prisutnim i da neko racuna na njega.
Ne zabiravimo kada je cijela poljska pricala o njemu i kada je mogao licemjerno sutati i cekat mozda ljeto da ga holandjani pozovu na Euro u21...on je jos zimus kad ga najbolje islo javno rekao da zeli samo za nas igrati.
Takvi momci se trebaju cijeniti i nekad kad ih ne ide jer jos su to mladi igraci pozvat ih da probaju izic iz krize.
Mi samo gledamo kad treba neki igrac pomoc repki i to kad ga ide i kad je dobar odmah zovi ga uzece ga austrijanci, svedi...treba nekad te momke pripaziti i razumiti ih da se stvara ta porodicna atmosferaa u i oko repke. Samo tako se moze napravit iskorak.
A te price o dobroj atmosferi po kafanama i restoranima to ne vodi nigdje.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Meni je veca nepravda prema Dini Hoticu,barem igra i daje golove i sto je najbitnije standardan je igrac,i on je mogao na instagramu napisati bilo sta,al decko je profesionalac i ceka svoj poziv.Ovaj mi se Hamulic ogadio i toliko se paznje njemu daje i onom denisu to je uzas Bozija!!
Ljudi dobili smo prave patriote i djecu koja su odbila jace reprezentacije od nas.Ako je njima to bilo lako vjerujte da nije,i ja nikad necu ovu dvojicu voliti isti slucaj kao Seferovic ,puna.usta Bosne .
Svako ima pravo na svoje misljenje al ova dvojica su bas djeca,krivim i rukfasa sto zove Mesanovica i druge,svaka cast Prevljaku al nama u ovom trenutku mora biti na klupi,nije decko u formi i ne znam zasto ga se zove.Mislio sam da je on novi Dzeko al nazalost mu treba 30 sansi da zabije gol..
Ljudi dobili smo prave patriote i djecu koja su odbila jace reprezentacije od nas.Ako je njima to bilo lako vjerujte da nije,i ja nikad necu ovu dvojicu voliti isti slucaj kao Seferovic ,puna.usta Bosne .
Svako ima pravo na svoje misljenje al ova dvojica su bas djeca,krivim i rukfasa sto zove Mesanovica i druge,svaka cast Prevljaku al nama u ovom trenutku mora biti na klupi,nije decko u formi i ne znam zasto ga se zove.Mislio sam da je on novi Dzeko al nazalost mu treba 30 sansi da zabije gol..
Zadnja izmjena: Saltboy075, dana/u 10 apr 2023, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ti ako vjerujes da je on mogo igrati pa makar i za U21 Holandije onda si veca dilajla nego on.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 apr 2023, 19:13Normalno da je istina. Nije poenta to koliko ima fudbala momak je svjestan da je u krizi i da nije zasluzio poziv.caffetin je napisao/la: ↑10 apr 2023, 18:17Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 apr 2023, 21:22
Znam, on uopce ne zeli razgovarati sa rukfasom
Bukvalno ako zele da se odazove morat ce ga otici moliti i tad je pitanje hoce li pristati.
Ako je istina to sto pises, onda ga i ne treba zvati u reprezentaciju. Ima 14 minuta fudbala a glumi neku zvijezdu. Nek igra za Holandiju![]()
Poenta je da je trebao ga pozvat kad momak prolazi teske trenutke po ko zna koji put a karijera tek pocela, to bi mu pomoglo na mentalnom planu, ili ga bar kontaktirati daa se osjeti prisutnim i da neko racuna na njega.
Ne zabiravimo kada je cijela poljska pricala o njemu i kada je mogao licemjerno sutati i cekat mozda ljeto da ga holandjani pozovu na Euro u21...on je jos zimus kad ga najbolje islo javno rekao da zeli samo za nas igrati.
Takvi momci se trebaju cijeniti i nekad kad ih ne ide jer jos su to mladi igraci pozvat ih da probaju izic iz krize.
Mi samo gledamo kad treba neki igrac pomoc repki i to kad ga ide i kad je dobar odmah zovi ga uzece ga austrijanci, svedi...treba nekad te momke pripaziti i razumiti ih da se stvara ta porodicna atmosferaa u i oko repke. Samo tako se moze napravit iskorak.
Holandjani imaju takvih kao on na desetine.
Ruku na srce nama bi dobro doso i normalno da je greska sto ga nisu pozvali za ovaj zadnji prozor, ali glumiti neku uvrijedjenu mladu sa tako ocajnom statistikom nema smisla.
menstrual
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Apsolutno je moronski potez ne odazivati se na poziv selektora pa makar isti bio senilni jugosaurus.
Imao je zagarantovan poziv.
Imao je zagarantovan poziv.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ko mu mater na onu stvar nabije.
Možda se izgladi kad dobije otkaz Jugosaurus nakon novembra.
Možda se izgladi kad dobije otkaz Jugosaurus nakon novembra.
-
- Kontakt:
caffetin je napisao/la: ↑10 apr 2023, 20:28Ti ako vjerujes da je on mogo igrati pa makar i za U21 Holandije onda si veca dilajla nego on.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 apr 2023, 19:13Normalno da je istina. Nije poenta to koliko ima fudbala momak je svjestan da je u krizi i da nije zasluzio poziv.
Holandjani imaju takvih kao on na desetine.
Ruku na srce nama bi dobro doso i normalno da je greska sto ga nisu pozvali za ovaj zadnji prozor, ali glumiti neku uvrijedjenu mladu sa tako ocajnom statistikom nema smisla.
Momak ti si ovdje zalutao. Nisam rekao da vjerujem nista, citaj kako je napisano.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Ma ja, ali dzaba sve kad je Hamulic nerealan prema sebi. Da mu neko kaze, spusti glavu, suti i treniraj, ne bi progovorio sa njim vise. Takav dojam barem odaje.
Ovo gore za Barisica je samo takav debilizam, ako postane reprezentativac Hrvatske, jugosaurusa treba razapeti.
Ovo gore za Barisica je samo takav debilizam, ako postane reprezentativac Hrvatske, jugosaurusa treba razapeti.
Ma laze ovaj brigada, glumi insajdera, a klaun obicni.
Brigada bi mogao krivicno odgovarati za iznosenje neistina vec neko vrijeme na forumu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da li se po vama ovaj igrac previse ignorise? Mlad, jak, standardan u klubu.

@igrajlopte 🐦
Igor Savić nije standardan u klubu koji će najvjerovatnije ispasti iz lige.
Lično volim visoke DM i destruktivce kakav je on, Rahimic bio, nadamo se Tahirovic bude bar duplo bolji od Rahimica. U onom odlicnom izletu Zrinjskog u Europi jesenas, za mene je Savić bio top 3 najvažnijih igrača uz Bilbiju i onog stopera njihovog. Svi su pisali o Jankoviću ali niko nije primjecivao sta je na terenu odradjivao ovaj dečko.
Kad je prešao u Torpedo odmah je bio starter ali je nakon serije loših rezultata u medjuvremenu igrao toplo-hladno, klupa-starnih 11.
Da se nesto ignorise, ne mislim tako...sudeći prema svemu...dok ne bude drugačije.
Lično volim visoke DM i destruktivce kakav je on, Rahimic bio, nadamo se Tahirovic bude bar duplo bolji od Rahimica. U onom odlicnom izletu Zrinjskog u Europi jesenas, za mene je Savić bio top 3 najvažnijih igrača uz Bilbiju i onog stopera njihovog. Svi su pisali o Jankoviću ali niko nije primjecivao sta je na terenu odradjivao ovaj dečko.
Kad je prešao u Torpedo odmah je bio starter ali je nakon serije loših rezultata u medjuvremenu igrao toplo-hladno, klupa-starnih 11.
Da se nesto ignorise, ne mislim tako...sudeći prema svemu...dok ne bude drugačije.
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Belmin Beganović (Ried) opet u prvoj postavi i odigrao vrlo dobro poluvrijeme za sad protiv Tirola. Ima samo naš pasoš i državljanstvo, nije upisao nijedan nastup za naše mlade.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne brini se, neće ih ni upisati 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Klupa Borca > prva postava Rieda

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter, kakarut, legendarnadruga i 63 gosta.