NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2022-23 regular season
Lakersima je plafon da izbace MEM. Onda ih GSW cisti s terena.
E jbg, usra ga na kraju.Kobe Bryant je napisao/la: ↑10 apr 2023, 12:10Prognoza Play in :
LAL - MIN = 80-20 % = 7. LAL
NOP - OKL = 60 - 40 %
MIA - ATL = 70 - 30 % = 7. MIA
TOR - CHI = 55 - 45 %
NOP/OKL - MIN = vise sanse sigurno da budu 8-mi i Pelikansi i Oklahoma
TOR/CHI - ATL - ovdje sve 3 ekipe imaju svoje sanse hajde da kazem radi trenera Toronto ali sve je to u 5 deka
PLAY OFF
DEN - NOP = 4 -1
MEM - LAL = 2 - 4
SAC - GSW = 2 - 4 (ako se vrati Wingis ako ne onda 4-3 za SAC)
PHO - LAC = 4 - 3
MIL - TOR = 4 - 1
BOS - MIA = 4 - 2
PHI - BRN = 4 - 2
CLE - NYK = 3 - 4
DEN - PHO = 3 - 4
GSW - LAL = 2 - 4
MIL - NYK = 4 - 1
BOS - PHI = 4 - 3
PHO - LAL = 2 - 4
MIL - BOS = 4 - 3
MIL - LAL = 4 - 3

BTW Bucksi s metlom prolaze prva 2 kola.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Cuj lejkersi 
Pa ne igra se opet korona turnir

Pa ne igra se opet korona turnir

Bucksi ili Celticsi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidjet cemo, mada ga mogu Bucksi štediti do finala konferencije. BOS itekako teži put do finala ce imati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2023, 17:35Istog smo misljenja, iako vise naginjem MIL, ako ovo s Middletonom nije nista ozbiljnije.
Ali od ove dvije ekipe vidim kao prvaka.
Na zapadu mislim da ce izaci PHX ili GSW.
- Felixians4
- Kontakt:
U19: https://www.sportingnews.com/us/athleti ... b5zlu7lo8w
Jako smorilo nakon all stara, a play in i playoffs bome jako obećavaju
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Uh kako će biti uzbudljivo od samog početka, očekujem puno od Clevelanda, neće biti nikome lako sa njima. Jos su Clippersi zanimljivi ako se PG13 vrati.
GSW će daleko ako Wiggins pronađe formu, a i bez njega ih vidim u finalu konferencije, i tamo ih jedino Sunsi mogu zeznuti jer imaju prednost na centarskoj poziciji, i nema ko čuvati KDa, a ako se Wiggins vrati onda ni Sunse ne vidim kao prijetnju.
Generalno me strah samo Mil i Sixersa, ako bi opet bili Celticsi onda ce biti repeat.
GSW će daleko ako Wiggins pronađe formu, a i bez njega ih vidim u finalu konferencije, i tamo ih jedino Sunsi mogu zeznuti jer imaju prednost na centarskoj poziciji, i nema ko čuvati KDa, a ako se Wiggins vrati onda ni Sunse ne vidim kao prijetnju.
Generalno me strah samo Mil i Sixersa, ako bi opet bili Celticsi onda ce biti repeat.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Felixians4
- Kontakt:
Ne bude li ozljeda najglasnijih, spektakularnih 5-6 rundi počev od starta. LAC preklani na Sunse bez Leonarda, sada bez Georgea, a ovi Mikala zamijenili Durantom. Nema taj Lue sreće nakon 2016. nikako, a umrli mu bliski ljudi ove godine
AD ce se us.rat u zivot GSWu u drugoj rundi. Green mu nista nije mogao ni dok je mladji bio.
Zanimljivo je sa niko ne spominje Nugetse kao favorite a eto kao prvi seed zapada, a ljudi su mislim najbolja domacinska ekipa
Al i to dovoljno govori koliko se druge ekipe cuvaju za PO pogotovo GSW
Al i to dovoljno govori koliko se druge ekipe cuvaju za PO pogotovo GSW
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovi nisu ni play-in prošli već pričaju o drugoj rundi i finalima. 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gobert ne igra protiv Lakersa
Ovo su zadnji dani u ovoj NBA sezoni da smo svi na okupu, lagano će jedni po jedni početi nestajati a oni svakako među prvimababoedindzeko09 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 19:50Ovi nisu ni play-in prošli već pričaju o drugoj rundi i finalima.![]()

Btw ne bih ja rekao da će Bucksi rutinirati Knickse/Cavse već da će se dobro napatiti
Pa ni prva runda nece biti lagana, recimo miami izg pa dobije za 8-mo mjesto, a svakako da im i hawksi i bullsi mogu uzeti koju tekmudark44 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 20:12Ovo su zadnji dani u ovoj NBA sezoni da smo svi na okupu, lagano će jedni po jedni početi nestajati a oni svakako među prvimababoedindzeko09 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 19:50Ovi nisu ni play-in prošli već pričaju o drugoj rundi i finalima.![]()
Btw ne bih ja rekao da će Bucksi rutinirati Knickse/Cavse već da će se dobro napatiti
Istok je dosta dosta zanimljiviji od zapada
Na zapadu osim ove Clipe vs Sunsi nece biti nekih dobrih meceva, Gsw ce rutinirati kingse, denver ne znam sta bi rekao oni su meni ekipa koja bi mogla vec u prvoj rundi letjeti van recimo od Pelicansa
Kad vidis razliku u pobjedama izmedju npr i Derventa i GSW, jasno je kao dan da pozicija na tabeli ne garantuje nista i da nije realan pokazatelj snage ekipe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Skidam kapu Jokicu za sve, ali ima ogroman uticaj na igru DEN. A jednostavno nije tip koji ce donijeti ekipi prsten.
Volio bih da grijesim.
Volio bih da grijesim.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Steta, ovako Minny ima sanse protiv Lakersa. Da igra francuska bukva to bi bio lahak posao za LAL.
Jest mi drago sto smrdljive klipe opet nemaju sanse za proci prvu rundu. Denver kao klasicni pace maker i ekipa za regularni dio sezone, takodjer ima sanse samo da bude pometen od bilo koga ozbiljnijeg.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Fazon je sto se ovdje vec dvije godine govori da je Denver komplet otisli bi do finala, evo sad su kompletni i niko ih ozbiljno ne dozivljava, u tom je poenta
Ja ih bas nikako ne vidim dalje od drugog kruga, i za proci prvi ce im biti borba ubjedjen sam
- Felixians4
- Kontakt:
Ne baš nitko(ne mislim na se). P.s. Kelti druga obrana i napad sezone što je indikativni da je riječ o vrhunskoj ekipi. Krenuli slabo obrambeno, a savršeno šuterski, na kraju balans iako ulaze sa zdravstvenim upitnicima ponajprije. O drugoj rundi kad bude na redu, al Sixersima je ona neprelazna, sada "luzeri" Rivers(jednom champ uvijek champ), Morey, Hardena i Embiid stignu si uzdignuti playoff legacy protiv franšize rivalske koja ih je ubila recentno na x načina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.