Sve igrače koji su činili unazad godinama oslonac tima je doveo Ibro Rahimič.
igrači koji su dovedeni sada nisu dovedeni da budu stub i solonac ekipe nego da se proširi konkurencija koja je bila očajna, klupe imali nismo,a povreda tona. S povredama se nastavilo i dalje i tu nešto škripi u procesu pripremanja i odmaranja igrača nakon utakmica/treninga.
Lauš je fantastičan, doveden nakon povrede Bajrića, a Bogami se vidi da ima šlifa itekako, onaj njegov pas po zemlji sa lijeve strane za Haskića ja nisam vidio u našoj igri pa možda nikad, ilis e barem ne sjećam takve asistencije.
Ukoliko izađemo u evropu nama trebaju 4 igrača koja će odmah ući u prvih 11.
A ovom klocu sa tv Mo mogu samo poručiti da nazivati nekoga ljudskom nulom, na osnovu foruma, može samo teški debil. Možete kenjati po mojim upisima, ali 90 posto stvari na koje sam ukazivao su se pokazale na kraju tačnima
Lako je staviti pink naočalice i na sve klimati glavom, zato nam je i država tu gdje jeste, zato nam je sport tu gdje jeste, zato za 12 mjeseci od danas nećemo ni iamti države. A vi klimajte glavom i dalje, nekad je Velež bio pokretač revolucija, sada smo zaglavili sa ovim debilima koji klimaju glavom na sve i slažu se s a velikim gazdama, nismo bolje ni zaslužili !!!