Brokula je napisao/la: ↑09 apr 2023, 20:53
Sve je to super, al kad si u utrci za titulu protiv Sitija jednostavno nista nema tezinu nego 3 boda na gotovo svakoj mogucoj utakmici
Ne znam, možda je i do mene jer sam stvarno svašta zapamtio unazad 20+ godina, ali znam da nam Liverpool nikad nije bio lagan protivnik protiv kojeg unaprijed upisujemo bodove.
2003-04 su Nepobjedivi na poluvremenu bili 1-2 u minusu i već nam je kroz glavu prolazilo da bismo mogli ostati bez svih trofeja. Ispali iz FA Kupa od j..enog Roya Carrolla u kojeg je ušao duh Van der Sara i Schmeichela, ispali od Chelsea od Ranierija koji nikad prije niti poslije nije dobio Wengera u međusobnom duelu (a igrali skoro 20 puta) i koji smo te sezone dobili triput, a raskrčen put u Ligi prvaka bio (Milan ispao u osmini finala, Real ispao u osmini finala, Man U ispao u osmini finala, sve se kockice slagale za nas). A to su bili Nepobjedivi, sa Vieirom, Henryjem, Piresom, Bergkampom, Ljungbergom, Campbellom, gdje stopera nije igrao Holding i gdje nosioci igre nisu bili 21-godišnjaci nego svjetske klase koje su prije samo dvije sezone osvojile duplu krunu.
Ima takvih set-bekova koliko hoćeš. City je prošle sezone strepio za titulu do zadnjih 10 minuta, ne samo zbog onih 0-2 protiv Ville nego zbog toga što su u pretposljednjem kolu ganjali 2-0 kod West Hama i onda još fulali penal kojim su mogli praktično osigurati titulu.
Samo da se protiv Bayerna potroše baš onako momački, da izginu u borbi s njima.