Koliko su odigrali utakmica, toliko im bodova i fali do Arsenala. Baš čudno što nas niko ne podnosi ove godine.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:53zato sto ste picke podanicke sagnite se pepu navikli ste![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Koliko su odigrali utakmica, toliko im bodova i fali do Arsenala. Baš čudno što nas niko ne podnosi ove godine.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:53zato sto ste picke podanicke sagnite se pepu navikli ste![]()
Ovako si i za Pottera bio optimističan i znamo kako je to završilo.
Pa ne kontam šta hoćeš reći, da su trebali skinuti gaće da ih napunite jer eto i drugi su?AA23 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:38
Jel shvataš da je Liverpool odigrao kao u najboljim danima ovo drugo poluvrijeme, kući na terenu gdje su skoro 2-3 godine bez poraza bili?
Ja zadnji put ovakav Liverpool gledao kad su se kvasili sa Cityem i izgubili titulu goal-line tehnologijom - taj nivo igre su imali danas, minus Ramsdale koji je spriječio potop.
Arsenal je samo danas i protiv Evertona bio slabija ekipa na terenu i opet su imali prednost od 0-2.
Ma ne, jest mi krivo što je Kloppina tankirao malo do ove tekme, naročito ona tekma u srijedu.Arvid je napisao/la: ↑09 apr 2023, 20:02Pa ne kontam šta hoćeš reći, da su trebali skinuti gaće da ih napunite jer eto i drugi su?AA23 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:38
Jel shvataš da je Liverpool odigrao kao u najboljim danima ovo drugo poluvrijeme, kući na terenu gdje su skoro 2-3 godine bez poraza bili?
Ja zadnji put ovakav Liverpool gledao kad su se kvasili sa Cityem i izgubili titulu goal-line tehnologijom - taj nivo igre su imali danas, minus Ramsdale koji je spriječio potop.
Arsenal je samo danas i protiv Evertona bio slabija ekipa na terenu i opet su imali prednost od 0-2.![]()
Ovo ko mi kad smo pitarima kmečali što nas nisu pustili na Koševu za titulu. Mislim ono, breaking news, ekipa ne želi izgubiti na svom terenu![]()
Moram prelistati postove, ali čini mi se da sam ja bio u Marsal mooduHordasOdMalena je napisao/la: ↑09 apr 2023, 20:10Identično ovako navijači Liverpoola bili zadovoljni sa 2:2 na Etihadu prošle sezone. I bi šta bi..
Nista posebno, samo najbitniji mec sezone
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, sarajevskiMarlboro i 21 gost.