Belluschiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
volimliverpool je napisao/la:@Willy
Belluschiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
Mogao bi ali to nikada ne bih odigrao na te pareEmirrr je napisao/la:Roma-Parma 1/1,55
Man City-Fulham 1/1,45
Eintracht-Stuttgart 1/2,45
Lech poznan-widzev lodc 1/1,55
young boys-xamax 1/1,50
Rengers-St.johnston 1/1,22
Uplata 50€+Bonus
Dobitak 860,98€
Dali bi mogao da prodje ovakav listic???????????
Pa okic, da cujem sta bi ti promjenio!!!Sanchez_8 je napisao/la:Mogao bi ali to nikada ne bih odigrao na te pareEmirrr je napisao/la:Roma-Parma 1/1,55
Man City-Fulham 1/1,45
young boys-xamax 1/1,50
Uplata 50€+Bonus
Dobitak 860,98€
hvala ti za savjet, sigurno cu da izbjegnem te dvije ekipeMonolog je napisao/la:Ja Lech ne bi odigr'o ni kad bi sa Travnikom igrali. To je ekipa koja ove sezone igra katastrofalno, a i dalje su koeficijenti na njihovu pobjedu mali. Dakle, za taj koeficijent se ne isplati nervirati(posebno ne sa ovako masnom uplatom). Eintracht još nije zabio gol u drugom dijelu sezone, tako da bih i to prekrižio, a ostalo bi trebalo proći. Naravno, ovo i jesu 2 najveće kvote na tiketu, al' šta'š. Iskren da budem, Eintracht ne bi igr'o ni na nekom narodnom tiketu, a kamoli na količincu.
Iskreno sve , nikada ne bih igrao 1/1 na joju i viseEmirrr je napisao/la:Pa okic, da cujem sta bi ti promjenio!!!Sanchez_8 je napisao/la:Mogao bi ali to nikada ne bih odigrao na te pareEmirrr je napisao/la:Roma-Parma 1/1,55
Man City-Fulham 1/1,45
young boys-xamax 1/1,50
Uplata 50€+Bonus
Dobitak 860,98€
Ovo sam dao svoj predlog ha ya
volimliverpool je napisao/la:Pa nije ni odigrao 1/1.
Sanchez_8 je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Pa nije ni odigrao 1/1.
Joj stare mi ucinilo mi se jbg stvio ovaj / djavo , haha jesam medjed
legenda reala je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Pa nije ni odigrao 1/1.
i ja sam mislio ,pa fino pogledam kad vidim da nije![]()
![]()
a za ovog što traži parove ,nemoj se ti kladiti ,najbolje ti jod ovog nema hajra ,sve što dobiješ vratiš im i obrnuto ,ja im trenutno vraćam dobitke
Ma znam ja to da se vraca,samo sto smo mi prokleti ba, ne vidimo kada vracamo vidimo kada dobijamo samo, ostalo 0 bodova jelegenda reala je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Pa nije ni odigrao 1/1.
i ja sam mislio ,pa fino pogledam kad vidim da nije![]()
![]()
a za ovog što traži parove ,nemoj se ti kladiti ,najbolje ti jod ovog nema hajra ,sve što dobiješ vratiš im i obrnuto ,ja im trenutno vraćam dobitke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.