A zaboravioi šintori kad su pobjedili posle sudijske nadoknade.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:39Arsenal protiv Liverpoola osvojio četiri boda, City tri.
Ali Liverpool zapeo.![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- imranpovratak3
- Kontakt:
Re: English Premier League
“If the people in your circle don’t inspire you. They’re not your circle. They’re your cage.”
Top G
Top G
Liverpool zapeo, eto trebali smo pustiti tekmu. Da je Arsenal makar bod uzeo cityu prosle god, liverpool bi osvjio.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Cetiri meca u sezoni, na svakom zabio Cityu. Kroz godine kad smo se krhali za titulu, ne sjecam se da je fulao penale. Isto vazi i za medjusobne duele. Jednom u zivotu dodje momenat da vrati nesto zajednici i on fuli. Proklet bio od dana kad je rodjen, pa do dana kad napusti ovaj svijet pun boli, patnje i stradanja. Topnicima cestitke.
Previse je iskustva u nama MarsaleMarsal je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:17Isto razmišljam.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ocito je Arsenal ove sezone pod nekim sretnim zvjezdama, jer zaista mi nije jasno kako su sa ovakvom igrom uspjeli da izvuku x
Skupile se hijene na temi, ali ostadoše gladne. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Strašna tekma 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Arsenalovi navijaci postaju bas iritantni, nikad se bod nije izgubio zbog neceg drugog, uvijek sudije. Jos ova prica kako je Liverpool zapeo protiv njih a protiv nekog drugog igraju slabije
smijesno, a i iritatno.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Obzirom da smo upravo izgubili titulu ne znam kako ostadoše gladne ali elem nejse.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I kaze sto navijamo za City.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odigraj onda tiket ako si toliko siguran.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:

Bod u gostima protiv Liv nikad nije los.
Moraju se nafurat..dobri rez u derbijima je sve sto je ostalo do kraja sezone.
Sto smo se mi furali kad smo 1:1 igrali prije par godina..a njima trebalo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam gdje se može odigrat, a iskreno odigrao bih iako u kladionicu nisam kročio godinama sigurno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jer nemate dostojanstva i jer imati neki mazohisticki fetis

Nemoj samo kasnije da bude, otišao u Njemačku zbog propalog tiketa.
City će kiksati protiv nas.
Mi sa šest pobjeda (WH, Southampton, Chelsea, Brighton, Forest i Wolvesi) i dva remija (City, Newcastle) osvajamo titulu sa 93 boda. City sa 8-1-0 završava na 92 boda ispod nas.
Chelsea uzima Arsenal.
Malfoy prvijenac.
Malfoy prvijenac.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Upravo. Grupa ljudi s ovog foruma mi je toliko ogadila Arsenal da bukvalno navijam da plasticni City osvoji.