Svakakvih retarda sam se nacitao za ovo vrijeme provedeno na forumu ali ti si mu uvjerljivo najveći.AlanSmith14 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:31To za pauze koje Arsenal pravi "povredama" nakon sto protivnik napravi veliku snasu je postalo bas primjetno.
Malo se presaberu, poremete momentum protivnika, Arteta odrzi sastanak kraj aut linije i idemo dalje.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: English Premier League
Rođen s tobom da budem
Pa prepali smo ih prvi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hajd valjda nemate goriva za 2. pol iskreno

Premotaj tekmu unazad i pbrati paznju prije nego sto nekog prozoves retardom. Dvije velike sanse sto je liverpool imao. Prva golman "trazi" sociva po travnjaku, druga Gabriel koji je bio sam pada i drzi se za ledja.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:33Svakakvih retarda sam se nacitao za ovo vrijeme provedeno na forumu ali ti si mu uvjerljivo najveći.AlanSmith14 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:31To za pauze koje Arsenal pravi "povredama" nakon sto protivnik napravi veliku snasu je postalo bas primjetno.
Malo se presaberu, poremete momentum protivnika, Arteta odrzi sastanak kraj aut linije i idemo dalje.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 09 apr 2023, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jel to grijeh neki, staFudo je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:36Premotaj tekmu unazad i pbrati paznju prije nego sto nekog prozoves retardom. Dvije velike sanse sto je liverpool imao. Prva golman "trazi" dociva po travnjaku, druga Gabriel koji je bio sam pada i drzi se za ledja.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:33Svakakvih retarda sam se nacitao za ovo vrijeme provedeno na forumu ali ti si mu uvjerljivo najveći.AlanSmith14 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:31To za pauze koje Arsenal pravi "povredama" nakon sto protivnik napravi veliku snasu je postalo bas primjetno.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije, to je Pepova skola. Jeli fudbal?Brokula je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:37Jel to grijeh neki, staFudo je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:36Premotaj tekmu unazad i pbrati paznju prije nego sto nekog prozoves retardom. Dvije velike sanse sto je liverpool imao. Prva golman "trazi" dociva po travnjaku, druga Gabriel koji je bio sam pada i drzi se za ledja.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:33
Svakakvih retarda sam se nacitao za ovo vrijeme provedeno na forumu ali ti si mu uvjerljivo najveći.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sutra godina od zadnjeg gola Diega Jote
Nisam u zivotu vidio Pepovu ekipu da trazi neki prekid igre da bi trener nesto rekao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta je ovo?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sudije guraju liverpool, sta ce biti?
Govor tijela Fabinha je kao u penzioner koji izlazi ispred zgrade na partiju saha sa vrsnjacima.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Zavro Olding ko da krci direke.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 09 apr 2023, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gori sam ja što gledam ovaj cirkus, bezveze post izgubiti
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Bazinga12345
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledaj Holdinga bokte, od Ramiza Salkica u nastanku do ovog sad izgleda kao jednog od Backstreet Boysa
Don't believe the hype.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Za mene je ovo faul u napadu

E jbt sunce
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 5 gostiju.