Ma nema sanse, Liverpool je mrtva ekipa
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- QUARTERBACK
- Kontakt:
glaj sta ne svira noga u glavu celavi ublehas pa majku ti prcim usta
QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:16glaj sta ne svira noga u glavu celavi ublehas pa majku ti prcim usta

Koja gluma i prevrtanje tacno se vidi Pepova skola
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tierney domacinski svira od prve minute, ne treba se ni nervirat oko toga.
Al kako Xhaka ozivi Liverpul pa koji glupan moras biti
Al kako Xhaka ozivi Liverpul pa koji glupan moras biti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Valjanjem do kraja prvog poluvremena. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ti u paralelnom univerzumu bogamiQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:16glaj sta ne svira noga u glavu celavi ublehas pa majku ti prcim usta

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Romagnoli13
- Kontakt:
Liverpool je imao 4 kvalitetne prilike a Arsenal dvije, tako da ne znam o kakvoj dominaciji vi ovdje pricate.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Joj Hendersona sivonje haha
E moj Hendersonu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E jest i valjanje kad te dvojica igraca u sendvic sastave. Liverpulu je od pocetka meca prvo cilj udariti pa tek onda na koptu ici. Tierney to naravno sve odobrava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
smijesna opasna igra pa ja jesnerkolfc je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:17QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:16glaj sta ne svira noga u glavu celavi ublehas pa majku ti prcim usta![]()
dobro se svira liverpoolu
Malo se Liverpool kao trznuo pred kraj poluvremena, pokazao znakove života 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ceka se var masterclass pawsona u drugom poluvremenu za preokret
Pa nije ga ni blizu glave udario, smijesno sto lazesQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:21smijesna opasna igra pa ja jesnerkolfc je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:17QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2023, 18:16glaj sta ne svira noga u glavu celavi ublehas pa majku ti prcim usta![]()
Eo ga kad su donji na terenu, odmah pocnu o sudjenju. 

Hajde ovo sa Jesusom i nekako. Mada se frajer drzi za skroz drugi dio ledja. Konto sam nabio ga koljenom kakva je reakcija bila.

Tek sad vidim ovaj drugi gol. Van Dijk se raspo.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 09 apr 2023, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ko je donji?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Invincibles14, Majstorinho, N3R3D, Pensioner26 i 25 gostiju.