Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
E cuj zota mu igra 

Fabinho i Jones u prvih 11..Nunez na klupi? Klopp hoce namjerno da izgubi tekmu..
Muka mi gledati Fabinha, ko usporeni snimak koji uvjek kasni.
Muka mi gledati Fabinha, ko usporeni snimak koji uvjek kasni.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije isto bez Manea koji lakta Tierneya...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mrs više.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
We're fucking shiiiiit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma Henry tankira za bolji pick, sve je pod kontrolom
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako smo loši 
Da nema Alissona bila bi borba za opstanak

Da nema Alissona bila bi borba za opstanak

Igramo ko Pulisov Stoke. Daj je Alissonu, pa ako koga dole on pogodi dobro i jes'.
Bolje da je Gomeza i Matipa ubacio umjesto dvojice jablana u vezi, bar bi bilo gužve nazad.
Bolje da je Gomeza i Matipa ubacio umjesto dvojice jablana u vezi, bar bi bilo gužve nazad.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gazi 

Jarane za ovakve golove pioniri sklekove rade na terenu za kaznu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma i Klopp jede **** sta rade svake sedmice na treningu kad svaku utakmicu cijelu sezonu igraju apsolutno isto.
Promjeni nesto dobro smo izgledali u niskom bloku 442, stavi 5 u odbranu ako vec primamo ovoliko golova uradi nesto u pm.
Promjeni nesto dobro smo izgledali u niskom bloku 442, stavi 5 u odbranu ako vec primamo ovoliko golova uradi nesto u pm.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam koliko u stvari puta mi moramo gledati Curtisa Jonesa da shvatimo da od tog lika nikad nece biti igrac. Klasicni alibi igrac koji ne zna nista uraditi osim vratiti loptu nazad.
A odbrana standarno katastrofa. Steta sto se sve svaljivalo na TAA kad su opcenito svi za krac.
A odbrana standarno katastrofa. Steta sto se sve svaljivalo na TAA kad su opcenito svi za krac.
Vvd treba da se zahvali Arnoldu što ovaj maskira njegove performanse
Ako nista, necemo u KL.
Ode šansa da gledamo Jonesa uzivo U Mostaru

Eh...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.