English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
ja mislim da ovdje ima samo jedan ili dva navijača junajteda da su za današnju pobjedu arsenala
nema teorije da je fan baza junajteda iza nas lol
nema teorije da je fan baza junajteda iza nas lol
Ko je ovaj Jones skauzeri?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Praviš se da ne znaš a već vam je zabio jedan.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Marsal
- Kontakt:
Titulu zaslužuje onaj ko osvoji najviše bodova.AlanSmith14 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:10Ja navijam da osvoji bolji.
A bolji je onaj ko dobije medjusobni duel.
Bezveze bi mi bilo da City izgubi titulu zbog nekog tamo kiksa kod Nott.Forresta gdje su trebali dobiti 5 razlike ili da Arsenal izgubi titulu zbog nekog remija koji se eventualno desi.
City ako dobije na Etihadu, to ce im biti 3 pobjede protiv Arsenala u ovoj sezoni i dokaz da zasluzuju da osvoje. Arsenal ako dobije taj duel u gostima, to je dokaz da su sampionska ekipa i zasluzuju titulu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Još jednom Olise
Rio, Poligon i Asteriks su za Arsenal
Rio, Poligon i Asteriks su za Arsenal
Roy Hodgson babuka. Iako je ono s Liverpoolom nesto najgore ikad, veliki respekt.
Sad bih volio da Leeds ispadne, a Amerikanac spasi Leicester.
Sad bih volio da Leeds ispadne, a Amerikanac spasi Leicester.
2015/16 smo jedini pobijedili Leicester u obje utakmice pa opet nismo ni blizu zasluzili da osvojimo tituluMarsal je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:30Titulu zaslužuje onaj ko osvoji najviše bodova.AlanSmith14 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:10Ja navijam da osvoji bolji.
A bolji je onaj ko dobije medjusobni duel.
Bezveze bi mi bilo da City izgubi titulu zbog nekog tamo kiksa kod Nott.Forresta gdje su trebali dobiti 5 razlike ili da Arsenal izgubi titulu zbog nekog remija koji se eventualno desi.
City ako dobije na Etihadu, to ce im biti 3 pobjede protiv Arsenala u ovoj sezoni i dokaz da zasluzuju da osvoje. Arsenal ako dobije taj duel u gostima, to je dokaz da su sampionska ekipa i zasluzuju titulu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sreća razor u kući pa ne pričam s bratom.(navijac Arsenala)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Marsal
- Kontakt:
Kakva je prognoza za danas?
Ja mislim da još nismo zreli da pobijedimo Liverpool. Bio bih zadovoljan i remijem mada iskreno mislim da ćemo izgubit. Oni će danas izać' kao pitbullovi sa luđačkim presingom, tu ćemo se malo pogubit i jbg.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao da će izvest najjaču postavu protiv nas, bitno da protiv Chelseaja svi sjede na klupi, valja pokušat bodove uzet nama radi svog ćelavog guznog havera. 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cestitam unaprijed Arsenalu na 3 boda. Klopp izgubio totalno kompas, Fabinho i Jones u prvih 11 kod Liverpoola. Zujalo Jota igra dok Nunez grije muda na klupi.. masterpiece by Klopp
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Najbolji igrac lige rjesava danas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Povrijedjen je Bajčetić.
Ha? Ni blizu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:46Nisam ni sumnjao da će izvest najjaču postavu protiv nas
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa samo je Darwin na klupi, govorim od trenutno dostupnih igrača, Thiago bi igrao umjesto Jonesa ali se tek oporavio, ne sumnjam da će ući u 45. i prirediti još jedan masterclass.Arvid je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:55Ha? Ni blizu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:46Nisam ni sumnjao da će izvest najjaču postavu protiv nas
Sretan rođendanbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:58Pa samo je Darwin na klupi, govorim od trenutno dostupnih igrača, Thiago bi igrao umjesto Jonesa ali se tek oporavio, ne sumnjam da će ući u 45. i prirediti još jedan masterclass.Arvid je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:55Ha? Ni blizu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:46Nisam ni sumnjao da će izvest najjaču postavu protiv nas

Mene vazda trzne da gledam usporeni snimak kad Fabinho ili Jones dobiju loptu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Klopp izveo najjači sastav umjesto da odmori igrače za Leeds za 8 dana
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.