RSD Velež - Stadion Rođeni
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
Nama fale jos dva terena 11v11 i dva 7v7. Dok to ne uradimo nema napredka u omladinskom pogonu. Jedino pametno sto je Sarajevo ucinilo je sto su izgradili akademiju i oni dominiraju omladinske lige. To bi trebali biti mi, to nas je uvijek krasilo da smo pravili igrace iz Hercegovine.
Volio bi da to bude sljedeci korak kluba, razumijem da fali tribina za Europu al mozda se moze poceti sa zemljistem za pomocne terene, pa 1 po jedan. Interesuje me ako ima klub kakav plan za ovo, mozda u sklopu da bude i neki objekat sa teretanom, bilijarom i jos nekim aktivnostima da se mogu djeca i druziti izmedju treninga?
Volio bi da to bude sljedeci korak kluba, razumijem da fali tribina za Europu al mozda se moze poceti sa zemljistem za pomocne terene, pa 1 po jedan. Interesuje me ako ima klub kakav plan za ovo, mozda u sklopu da bude i neki objekat sa teretanom, bilijarom i jos nekim aktivnostima da se mogu djeca i druziti izmedju treninga?
Kontrola na ulazu u stadion je očajna, može unijeti ko šta želi i onda klub plaća kazne savezu zbog topovskih udara.
Bolje kontrole su bile 2006/07 nego sada.
Bolje kontrole su bile 2006/07 nego sada.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Po meni je kontrola korektna, nema baš puno peglanja...
A što se tiče unošenja pirotehnike, ne postoji kontrola koja to može spriječiti. Jedan derbi sa međugorcima početkom 2000-tih i kontrole su božije. Ne možeš šibicu unijeti. Složili se mi na tribini kad ide drugi golman (mislim da je Dasa tada bio) i nosi punu putnu torbu svega. Tako da je to jako teško spriječiti, uvijek se nađe način. Opet je pirotehnika kod nas stvar navijačke kulture i tradicije, u ovom nakaradnom takmičenju ne bi trebalo i to oduzimati...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Sve osim topovskih je ok, topovski su baš suvišni i opasni po skupljače lopti, kamermane i ostale ljude oko terena.aimar21 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:55Po meni je kontrola korektna, nema baš puno peglanja...
A što se tiče unošenja pirotehnike, ne postoji kontrola koja to može spriječiti. Jedan derbi sa međugorcima početkom 2000-tih i kontrole su božije. Ne možeš šibicu unijeti. Složili se mi na tribini kad ide drugi golman (mislim da je Dasa tada bio) i nosi punu putnu torbu svega. Tako da je to jako teško spriječiti, uvijek se nađe način. Opet je pirotehnika kod nas stvar navijačke kulture i tradicije, u ovom nakaradnom takmičenju ne bi trebalo i to oduzimati...
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Slažem se. Mislim da bi to uprava na neki način mogla sa grupom dogovoriti... U stvari, to je jedini način. Kažem, unošenje je jako teško spriječiti.Ado1922 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:03Sve osim topovskih je ok, topovski su baš suvišni i opasni po skupljače lopti, kamermane i ostale ljude oko terena.aimar21 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:55Po meni je kontrola korektna, nema baš puno peglanja...
City of sunshine... MUSVDG
- crveniratnik
- Kontakt:
Debili bacaju topovske kamermanu kraj noga. Zašto policija ne reaguje? Zašto ne zaštiti osobe i ne isprazni tribinu? Ono je užas. Kako očekivati da na stadion dolaze mala djeca i krenu stvarati navike navijanja za Velež. Nakon jedne onakve utakmice sa onoliko topovskih udara, malo dijete nece nikada poželjeti vratiti se opet na stadion. Molim predsjednika kluba da pod hitno uradi nešto povodom ovoga.
Sramota, mi smo zaostali 100 godina za svijetom nogometa...
Sramota, mi smo zaostali 100 godina za svijetom nogometa...
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Druga opcija je da je doniramo nekom klubu u okolini tipa Blagaju, Lokomotivi, itd.VictoriasFikret je napisao/la: ↑07 apr 2023, 13:20Pošto se kafez ne može koristiti, kakve su šanse da tu montažnu tribinu prebacimo na pomoćni teren? Fizički bi mogla stati u gornji lijevi ugao.
![]()
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 09 apr 2023, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Treća opcija je da se skinu mreže i da gostujuće grupe navijača normalno dolaze na utakmice.
-
- Kontakt:
Skinut i pretresti gostujuće na ulazu i oduzeti sve što nije dozvoljeno unijeti na stadion.VictoriasFikret je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:21One grupe čiji pojedinci prijete paljenjem hibrida bakljama? Čisto sumnjam.
Ako neko nešto i uspije ubaciti odmah ih vratiti nazad u autobus.
Malo se i pretjeruje sa čuvanjem hibrida. Ko ga želi uništiti može to uraditi bilo kada na skoro svakom stadionu u BiH.
Protiv Željezničara navijači sa dedare psuju zaštitarima što su nakon utakmice pustili nekoliko dječaka i djevojčica na teren.
Nidje veze majke mi... pretjeruje se baš sa čuvanjem hibrida.
Ado1922 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:28Skinut i pretresti gostujuće na ulazu i oduzeti sve što nije dozvoljeno unijeti na stadion.VictoriasFikret je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:21One grupe čiji pojedinci prijete paljenjem hibrida bakljama? Čisto sumnjam.
Malo se i pretjeruje sa čuvanjem hibrida. Ko ga želi uništiti može to uraditi bilo kada na skoro svakom stadionu u BiH.
Protiv Željezničara navijači sa dedare psuju zaštitarima što su nakon utakmice pustili nekoliko dječaka i djevojčica na teren.
Nidje veze majke mi... pretjeruje se baš sa čuvanjem hibrida.

Not possible
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zašto?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:31Ado1922 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:28Skinut i pretresti gostujuće na ulazu i oduzeti sve što nije dozvoljeno unijeti na stadion.VictoriasFikret je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:21
One grupe čiji pojedinci prijete paljenjem hibrida bakljama? Čisto sumnjam.
Nidje veze majke mi... pretjeruje se baš sa čuvanjem hibrida.![]()
Not possible
Ne dođe ih milion ili će i njima neki igrač ili član stručnog štaba prebaciti torbu sa pirotehnikom?

-
- Kontakt:
Moj Ado ako si ikad unosio bengalke i petarde znas gdje se stavljaju i kako se unose na stadion 

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:35Moj Ado ako si ikad unosio bengalke i petarde znas gdje se stavljaju i kako se unose na stadion![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Svakoga natjerati naMostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:35Moj Ado ako si ikad unosio bengalke i petarde znas gdje se stavljaju i kako se unose na stadion![]()

-
- Kontakt:

Evo kako je Dinamo, s dva kontejnera, napravio fan shop na stadionu. Nama bi jedan kontejner bio dovoljan da se cure ne smrzavaju na štandu.
Ima dovoljno neiskorištenog prostora ispod tribina može se i tu shop napraviti.
-
- Kontakt:
Kako vi mislite prošiti oštećeni dio terena?Ručno,ili mislite da ona mašina uza šivanje 3 marke po satu??? Malo brate provjerite sad je sve dostupno na internetu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Svu štetu koju naprave gostujući navijači na stadionu plaća njihov klub isto kao što je Velež platio obnovu stolica pod Bijelim brijegom.
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 0 gostiju.