Koje su to situacije gdje nas je Mulalic izvukao na ho-ruk i autoritetu?Virtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2023, 13:21Ma da, mi zaslužujemo Anćelotija i Murinja iz najboljih dana, ali nas prca to što ne možemo priuštiti ni drugoligaškog trenera iz Hrvatske ili Srbije.
Edis Mulalić je najbolje rješenje za ovakvog Želju, dužnog četiri miliona maraka, koji ne zna gdje će biti za tri mjeseca a kamoli za pola godine ili neki dugoročni plan.
Niko na planeti ne otpušta trenera a da nema bar neku ideju ko će ga zamijeniti, to radimo samo mi i pitari, ekipe koje imaju desetine agitatora i kvazi-stručnjaka blizu kluba koji samo rovare.
Oporavak kluba iliti reset je trebao davno početi, sa pravim ljudima, ali mi još uvijek tonemo u bunar i trener je najmanji krivac za sve što se dešava. Naprotiv, neke situacije smo izvukli samo zahvaljujući njemu, na ho-ruk i njegov autoritet, prije svega među igračima.
Nema nikakvog rezona ni logike otjerati trenera u trenutnoj situaciji, pred četiri paklene utakmice koje će nam odrediti sezonu. Jednostavno nemamo zamjenu koja nam garantuje dobar rezultat u narednih mjesec dana, zato je Edis trebao i morao odraditi taj dio sezone.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Racunali na Evropu, a trebaju nam, jer Evropa donosi puno vise novaca od tranafera. Ne branim ih uopste, nego je realno ovo bilo.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 13:35Ako je ovo istina mi smo budale teske
Nazor nesto pokusavamo da budemo u vrhu
Mani se te suplje vrati kes
Onda dovodi igrace
Sto se mene tice makar se za opstanak borili
Draze mi je da sve zdravo funkcionise
Nego ovako preko qurca
Sto se nisu prodali santos i hodzic kad su imali fine ponude
Za sta ih cuvamo?
Cuvamo ih da odu poslije dzabe?
Isto kad bi se plasirali u Evropu, mogu reci, evo cuvali ih da se plasiramo, mozda produze i prodamo ih, ali i Evropa je ok.
Kako god, problem nam je, samo da uhvatimo Evropu nekako
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ne treba otići u evropu. Za koga za ovu.pomozi.ba upravu da mogu rastaliti pare. Nece nista da rade a hoće da tjeraju trenera a uopće nemaju nikakvu zamjenu. Pored svih marifetluka s kojim se bave preko imena kluba. Majku vam lopovsku.
-
- Kontakt:
Argentina je napisao/la: ↑09 apr 2023, 13:40Racunali na Evropu, a trebaju nam, jer Evropa donosi puno vise novaca od tranafera. Ne branim ih uopste, nego je realno ovo bilo.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 13:35Ako je ovo istina mi smo budale teske
Nazor nesto pokusavamo da budemo u vrhu
Mani se te suplje vrati kes
Onda dovodi igrace
Sto se mene tice makar se za opstanak borili
Draze mi je da sve zdravo funkcionise
Nego ovako preko qurca
Sto se nisu prodali santos i hodzic kad su imali fine ponude
Za sta ih cuvamo?
Cuvamo ih da odu poslije dzabe?
Isto kad bi se plasirali u Evropu, mogu reci, evo cuvali ih da se plasiramo, mozda produze i prodamo ih, ali i Evropa je ok.
Kako god, problem nam je, samo da uhvatimo Evropu nekako
Znam to burke nego mislio sam da makar pola para vratilo
Govorio sam prije nego sto je polusezona pocela
Vecina mi je **** mater i govorila da pojma nemam
Isto ono za krpica i aru sto sam jucer objavio
To je taj period
Mene su svi tjerali s foruma sto sam bio protiv transfera istrosenih igraca

Dobar dio tog duga ide na kamate koje bi se nekad trebale otpisati, ali da bi se to desilo glavnica duga se mora nastaviti uplaćivati.
Sve je to veoma nejasno i maglovito jer kako koja Uprava dođe, počinje sa selekcijom poreskih dugova, da sebe predstavi u što boljem svjetlu a odgovornost prebaci na one bivše.
Sad su napokon izašli u javnost sa ovim reprogramima koji su bili neophodni da bi se klub mogao takmičiti i to je zaista za svaku pohvalu, ali sve je to samo odlaganje glavnog problema i kupovina vremena jer će nas ovi milioni kad-tad sustići i taj scenario je neizbježan.
Ovaj Kovačević mi djeluje kao da nešto radi i da ima želju i znanje, samo mora izlaziti sa tačnim ciframa i jasno adresirati probleme prema onima koji su ih napravili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ti djeluje da Kovacevic nešto radi onda si ti prijatelju u velikoj zabludi.
Transferi, tužbe, reprogrami.Hansestadt je napisao/la: ↑09 apr 2023, 13:36Koje su to situacije gdje nas je Mulalic izvukao na ho-ruk i autoritetu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hvala mu sto se vratio Stilic kad je on postao trener, i sto se Cocalic vratio. Ali sto se tice samog trenerskog posla, ne vidim utakmice da nas je on izvukao. Mozda nas je izvukao u utakmicama protiv Sarajeva i na domacem terenu protiv Veleza kad ih je Amar vodio. Tu je imao dosta motivacije. U dosta "obicnih" utakmica, pristup pri utakmici, pocetne faze utakmice pokazuju da nam igraci uopste nisu fokusirani, a to je posao strucnog staba.Virtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2023, 13:51Transferi, tužbe, reprogrami.Hansestadt je napisao/la: ↑09 apr 2023, 13:36Koje su to situacije gdje nas je Mulalic izvukao na ho-ruk i autoritetu?
-
- Kontakt:
Jbg i mi smo sami krivi
Leotar nam je uzeo bod na Grbavici
Siroki smo raznijeli na Grb bili i izjednacise u 90toj iz prvog suta
Ponisten cist pogodak Coce u kampu
To je 9 bodova koji su pali u vodu
Haj cocin necu ni racunat
Al kiks ie leotar i siroki
Najveca dva kiksa
Uzme ti Leotar bod
Pa dobijes Zrinju u gostima
Pa dodje siroki uzme ti bod
Kiks je isto izgubiti kuci od Borca i Tuzle
Mi smo sve kiskeve velike na Grbavici napravili
Leotar nam je uzeo bod na Grbavici
Siroki smo raznijeli na Grb bili i izjednacise u 90toj iz prvog suta
Ponisten cist pogodak Coce u kampu
To je 9 bodova koji su pali u vodu
Haj cocin necu ni racunat
Al kiks ie leotar i siroki
Najveca dva kiksa
Uzme ti Leotar bod
Pa dobijes Zrinju u gostima
Pa dodje siroki uzme ti bod
Kiks je isto izgubiti kuci od Borca i Tuzle
Mi smo sve kiskeve velike na Grbavici napravili
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 09 apr 2023, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Bašić obavio razgovor
-
- Kontakt:
Mnogi treneri bi dosli da je pocetak
ovako pred kraj gdje je ili ili
Malo ko ce doc
Jer znaju da ce oni biti krivci ako ne izbore europu
ovako pred kraj gdje je ili ili
Malo ko ce doc
Jer znaju da ce oni biti krivci ako ne izbore europu
Rodjeni su pitarske picke!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Mi smo Željini, Željo je naš !
- jointunija
- Kontakt:
Za Santosa si imao ponudu od 300k€,a prvo pretkolo KL ti donosi 250k€ s tim da nećeš biti nosioc.
Ako ne bude produženja i Evrope,sam pao sam se ubio.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
U 7 dana, 3 puta me unistiese, dodje 8 dan, kad ono jos gore
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Iskreno, preglupo smo odradili to. Trebali smo pustiti i njega i Hodžića kad su bile ponude, barem bi izmirio dobar dio prema poreznoj, sad smo došli do toga da vrlo vjerovatno neće ni produžiti a i od čiste situacije za KL smo napravili veresiju.jointunija je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:29Za Santosa si imao ponudu od 300k€,a prvo pretkolo KL ti donosi 250k€ s tim da nećeš biti nosioc.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
I uz opciju da odrade 6mj na posudbi kod nas, mi bi im minute garantovali...1921boy je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:33Iskreno, preglupo smo odradili to. Trebali smo pustiti i njega i Hodžića kad su bile ponude, barem bi izmirio dobar dio prema poreznoj, sad smo došli do toga da vrlo vjerovatno neće ni produžiti a i od čiste situacije za KL smo napravili veresiju.jointunija je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:29Za Santosa si imao ponudu od 300k€,a prvo pretkolo KL ti donosi 250k€ s tim da nećeš biti nosioc.
Ako je tacno za Basica,onda je meni to sasvim ok.
Ko bi reko da cemo ovako poginut poslije rep pauze, ovo ni u snovima nisam mogo zamislit.. bzs
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Levin, nedimmmm1337, Proximic i 58 gostiju.