FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Sky9 » 09 apr 2023, 10:48

Sunderland je napisao/la:
09 apr 2023, 10:46
Sky9 je napisao/la:
09 apr 2023, 10:43
09 apr 2023, 10:39

Sve znaš brate, svega mi odustao sam od pisanja ovdje nisam ni mislio sada pisati ali kada čujem o našoj djeci priču baš nagon.

Najbolji strijelac polusezone je klupiran zbog tebe, ti ne možeš meda laznuti ali još igraš.
Ma Sloboda je porok :) Dok smo živi, bit ćemo tu...

Nadam se da će Pranjić nešto popraviti...
Hebo me dan kada sam počeo gledati Slobodu i fudbal 😊🤣
Je.bo me dan kad se rodih u Tuzli i kad kročih na Tušanj. Ali džaba, opet dođe subota i samo je jedan događaj bitan. :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 09 apr 2023, 10:55

Nemam nikakve veze sa igračima,navijač sam koji gleda i treninge i utakmice Slobode,Boli me **** ko sta misli ali sam ovdje napisao jednu stvar MI NEMAMO VEZNI RED,automatski nemozemo imati napad (boli me **** i za Alicem i za svim igračima), iz zadnje linije kreiramo napad NE POSTOJI NAPADAC KOJI CE DATI 10 +GOLOVA SA OVAKVIM VEZNIM REDOM ...

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 09 apr 2023, 10:58

TC ce se izvuc znaci to budite sigurni..
Posusje ce se izvuc
Ostaje Igman, sloga, Leotar i mi
Od ova 4 tima neko ispada...
Ako kojim slučajem ne ispadnemo treba dovest Dudica ili nekog boljeg trenera i da sastavi ekipu odma na pocetku da odma znamo kako i sta
Ne znam kakva je situacija sa sredstvima iz grada ove sezone mislim da je prosle ili pretprosle bilo oko 900.000
Al dzaba i 6 miliona kad nama igrace dovode i sredjuju kriminalci, ljudi s dosijeom, kad isti Jaha se druzi s tim ljudima, dok se uprava ne promijeni nema nista od napretka...
Samo Ninu ostavit dat mu neko mjesto u klubu i tjt
A to za nasu djecu, ma dzaba da je moje dijete rodjeno kad ne ide ne ide
Kapetanovic ko da ima 2 lijeve zadnje vrijeme...
Osmic se pogubi kad dobije loptu, prepadne se lopte ...
Ne pise nam se dobro, al ako ispadnemo potpuni remont u klubu mora se uraditi...
Ljudi koji sad vode Celik su ljudi koji zive i disu za celik onaj Robert i jos par ljudi..
To nam treba a ne licni interes ..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 apr 2023, 10:58

Edin1982 je napisao/la:
09 apr 2023, 10:55
Nemam nikakve veze sa igračima,navijač sam koji gleda i treninge i utakmice Slobode,Boli me **** ko sta misli ali sam ovdje napisao jednu stvar MI NEMAMO VEZNI RED,automatski nemozemo imati napad (boli me **** i za Alicem i za svim igračima), iz zadnje linije kreiramo napad NE POSTOJI NAPADAC KOJI CE DATI 10 +GOLOVA SA OVAKVIM VEZNIM REDOM ...
Dobro brate, slažem se i za to. Vezni red ne postoji definitivno.

Ali fakat je da su djeca ka.rina i to malo žešća. Bilo koga protektirati od ovih igrača nema smisla. Opet kažem, jedini alibi im mogu biti ka.rine od trenera koji su nas dosad vodili...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 apr 2023, 10:59

Posto sam ja poceo temu o nasoj djeci, pa vidim odmah ste se upalili svi. Da vam kazem samo, ovdje nikog nit apsolutno branim nit apsolutno pravdam, jer je ovo sve od prvog do zadnjeg raspad mrtvi. Samo sam htio da navedem kakav tretman imaju ta nasa djeca od nas, a kakav igraci sa strane, koji imaju isti ucinak na terenu, tj nikakav. Sta je uradio taj Pervan od kako je dosao u Slobodu??? Za njega je Maksimović cak rekao da mu Sloboda daje 3x vece pare nego sto je Leotar davao. Kakve koristi od Osmankovica na terenu uz zadnje vrijeme, osim sto nam izbija bodove? Ko je i zasto doveo Varesanovica i koja je njegova uloga na terenu? Ova prva dva sigurno mjesecno Slobodi izbiju iz kase po 5k minimalno. A zasto? Za hodanje po terenu. Ako sad ne dobiju pare, ne brinite tuzit ce i sve do zadnje marke naplatit. Jedino ko je po meni opravdao koliko-toliko pare koje dobija je Vranjes. U tome je poenta oko ove price i nase djece. I opet da naglasim, da je ovdje ko kako treba i da igra kako treba, vjerovatno ne bi bili tu gdje jesmo trenutno.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 09 apr 2023, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 apr 2023, 11:03

Ako se dobro sjecam, Varesanovic je Sabrinina kombinacija i nema igrac neku materijalnu korist ili je ona neznatna (po pitanju plate).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 09 apr 2023, 11:05

Edin1982 je napisao/la:
09 apr 2023, 10:55
Komazec dao 6 čini mi se na polusezoni da je nastavio da igra imao bi sada 10 sigurno. Šuplja priča nemamo ovo nemamo ono, šta očekujes da imamo Inestu i KDB u veznom redu pa da zabijes golove da ti sve namjeste.

Nije nas vezni red ni toliko los koliko ti predatavljas
Sloboda je moja nacija

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 09 apr 2023, 11:06

antisisoja1919 je napisao/la:
09 apr 2023, 10:59
Posto sam ja poceo temu o nasoj djeci, pa vidim odmah ste se upalili svi. Da vam kazem samo, ovdje nikog nit apsolutno branim nit apsolutno pravdam, jer je ovo sve od prvog do zadnjeg raspad mrtvi. Samo sam htio da navedem kakav tretman imaju ta nasa djeca od nas, a kakav igraci sa strane, koji imaju isti ucinak na terenu, tj nikakav. Sta je uradio taj Pervan od kako je dosao u Slobodu??? Za njega je Maksimović cak rekao da mu Sloboda daje 3x vece pare nego sto je Leotar davao. Kakve koristi od Osmankovica na terenu uz zadnje vrijeme, osim sto nam izbija bodove? Ko je i zasto doveo Varesanovica i koja je njegova uloga na terenu? Ova prva dva sigurno mjeseci Slobodi izbiju iz kase po 5k minimalno. A zasto? Za hodanje po terenu. Ako sad ne dobiju pare, ne brinite tuzit ce i sve do zadnje marke naplatit. Jedino ko je po meni opravdao koliko-toliko pare koje dobija je Vranjes. U tome je poenta oko ove price i nase djece. I opet da naglasim, da je ovdje ko kako treba i da igra kako treba, vjerovatno ne bi bili tu gdje jesmo trenutno.
👍Bravo to citavo vrijeme i pišem...

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 09 apr 2023, 11:08

Beduin je napisao/la:
09 apr 2023, 11:03
Ako se dobro sjecam, Varesanovic je Sabrinina kombinacija i nema igrac neku materijalnu korist ili je ona neznatna (po pitanju plate).
I on i Vosnjak igraju za djaba gototovo i baš nas ne koštaju ništa bukvalno. Upravu si a tražio ga je bivši trener
Sloboda je moja nacija

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 apr 2023, 11:10

Beduin je napisao/la:
09 apr 2023, 11:03
Nebitno et. Posto ne znam u detalje za njega. Al znam da vec dugo nismo u poziciji za tudje šeme i kombinacije, vec da su nam trebala prava pojačanja. Malo sutra bi mogla kod pitara takve kombinacije pravit.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 09 apr 2023, 11:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 apr 2023, 11:11

Edin1982 je napisao/la:
09 apr 2023, 11:06
Posto sam ja poceo temu o nasoj djeci, pa vidim odmah ste se upalili svi. Da vam kazem samo, ovdje nikog nit apsolutno branim nit apsolutno pravdam, jer je ovo sve od prvog do zadnjeg raspad mrtvi. Samo sam htio da navedem kakav tretman imaju ta nasa djeca od nas, a kakav igraci sa strane, koji imaju isti ucinak na terenu, tj nikakav. Sta je uradio taj Pervan od kako je dosao u Slobodu??? Za njega je Maksimović cak rekao da mu Sloboda daje 3x vece pare nego sto je Leotar davao. Kakve koristi od Osmankovica na terenu uz zadnje vrijeme, osim sto nam izbija bodove? Ko je i zasto doveo Varesanovica i koja je njegova uloga na terenu? Ova prva dva sigurno mjeseci Slobodi izbiju iz kase po 5k minimalno. A zasto? Za hodanje po terenu. Ako sad ne dobiju pare, ne brinite tuzit ce i sve do zadnje marke naplatit. Jedino ko je po meni opravdao koliko-toliko pare koje dobija je Vranjes. U tome je poenta oko ove price i nase djece. I opet da naglasim, da je ovdje ko kako treba i da igra kako treba, vjerovatno ne bi bili tu gdje jesmo trenutno.
Brate moj, niko ih ne kritikuje ni manje ni više samo zato jer su naša djeca.

Svakog pravog navijača boli ku.rac kako se igrač zove, koje je nacionalnosti, odakle dolazi, je li dijete iz grada ili ne. Bitno mu je da je dobar igrač. Upravo na mnoge loše poteze naše djece češće prešutimo, nego što kažemo. Ja barem, ali realno je da su i lošiji od ovih sa strane.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 apr 2023, 11:17

Sky9 je napisao/la:
09 apr 2023, 11:11
Edin1982 je napisao/la:

Svakog pravog navijača boli ku.rac kako se igrač zove, koje je nacionalnosti, odakle dolazi, je li dijete iz grada ili ne. Bitno mu je da je dobar igrač. Upravo na mnoge loše poteze naše djece češće prešutimo, nego što kažemo. Ja barem, ali realno je da su i lošiji od ovih sa strane.
Ma ni ja nikog ne pravdam. Prvo krenem od nasih bekova, koji igraju vec 2-3 sezonu u kontinuitetu, a nemaju zajedno 3 asistencije. Moje misljenje je samo da za nerad i bezobrazluk vise volim da igra neko ko je nas i ko ima mjesecnu platu max 1000 KM, nego da gledam nekog ko uzima 5k KM, a isto i jedan i drugi nemaju pojma. Ucinak na terenu isti. Nekako mi organizam lakse podnosi.
Volim tebe, više od sebe

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 apr 2023, 11:17

Sretan Uskrs svim Slobodašima koji slave. :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 09 apr 2023, 11:18

09 apr 2023, 11:17
Sky9 je napisao/la:
Edin1982 je napisao/la:

Ma ni ja nikog ne pravdam. Prvo krenem od nasih bekova, koji igraju vec 2-3 sezonu u kontinuitetu, a nemaju zajedno 3 asistencije. Moje misljenje je samo da za nerad i bezobrazluk vise volim da igra neko ko je nas i ko ima mjesecnu platu max 1000 KM, nego da gledam nekog ko uzima 5k KM, a isto i jedan i drugi nemaju pojma. Ucinak na terenu isti. Nekako mi organizam lakse podnosi.
U trenutnom sastavu Slovode niko nema 5 k platu ni blizu toga na platnom spisku
Sloboda je moja nacija

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 apr 2023, 11:22

09 apr 2023, 11:18
Sky9 je napisao/la:

Cisto sumnjam. Al ako je tako, makar nesto pozitivno da se cuje.
Volim tebe, više od sebe

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 09 apr 2023, 11:25

09 apr 2023, 11:22
09 apr 2023, 11:18

Cisto sumnjam. Al ako je tako, makar nesto pozitivno da se cuje.
Najiskrenije ti kažem nema niko ni blizu toga u ovom cijelom sastavu Slobode.
Sloboda je moja nacija

Saltboy075
Kontakt:

Post Postao/la Saltboy075 » 09 apr 2023, 11:43

Sky9 je napisao/la:
Hvala carko moj :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 apr 2023, 11:45

Saltboy075 je napisao/la:
09 apr 2023, 11:43
Sky9 je napisao/la:
Hvala carko moj :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:thumbup: :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 apr 2023, 11:47

slika
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 apr 2023, 11:50

ono sto najvise brine je da je Pranjic morao uzeti drzavljanstvo da bi bio na klupi.
Znaci opet ne mozemo registrovati strance, sto znaci da ne placamo tekuce obaveze redovno, sto znaci da je vjerovatno i reprogram opet ugrozen.
Sto opet samo po sebi potvrdjuje ono sto se prica godinama, nema ovdje nikakve stabilizacije.

sto se tice terena nama su svakako kljucne utakmice Sloga, Siti i Zeljo kuci. To moramo dobiti, ako nesto uradimo na drugim terenina svakako bi malo olaksalo pritisak na ovim utakmicama , ali sezona ce da se lomi tu.

i da pohvalim jos jednom Fukare za sve sto rade, makar neko ima obraza i muda prozvati odgovorne. Nadam se da je ovo samo pocetak sa njihove strane jer ima tu jos krivaca.

nikad mirnije stanje u klubu nisu imali, nikad manje pritisaka, nikad manje problema im navijaci nisu pravili i sta imamo, 4 godine cirkusa i igranja vodjenja kluba. Pa za 4 godine najveceg laika da stavis makar malo bi napredovao, nesto naucio. ovim bahatost ne dozvoljava ni to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.