FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Boli igrače qrac što će Sloboda ispast, u slučaju toga većina će dignut sidro.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Alić u 3 top mlada igrača u ligi...
Santos, Drina, Hodžić, Mulalić, Ilinković, Bajrić, Kulašin, Šipovac, Amoah, Sučić, Bešagić, Lauš, Mahmić, Šikalo...
DaBogda mi ispali a što je najgore ostat ćemo.
Santos, Drina, Hodžić, Mulalić, Ilinković, Bajrić, Kulašin, Šipovac, Amoah, Sučić, Bešagić, Lauš, Mahmić, Šikalo...
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Koji ce nam **** Sloboda ako nasa djeca ne igraju tu,ugasiti je onda treba ...!Treba nam plastika iz SH...Dovode nam kojekakvi menadžeri igrace da zauzimaju mjesta našoj djeci Fuj! Dovedeš igrača sa strane da ti seta po terenu za nekoliko hiljada maraka i tapses ga po leđima bravo majstore a NASA DJECA IGRAJU ZA 1000 KM... Smiješni smo majke mi ,ali neka hajmo kritikovati naše JADNI SMO !Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:40Čuj Komazec ne trenira dovoljno, kakva je to forma Alica koliko je zabio od kako igra u prvoj postavi, koliko je sutno puta prema golu.Edin1982 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:25Alic druže spada u top 3 mlada igraca u BiH,i po trenutnoj formi je za Komazeca i Bekica izmislio fudbal...Ali neka mi smo najveći šampioni u sranju po našoj djeci!A neznamo se pocesati po guzici i gledati svari realno,MI NEMAMO VEZNI RED I TU GUBIMO SVAKU UTAKMICU!Kako ćemo samo kukati kada nam nasa djeca odu besplatno (jer su traženi od strane ljudi koji znaju sta im treba)...sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 16:57
To znači da je bolji od Komazeca za raditi fizičke poslove i ništa dalje. Nije takmičenje u dizanju tegova nego ko zna ili ne zna igrati fudbal.
Čim mi počnu pisati o našoj djeci dodje mi da povratim. Alić zaslužuje trenutno da igra 20 minuta 30 najviše i to je to.
Dabogda se ugasili skroz kakve navijače imamosimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:59Alić u 3 top mlada igrača u ligi...
Treba da igra onaj ko zna igrati a ne nasa djeca, tudja djeca, tamo neka djeca.
Ako gdje imaju priliku to je ovde da igrjau, ne moze ih 11 igrat i ova dva sto igraju su ispodprosjecni.
Ako gdje imaju priliku to je ovde da igrjau, ne moze ih 11 igrat i ova dva sto igraju su ispodprosjecni.
-
- Kontakt:
Sta su nama naša djeca donijela eto ovih sezona pun **** naše djece pa šta je donijelo ništa. Druze Alić za 20-30 minuta i to da se udara nogom u guzicu pa da kasnije tek zauzme mjesto prvog napadača ako se pokaže.Edin1982 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:08Koji ce nam **** Sloboda ako nasa djeca ne igraju tu,ugasiti je onda treba ...!Treba nam plastika iz SH...Dovode nam kojekakvi menadžeri igrace da zauzimaju mjesta našoj djeci Fuj! Dovedeš igrača sa strane da ti seta po terenu za nekoliko hiljada maraka i tapses ga po leđima bravo majstore a NASA DJECA IGRAJU ZA 1000 KM... Smiješni smo majke mi ,ali neka hajmo kritikovati naše JADNI SMO !Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:40Čuj Komazec ne trenira dovoljno, kakva je to forma Alica koliko je zabio od kako igra u prvoj postavi, koliko je sutno puta prema golu.Edin1982 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:25
Alic druže spada u top 3 mlada igraca u BiH,i po trenutnoj formi je za Komazeca i Bekica izmislio fudbal...Ali neka mi smo najveći šampioni u sranju po našoj djeci!A neznamo se pocesati po guzici i gledati svari realno,MI NEMAMO VEZNI RED I TU GUBIMO SVAKU UTAKMICU!Kako ćemo samo kukati kada nam nasa djeca odu besplatno (jer su traženi od strane ljudi koji znaju sta im treba)...
Čim mi počnu pisati o našoj djeci dodje mi da povratim. Alić zaslužuje trenutno da igra 20 minuta 30 najviše i to je to.
To što je naš ne smiješ ga kritikovati ako je los, jao priče
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ne, trebamo samo skakati i govoriti kako je sve idealno, kako je jedan špic sa 0 golova u 2 sezone u top3 mlada igrača lige pored 15 njih koje sam gore onako na prvu nabrojao. Što smo onda tu gdje jesmo? Eto izbačen je jedan Komazec, šta je napravio taj Alić? 0 golova, 0 šuteva, 0 asistencija, ne možeš reći ni da se gradi, spušta loptu krilima jer ni oni nemaju golova. Ako iko ima šansu imaju je naša famozna djeca kao da smo La Masia, Osmić, Hadžibeganović, Kapetanović, bekovi sa sve zajedno možda 2 asistencije. Alić špic sa 0 golova, Mehmedović jedini koji je dao par golova što nas vadi iako ni on nema neke igre. Naša djeca su smeće koje nas godinama kopa. I pošto čitate ovo djeco iz La Masie, evo i vama da ostavim direktnu poruku, smeće ste. Roditelji koji su vas tu doveli, šta ćemo kad vas ne bude, kad odu štele, šta će ta djeca raditi u životu, jer fudbaleri evidentno nisu?Edin1982 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:10Dabogda se ugasili skroz kakve navijače imamosimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:59Alić u 3 top mlada igrača u ligi...
DaBogda mi ispali a što je najgore ostat ćemo.![]()
Milion puta bolja opcija ispasti jer ovako više ne ide, bar da se proba nešto restartovati i promijeniti iz korijena, a opet kažem nažalost ostajemo i svake godine ista priča i nerviranje.
-
- Kontakt:
Ma ne treba Alić i dalje igrati, da nastavi 90 minuta da igra. Upravu je ovaj gore mi smo nikakvi navijači trebamo da tapsemo našu djecu za ništa i damo im jedno 5 k maraka za ništa. Ja i ti smo baš bezvezesimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:18Ne, trebamo samo skakati i govoriti kako je sve idealno, kako je jedan špic sa 0 golova u 2 sezone u top3 mlada igrača lige pored 15 njih koje sam gore onako na prvu nabrojao. Što smo onda tu gdje jesmo? Eto izbačen je jedan Komazec, šta je napravio taj Alić? 0 golova, 0 šuteva, 0 asistencija, ne možeš reći ni da se gradi, spušta loptu krilima jer ni oni nemaju golova. Ako iko ima šansu imaju je naša famozna djeca kao da smo La Masia, Osmić, Hadžibeganović, Kapetanović, bekovi sa sve zajedno možda 2 asistencije. Alić špic sa 0 golova, Mehmedović jedini koji je dao par golova što nas vadi iako ni on nema neke igre. Naša djeca su smeće koje nas godinama kopa. I pošto čitate ovo djeco iz La Masie, evo i vama da ostavim direktnu poruku, smeće ste. Roditelji koji su vas tu doveli, šta ćemo kad vas ne bude, kad odu štele, šta će ta djeca raditi u životu, jer fudbaleri evidentno nisu?Edin1982 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:10Dabogda se ugasili skroz kakve navijače imamosimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:59Alić u 3 top mlada igrača u ligi...
Milion puta bolja opcija ispasti jer ovako više ne ide, bar da se proba nešto restartovati i promijeniti iz korijena, a opet kažem nažalost ostajemo i svake godine ista priča i nerviranje.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ma de nemoj, pa zagradio se protiv Sarajeva!Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:23Ma ne treba Alić i dalje igrati, da nastavi 90 minuta da igra. Upravu je ovaj gore mi smo nikakvi navijači trebamo da tapsemo našu djecu za ništa i damo im jedno 5 k maraka za ništa. Ja i ti smo baš bezvezesimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:18Ne, trebamo samo skakati i govoriti kako je sve idealno, kako je jedan špic sa 0 golova u 2 sezone u top3 mlada igrača lige pored 15 njih koje sam gore onako na prvu nabrojao. Što smo onda tu gdje jesmo? Eto izbačen je jedan Komazec, šta je napravio taj Alić? 0 golova, 0 šuteva, 0 asistencija, ne možeš reći ni da se gradi, spušta loptu krilima jer ni oni nemaju golova. Ako iko ima šansu imaju je naša famozna djeca kao da smo La Masia, Osmić, Hadžibeganović, Kapetanović, bekovi sa sve zajedno možda 2 asistencije. Alić špic sa 0 golova, Mehmedović jedini koji je dao par golova što nas vadi iako ni on nema neke igre. Naša djeca su smeće koje nas godinama kopa. I pošto čitate ovo djeco iz La Masie, evo i vama da ostavim direktnu poruku, smeće ste. Roditelji koji su vas tu doveli, šta ćemo kad vas ne bude, kad odu štele, šta će ta djeca raditi u životu, jer fudbaleri evidentno nisu?
I napravio faul u napadu

Daj ba, ovdje pišu ili očevi, ili braća, ili neki rođaci ove djece kad ih ovako brane. Realno, nula bodova su svi.
Ja prvi bih volio da su u Slobodi 23 Tuzlaka u ekipi, ili da su iz mjesta oko Tuzle. Da su sve Slobodaši, ali brate ovo što imamo posljednjih godina, gotovo nijedan ne zaslužuje da je tu.
Njima u odbranu, moram biti realan, ima doduše i do toga što godinama nemamo trenera kako treba. I ti treneri "naša djeca". Pa su igrači i lošiji na terenu nego što bi mogli biti...
Ja prvi bih volio da su u Slobodi 23 Tuzlaka u ekipi, ili da su iz mjesta oko Tuzle. Da su sve Slobodaši, ali brate ovo što imamo posljednjih godina, gotovo nijedan ne zaslužuje da je tu.
Njima u odbranu, moram biti realan, ima doduše i do toga što godinama nemamo trenera kako treba. I ti treneri "naša djeca". Pa su igrači i lošiji na terenu nego što bi mogli biti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Što ne mogu ove priče nikako o našoj djeci. Mislio sam sutiti i ne oglašavaati se ali kada ovo pročitam ospem se. Jbga, sta cu nikakav sam navijacsimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:25Ma de nemoj, pa zagradio se protiv Sarajeva!Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:23Ma ne treba Alić i dalje igrati, da nastavi 90 minuta da igra. Upravu je ovaj gore mi smo nikakvi navijači trebamo da tapsemo našu djecu za ništa i damo im jedno 5 k maraka za ništa. Ja i ti smo baš bezvezesimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:18
Ne, trebamo samo skakati i govoriti kako je sve idealno, kako je jedan špic sa 0 golova u 2 sezone u top3 mlada igrača lige pored 15 njih koje sam gore onako na prvu nabrojao. Što smo onda tu gdje jesmo? Eto izbačen je jedan Komazec, šta je napravio taj Alić? 0 golova, 0 šuteva, 0 asistencija, ne možeš reći ni da se gradi, spušta loptu krilima jer ni oni nemaju golova. Ako iko ima šansu imaju je naša famozna djeca kao da smo La Masia, Osmić, Hadžibeganović, Kapetanović, bekovi sa sve zajedno možda 2 asistencije. Alić špic sa 0 golova, Mehmedović jedini koji je dao par golova što nas vadi iako ni on nema neke igre. Naša djeca su smeće koje nas godinama kopa. I pošto čitate ovo djeco iz La Masie, evo i vama da ostavim direktnu poruku, smeće ste. Roditelji koji su vas tu doveli, šta ćemo kad vas ne bude, kad odu štele, šta će ta djeca raditi u životu, jer fudbaleri evidentno nisu?
I napravio faul u napadu![]()
![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
Eto navijača i ku.rca. Poželjeti svom klubu za koji lafo navijaš da se ugasi kao zbog navijača je dno dna. Znači da imaš veći interes od interesa kluba. Preča ti naša djeca od kluba.Edin1982 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:10Dabogda se ugasili skroz kakve navijače imamosimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 09:59Alić u 3 top mlada igrača u ligi...
Dabogda onda dok postoji klub igrala samo "tuđa djeca", bez naših fudbalerčina. Možda bismo šta i osvojili.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Isto bukvalno, od Leotara šutim, šta sam sve prešutio i maknuo se od pisanja ovdje, ali ovo kad čuješ izvrti se sve u tebi i moraš repliku udariti.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:30Što ne mogu ove priče nikako o našoj djeci. Mislio sam sutiti i ne oglašavaati se ali kada ovo pročitam ospem se. Jbga, sta cu nikakav sam navijacsimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:25Ma de nemoj, pa zagradio se protiv Sarajeva!Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:23
Ma ne treba Alić i dalje igrati, da nastavi 90 minuta da igra. Upravu je ovaj gore mi smo nikakvi navijači trebamo da tapsemo našu djecu za ništa i damo im jedno 5 k maraka za ništa. Ja i ti smo baš bezveze
![]()
![]()
Naša djecaSunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:30Što ne mogu ove priče nikako o našoj djeci. Mislio sam sutiti i ne oglašavaati se ali kada ovo pročitam ospem se. Jbga, sta cu nikakav sam navijacsimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:25Ma de nemoj, pa zagradio se protiv Sarajeva!Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:23
Ma ne treba Alić i dalje igrati, da nastavi 90 minuta da igra. Upravu je ovaj gore mi smo nikakvi navijači trebamo da tapsemo našu djecu za ništa i damo im jedno 5 k maraka za ništa. Ja i ti smo baš bezveze
![]()
![]()

Kad se sjetim sezone kad smo ispali. Gubimo od željkana a jedan pacijent (plaćen od famoznog Rileta) non stop ponavlja, ubaci Musića našeee dijeeteeeee, ponavljao je to non stop.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I sta kad udje "nase dijete" na teren?
Sta ce promijenit kad su svi duplo losiji od "stranaca". Niko od njih veze nema. Kape, Osmic komedija, Mehmedovic nit smrdi nit mirise, Alic los s obzirom koliko ga se gura itd....
Sta ce promijenit kad su svi duplo losiji od "stranaca". Niko od njih veze nema. Kape, Osmic komedija, Mehmedovic nit smrdi nit mirise, Alic los s obzirom koliko ga se gura itd....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma gdje nećeš bolan, gdje nećeš, dobiješ Instant nagon za povratiti.simonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:34Isto bukvalno, od Leotara šutim, šta sam sve prešutio i maknuo se od pisanja ovdje, ali ovo kad čuješ izvrti se sve u tebi i moraš repliku udariti.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:30Što ne mogu ove priče nikako o našoj djeci. Mislio sam sutiti i ne oglašavaati se ali kada ovo pročitam ospem se. Jbga, sta cu nikakav sam navijacsimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:25
Ma de nemoj, pa zagradio se protiv Sarajeva!
![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Sve znaš brate, svega mi odustao sam od pisanja ovdje nisam ni mislio sada pisati ali kada čujem o našoj djeci priču baš nagon.Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:35Naša djecaSunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:30Što ne mogu ove priče nikako o našoj djeci. Mislio sam sutiti i ne oglašavaati se ali kada ovo pročitam ospem se. Jbga, sta cu nikakav sam navijacsimonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:25
Ma de nemoj, pa zagradio se protiv Sarajeva!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad se sjetim sezone kad smo ispali. Gubimo od željkana a jedan pacijent (plaćen od famoznog Rileta) non stop ponavlja, ubaci Musića našeee dijeeteeeee, ponavljao je to non stop.![]()
Najbolji strijelac polusezone je klupiran zbog tebe, ti ne možeš meda laznuti ali još igraš.
Sloboda je moja nacija
Baš tako, jedino što im može ići u odbranu je to što su ih trenerske neznalice trenirale, pa su izgledali i gore nego što jesu zapravo. Od nekih bi se nešto moglo i napraviti, sa pravim trenerom. Nadam se da je Pranjić taj, ali vidjet ćemo. Ono jučer mi ne daje neki optimizam.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma Sloboda je porokSunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:39Sve znaš brate, svega mi odustao sam od pisanja ovdje nisam ni mislio sada pisati ali kada čujem o našoj djeci priču baš nagon.Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:35Naša djecaSunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:30
Što ne mogu ove priče nikako o našoj djeci. Mislio sam sutiti i ne oglašavaati se ali kada ovo pročitam ospem se. Jbga, sta cu nikakav sam navijac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad se sjetim sezone kad smo ispali. Gubimo od željkana a jedan pacijent (plaćen od famoznog Rileta) non stop ponavlja, ubaci Musića našeee dijeeteeeee, ponavljao je to non stop.![]()
Najbolji strijelac polusezone je klupiran zbog tebe, ti ne možeš meda laznuti ali još igraš.

Nadam se da će Pranjić nešto popraviti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Hebo me dan kada sam počeo gledati Slobodu i fudbalSky9 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:43Ma Sloboda je porokSunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:39Sve znaš brate, svega mi odustao sam od pisanja ovdje nisam ni mislio sada pisati ali kada čujem o našoj djeci priču baš nagon.
Najbolji strijelac polusezone je klupiran zbog tebe, ti ne možeš meda laznuti ali još igraš.Dok smo živi, bit ćemo tu...
Nadam se da će Pranjić nešto popraviti...
Sloboda je moja nacija