Ne zasluzuje ovolike uvrede.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bojkot i bezobrazluk pojedinaca. I onda kad hoces, lopta nece jbg. Krizevac je nas najbolji napadac u ekipi.Corcaigh je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:13Apsolutno se slazem s tim. Ali bojkot igraca je znak da nesto ne stima. Isto tako mozes to gledati kao “Zeljeli su promjenu za dobrobit kluba”. Mozda i nisu, ne znam, lupam sad, ali eto. Evo nek sad pokazu sta je i kako je. Samo izvini ali ja ne vjerujem da uputis 20 suteva Tuzli a 1 Leotaru... nepojmljivo mi je to.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:30Da ti ne citiram post.
Oni nisu ljudi, to su picketine.
Ne igraju za Edisa, igraju za Zeljeznicar.
Samo da se nadovezem na pricu za Krpica. Radije bi gledao njegovu borbenost i strast nego Hodzicevu nonsalantnost. Obicni bolik*rac. Radije od svega bih gledao Krizevca ali eto.
Usput, satrati one malogradjane iz sela pored Mostara, a Zrinjski koliko god jak bio i kvalitetniji od nas, sto puta je dokazano da ih mozemo dobiti i dobro s njima odigrati uvijek.
Slazem se, ali je los trener. Neka ga dalje od klubazeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:11Ne zasluzuje ovolike uvrede.
Edis je covjek kojem je u krvi FKZ. Nema interesa kao u slucaju te dvojice, koji znaju gdje je stadion ako je u pitanju kakvo potrazivanje para. Dugogodisnje igranje menadzera i finansijski eksperata Zelju ce jos dugo kostati.Argentina je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:19Slazem se, ali je los trener. Neka ga dalje od klubazeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:11Ne zasluzuje ovolike uvrede.
Amar i Miske su isto tako, jedan od nas, ali neka nisu vise u klubu.
I ostali, treba nam svjeza krv.
Slazem se s tobom, hvala im za sve, ali daleko im Grbavica bila. Poenta je i oni su Zeljo, ali donijet ce nam lose. Kao i Edis, dao je maksimim, to je to i nije dobro za nas.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:31Edis je covjek kojem je u krvi FKZ. Nema interesa kao u slucaju te dvojice, koji znaju gdje je stadion ako je u pitanju kakvo potrazivanje para. Dugogodisnje igranje menadzera i finansijski eksperata Zelju ce jos dugo kostati.Argentina je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:19Slazem se, ali je los trener. Neka ga dalje od klubazeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:11
Ne zasluzuje ovolike uvrede.
Amar i Miske su isto tako, jedan od nas, ali neka nisu vise u klubu.
I ostali, treba nam svjeza krv.
Amar, a i Miske nisu i ne mogu biti jedni od nas. Bar po mom vidjenju kluba.
Oni su napravili armiju dupelizaca koji stvaraju podjelu izmedju navijaca, pored sveg dobrog i loseg sto su uradili to im najvise zamjeram. I da oni dolaze na utakmice, samo ako se oni nesto "pitaju".
Ja kasnio 10min radi iftara uzeo kartu niko mi je nije pogledo..a ni menesanjinlego je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:07SRAMOTA, SRAMOTA!
Ko god je večeras bio na utakmici, na Istoku vidio je totalni amaterizam od kluba. Krezubi, nabjeđeni momci puštaju sve redom da ulaze, BEZ KARTI, BEZ PREGLEDA, doslovno se mogla bomba unijeti i nikome ništa. Smeća posvuda, uz to, jedan od ulaza se odjednom blokira, jer kao nema radnika ..
Uz to, igra očajna .. sve na Santosa, doslovno se vidi, Mekića vratit u drugu ligu .. večeras Galić jedan od boljih, za razliku od nekih ranijih utakmica ..
Teško moj Željo .. jedino sto raduje, jest da je dosta omladine, da je dosta male djece sa roditeljima .. Želje ima, i Želje će biti!
Jeidno nas to moze spasit, jer igracki smo daleko od loseg bar ne od ostatka ekipa koje su nam ko konkurenti ..mada ovo je sad bas igra bez icega...1921boy je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:36Nije tu ništa još odlučeno, ima još puno da se igra i imamo još puno utakmica sa direktnim konkurentima. Izuzetno teška utakmica će biti u Mostaru ali idemo se pobiti muški, mislim da su nama najbitnije utakmice koje slijede iza Zrinjskog, kup i ligaški okršaji sa Veležom, Širokim, Borcom i Sarajevom.
Nadam se da će budući trener unijeti potrebnu energiju u ekipu kako bi što prije izašli iz rezultatske krize. Puno je posla pred njim, moramo se zajedno sabrati i gurati prema istom cilju.
Najgore od svega, klub debelo placa te zastitare, a oni ne rade svoj posao.Napoleon1921 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:38Ja kasnio 10min radi iftara uzeo kartu niko mi je nije pogledo..a ni menesanjinlego je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:07SRAMOTA, SRAMOTA!
Ko god je večeras bio na utakmici, na Istoku vidio je totalni amaterizam od kluba. Krezubi, nabjeđeni momci puštaju sve redom da ulaze, BEZ KARTI, BEZ PREGLEDA, doslovno se mogla bomba unijeti i nikome ništa. Smeća posvuda, uz to, jedan od ulaza se odjednom blokira, jer kao nema radnika ..
Uz to, igra očajna .. sve na Santosa, doslovno se vidi, Mekića vratit u drugu ligu .. večeras Galić jedan od boljih, za razliku od nekih ranijih utakmica ..
Teško moj Željo .. jedino sto raduje, jest da je dosta omladine, da je dosta male djece sa roditeljima .. Želje ima, i Želje će biti!![]()