FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 08 apr 2023, 23:55

Da samo znaš koliko me briga za Mirzu, pa post iznad sam napisao "šta bih dao da je tu Vinko, a da je ovaj ignore prema navijačima"...ne što mi je draga uprava, već što ovo nije put koji igdje vodi, osim u dubiozu još veću.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 apr 2023, 23:57

Zelio bih da iskoristim 20.000. post da se sjetim Varesanovic familije, Aylaha, Mirvaha, celave ublehe i da svima pozelim da im zivot lici na ovo na sta lici nas klub trenutno. Sjetimo im se dakako i bliznjih! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 09 apr 2023, 00:02

JavierBosnia je napisao/la:
08 apr 2023, 23:22
Vec imamo desetak igraca koje bi nogirali na ljeto

1. Vrsajevic
2. Tomasevic
3. Cirjak (viska stranac)
4. Musa (viska stranac)
5. Salcin
6. Dzafic
7. Varesanovic
8. Vrancic (posudba)
9. Balta (posudba)

Mada bih ja od ovih pustio Vrsajevica, Tomasevica, Dala, Salcina i Dzafu, ostale pokusati zadrzati i napraviti mjesta
Samo da dodam na to da ce se Dizdarevic vjerovatno prodati, a i da Oliveira i Kyeremeh ovim tempom nece biti daleko od noge. 4 prijelazna roka radis neke rekonstrukcije i opet dodjes do preko 10 igraca koji ce ici, i da stvar bude gora, samo su Dal i Salcin vec od prije tu, sve ostale si doveo u zadnja dva prijelazna roka.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 apr 2023, 00:10

Željo i Borac zreli da im se primaknemo, mi ne dobijemo zadnju ekipu lige u tom momentu, treba to znati
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 09 apr 2023, 00:10

Protiv saveza se teško može, ali se sudije kod nas mogu vaspitati na regularan način kako se ne bi usudili ni pomisliti da se upuste u lopovluk. Nema njih savez šta kažnjavati jer su njihovi, nego je potrebno podnijeti more krivičnih prijava direktno na imena sudija koji će odgovarati pred sudom, pa onda kada jednom gospodin sudija bude morao isplatiti naknadu štete npr za ne izlazak u Europu što se tiče kluba ili nanošenja duševne boli navijačima kao pojedincima, primanje mita......, tu im zarvor ne gine, a i velike su šanse da propjevaju ko su nalogodavci kako bi spasili svoje dupe. Ovako psi laju karavane prolaze uz saopštenje i to je sve.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 09 apr 2023, 00:13

Sretan Uskrs svim navijacima Sarajeva koji slave.
Sarajevo ljubavi moja.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 apr 2023, 00:16

mnon46 je napisao/la:
09 apr 2023, 00:10
Željo i Borac zreli da im se primaknemo, mi ne dobijemo zadnju ekipu lige u tom momentu, treba to znati
Ma Borca bi teško stigli i da smo pobjedili, ali ako nista ovaj poraz kona je bar malo anulirao nas sinocnji kiks. Da su još i kone pobjedile, to bi jezivo bilo po naše evropske ambicije.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 apr 2023, 00:28

mnon46 je napisao/la:
09 apr 2023, 00:10
Kako se nisi primakao?Zeljo ti bjezao 4 prije ovog kola,sad je na 3.In Mirza we trust :kafa: :kafa:

Strasno koliko nam se ne da ove sezone nista,valjda i nas Bog pogleda malo.U Trebinje po bodove!!!
Zeljo je u smrtonosnom padu,3 utakmice=3 poraza,0 golova.Siroki isto skroz van forme.Da je doci do tog 4.mjesta nekako...
Jos jednom po ko zna koji put danas da se sjetim svih mrtvi i zivi najmiliji sudiskoj trojci sa jucerasnje utakmice :salut: Vratilo vam se za sve ovo aBd
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 09 apr 2023, 00:34

Svaki prelazni rok od sad pa nadalje mora bit odlazak 10 i dolazak 10 novih igraca, s tim da naravno isto tako mora uvijek biti drugi strucni stab na kormilu ili evntualno samo šef
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 09 apr 2023, 00:40

Cora1946 je napisao/la:
08 apr 2023, 23:31
nokee je napisao/la:
08 apr 2023, 23:08
sonpenn je napisao/la:
08 apr 2023, 22:37
Ugledaj se smradu !

slika
Sta ce se ugledati, da je imao obraza ne bi preuzeo da nas vodi uopste. Kakav lik moras biti prije svega da preuzmes a znas da si na zubu navijaca, a i kad si preuzeo da ti se ebe sve zivo na svakoj utakmici.. A ti na to sve kazea nisu me doveli navijaci itd.. Jednostavno covjek bez morala i obraza.
Jos frajer na prvom presu govori ja sam se promijenio, sad sam zreliji i pametniji, neke stvari koje su se prije desavale nece se vise desavati. Prvom prilikom cim mu je postavljeno pitanje za navijace n opet hrakne po navijacima.
Na milion nacina je mogao upakovat i rec da je na raspolaganju klubu a on kaze "nisu me navijaci postavili".
E moj Mirza nikad ti pameti nisi dosao sad si jos i debilniji
Haj sve to,al ko ga je nazvao i ponudio mu da bude trener :rol: zamisli tek koliko se taj ne razumije u fudbal :crazy:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 apr 2023, 00:46

vedinjo98 je napisao/la:
09 apr 2023, 00:02
JavierBosnia je napisao/la:
08 apr 2023, 23:22
Vec imamo desetak igraca koje bi nogirali na ljeto

1. Vrsajevic
2. Tomasevic
3. Cirjak (viska stranac)
4. Musa (viska stranac)
5. Salcin
6. Dzafic
7. Varesanovic
8. Vrancic (posudba)
9. Balta (posudba)

Mada bih ja od ovih pustio Vrsajevica, Tomasevica, Dala, Salcina i Dzafu, ostale pokusati zadrzati i napraviti mjesta
Samo da dodam na to da ce se Dizdarevic vjerovatno prodati, a i da Oliveira i Kyeremeh ovim tempom nece biti daleko od noge. 4 prijelazna roka radis neke rekonstrukcije i opet dodjes do preko 10 igraca koji ce ici, i da stvar bude gora, samo su Dal i Salcin vec od prije tu, sve ostale si doveo u zadnja dva prijelazna roka.
A što da tjeras Kyeremeha i Oliveiru ? Momci svaku drugu tekmu na klupi ili čak tribine.
Ovo je nešto najgore što može da se radi napadaču. Malo je prva postava malo tribine. Imam osjećaj da se doziraju minute da se neko ne bi naljutio.
Nijedan ti napadač ovako neće uhvatit golgetersku formu dok mu ne daš 7/8 utakmica u kontinuitetu. Kod nas jednu Hamza na špicu, drugu Renan i sve tako.
A da ne pričamo o tome da to remeti cijelu ekipu i koncepciju igre jer su različiti tipovi napadača. Pola polusezone prošlo mi nemamo prvih 11 iskristalisanih.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 apr 2023, 00:55

Bravo @ajdohordas, sve receno. Siguran sam da bi Renan bio od koristi da ima kontinuitet, a ni do sada nije tolika katastrofa, 1 gol, važna asistencija Hamzi u Tuzli, a i sinoc je dao regularan gol.Ova njegova situacija me podsjeca na Bilbiju kod nas na proljece 2015, Kodro ga malo slao na klupu, malo na tribine, malo na teren (uglavnom ne na njegovu prirodnu poziciju).

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 09 apr 2023, 00:55

Ovo smo dobili od terena

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2023, 00:56

Kad bi igraci zrinjskog obukli sad dres Sarajeva i Rendulić na klupi izgubili bi bar 3 utakmice do kraja sezone. Jednostavno toliko je sve negativno i truhlo da ovdje ce trebati proci dosta vremena da stanemo na zdrave noge.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 09 apr 2023, 03:02

Renan bi trebao prvo da se nadze u ponekoj prilici kad mu se pruzi šansa i da se bori za prvih 11. Ima tu neku ležernost sa loptom ali borba, htjenje, brzina, utrcavanje slabo, dok recimo Gulish udze i preore teren, ako i pogriješi niko se toliko ne obazire na njega jer uvjek je pogonu.
Kaayremah isto, nije u stanju pretrčati beka iz najlošijeg tima.

Ostavljali su se na klupi i Gulish i Ziljkic ali to se kod njih ne primjeti, na sljedećoj utakmici oni zapnu još vise.

Najveća žalost su Musa i Cirjak, ne vidim razlog zasto su se ovoj gori dvojici davale tolike šanse a njima bas ni jedna.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 apr 2023, 03:11

harixs je napisao/la:
09 apr 2023, 03:02
Renan bi trebao prvo da se nadze u ponekoj prilici kad mu se pruzi šansa i da se bori za prvih 11. Ima tu neku ležernost sa loptom ali borba, htjenje, brzina, utrcavanje slabo, dok recimo Gulish udze i preore teren, ako i pogriješi niko se toliko ne obazire na njega jer uvjek je pogonu.
Sa Dalom kao desetkom, tesko ce Renan docekati te prilike.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 09 apr 2023, 04:23

joker90 je napisao/la:
08 apr 2023, 23:57
Zelio bih da iskoristim 20.000. post da se sjetim Varesanovic familije, Aylaha, Mirvaha, celave ublehe i da svima pozelim da im zivot lici na ovo na sta lici nas klub trenutno. Sjetimo im se dakako i bliznjih! :salut:
Nisu vrijedni toga
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 apr 2023, 04:50

harixs je napisao/la:
09 apr 2023, 03:02

Ostavljali su se na klupi i Gulish i Ziljkic ali to se kod njih ne primjeti, na sljedećoj utakmici oni zapnu još vise.

Najveća žalost su Musa i Cirjak, ne vidim razlog zasto su se ovoj gori dvojici davale tolike šanse a njima bas ni jedna.
Sve možeš reći ali da Renan nema želje, da se ne bori i ne trudi, to nikako.
Momak zuji po terenu cijelo vrijeme, sam pravi pritisak na zadnju liniju.

I njemu se treba napravit šansa, neko da mu gurne u prostor i podvali loptu, da bi on istu realizovao. Ja znam da se od njega očekivalo 5 golova i 3 asistencije u 5 utakmica, ali realnost je drugačija obzirom koga on ima iza sebe na poziciji polušpica...

U dosta napada se on vraća po loptu skroz nazad i tako preko njega izlazimo iz naše trećine terena, dosta raje to ne vidi, a to je najviše bilo očito protiv Zrinjskog. Tako se i on sam troši a i daleko je od gola takvim načinom igre, on radi ono što bi mali nafurani trebao, obzirom da je on u sredini igrač manje.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 apr 2023, 05:21

Treba njemu podvalit 6-7 lopti da bi on jednu realizovao.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 09 apr 2023, 05:39

Ima brate Vrančić, ako iko zna i podvaljuje on je taj, pa Ziljkicu je provukao barem tri četri svaku utakmicu. A treba se znat i postavit i doći u šansu.
Slična situacija je i sa projektom koji puno zuji ali malo daje.

Vraća se on u odbranu ali nikakvog efekta on tu nema. Catakovic to već bolje radi pa nekad zasmeta a nekad zna i oduzet loptu, cini mi se da je i pogodio jednom nakon oduzimanja lopte.
Renan izgleda nekako nezainteresovano, čak ga nema ni u zoni ofsajda da čeka na duge lopte a cini se kao da je brz i da bi mogao pobjeći odbrani..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: enzo1 i 57 gostiju.