FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 08 apr 2023, 22:58

Čovjek bi rekao ostale ekipe sve provjerena imena imaju na trenerskim pozicijama, samo mi kuburimo sa amaterima. Ne znam čemu više toliki fokus na treneru.

Od 20 imena po ligi koja se vrte haman 10 su nam bili na klupi i niko ne valja. Daj ba više i ta priča...ovaj isti Jusufbegović što pravi odličan posao u Veležu bi kod nas imao sudbinu Dudića ili Sablića. O čemu mi pričamo stalno.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Herson

Post Postao/la Herson » 08 apr 2023, 23:03

Cemu toliki fokus na trenera? Jesi ozbiljan ti ili pokusavas trolati?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 apr 2023, 23:03

Tacno se sve okrenulo naopacke kod nas..saburati.
Docemo i mi u neko mirno more aBda.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 apr 2023, 23:08

sonpenn je napisao/la:
08 apr 2023, 22:37
Ugledaj se smradu !

slika
Sta ce se ugledati, da je imao obraza ne bi preuzeo da nas vodi uopste. Kakav lik moras biti prije svega da preuzmes a znas da si na zubu navijaca, a i kad si preuzeo da ti se ebe sve zivo na svakoj utakmici.. A ti na to sve kazea nisu me doveli navijaci itd.. Jednostavno covjek bez morala i obraza.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 08 apr 2023, 23:11

Herson je napisao/la:
08 apr 2023, 23:03
Tako je, navijači našeg kluba su otjerali sve trenere i svakog su poslije priželjkivali da se vrati. Kodro, Husrefa po x puta, Marinovića, to je samo u zadnjih par godina.

Ko god odigra dobro poluvrijeme protiv nas ili nam da gol, treba ga uzeti...što je najgore uprave su išle uvijek niz dlaku i udovoljavale tim grupicama.

Jedino mi je krivo što je Mirza taj na kome se sada gradi princip. Dao bih dukat da nam je sad Vinko na klupi i da ga svi bojkotuju a on onog pokeraškog lice ne benda nikog i radi svoj posao.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 08 apr 2023, 23:11

bordobijeli je napisao/la:
08 apr 2023, 14:27
ŠTA_JE je napisao/la:
08 apr 2023, 14:25
Zar nemamo 4 momka koja ce otici pokycati na crata onom pokoćnom i njušku mu demolirat?
I sta onda ??
Onda ce se zapitati vrijedili se prodati za na ocigled javnosti.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 08 apr 2023, 23:13

HeraklitMracni je napisao/la:
08 apr 2023, 22:58
Gdje iskopa Vrsajevica al eto
Naš dragi Hadžija odradio skauting

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 08 apr 2023, 23:14

mnon46 je napisao/la:
08 apr 2023, 14:27
ŠTA_JE je napisao/la:
08 apr 2023, 14:25
Zar nemamo 4 momka koja ce otici pokycati na crata onom pokoćnom i njušku mu demolirat?
Hoće momci sigurno otići koji su preko mjesec dana ležali radi navijačkog sukoba, bujrum, skupi 3 jarana i odi.
"Odi" - dalje mi se ne da.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 08 apr 2023, 23:16

Zeko87 je napisao/la:
08 apr 2023, 23:11
Herson je napisao/la:
Tako je, navijači našeg kluba su otjerali sve trenere i svakog su poslije priželjkivali da se vrati. Kodro, Husrefa po x puta, Marinovića, to je samo u zadnjih par godina.

Ko god odigra dobro poluvrijeme protiv nas ili nam da gol, treba ga uzeti...što je najgore uprave su išle uvijek niz dlaku i udovoljavale tim grupicama.

Jedino mi je krivo što je Mirza taj na kome se sada gradi princip. Dao bih dukat da nam je sad Vinko na klupi i da ga svi bojkotuju a on onog pokeraškog lice ne benda nikog i radi svoj posao.
Vinko i masnokosi u istoj recenici ? E moj zekonja...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 apr 2023, 23:21

Zeko87 je napisao/la:
Herson je napisao/la:

Koliko god da vrtite te floskule, nece vam proci. Nijednog trenera nisu otjerali navijaci. Ako navijaci mogu otjerat, sto evo Mirza ne ode? 90% trenera je otjerano s razlogom. Dobiju uslove koje niko u drzavi nema, dovode sebi pojacanja koja zele, pripreme u Antaliji, vrhunsku akademiju, trening centar... I onda ne mogu uvezat tri pobjede. Jedini koji su otjerani glupo i nepotrebno su Kodro i Vinko. Kodro je bio davno, dosle velike pare u klub odjednom i svi su htjeli instant titulu, nije bilo strpljenja. Vinko najmanji krivac za fijasko te sezone. A ostali... Hoces da kazes da Sablic "sut u okvir svako 90 minuta" nije zaradio otkaz? Ili Fedja koji dobije kao Guardiola da sebi nacrta igrace koje hoce pa primi petaka od Tuzle? Vasoski i Cala su otisli sami. Dzeno svakako uskakao kao vatrogasac, nije nikad licencu zavrsio. O pokojnom Jesicu ne treba ni trosit rijeci, kao ni o jos jednom caretakeru Hurticu. Jedina jos dilema je za Husrefa, glupo zvuci da je otjeran aktuelni osvajac duple krune i trenutno drugoplasirani sa bodom zaostatka (iako to i Bayern radi evo), al Husref se nigdje nije zadrzao duze od godinu i po, nismo jedini ciji igraci pop.izde radi psovanja majke i oca iz tekme u tekmu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 apr 2023, 23:22

Vec imamo desetak igraca koje bi nogirali na ljeto

1. Vrsajevic
2. Tomasevic
3. Cirjak (viska stranac)
4. Musa (viska stranac)
5. Salcin
6. Dzafic
7. Varesanovic
8. Vrancic (posudba)
9. Balta (posudba)

Mada bih ja od ovih pustio Vrsajevica, Tomasevica, Dala, Salcina i Dzafu, ostale pokusati zadrzati i napraviti mjesta
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 08 apr 2023, 23:25

JavierBosnia je napisao/la:
08 apr 2023, 23:22
Vec imamo desetak igraca koje bi nogirali na ljeto

1. Vrsajevic
2. Tomasevic
3. Cirjak (viska stranac)
4. Musa (viska stranac)
5. Salcin
6. Dzafic
7. Varesanovic
8. Vrancic (posudba)
9. Balta (posudba)

Mada bih ja od ovih pustio Vrsajevica, Tomasevica, Dala, Salcina i Dzafu, ostale pokusati zadrzati i napraviti mjesta
nova rekonstrukcija u najavi

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 apr 2023, 23:27

NazorUso je napisao/la:
08 apr 2023, 22:23
Al kako braca hladno kazu "Ma 100% cemo ispred Sirokog zavrsiti" 🤣 pa s masnokosim nije sigurno da cemo ispred Igmana zavrsiti.
Ma nije to do Mirze, Široki ko ekipa mi se cini očajnom, nikakvom, ne djeluju mi sposobnim da zadrže poziciju za Evropu.Mislim da na proljece imaju samo jednu pobjedu i to u Posušju gdje su ih vile pronosale, iz kupa odmah izletili od Tuzle. To sto su jos uvijek na ovoj poziciji je zbog kikseva nas i kona, a ne zbog nekog njihovog osvajanja bodova.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 08 apr 2023, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

Herson

Post Postao/la Herson » 08 apr 2023, 23:27

Da, otjerani su i svi sasvim opravdano. Jedini od nabrojanih koji zasluzuje jos jednu sansu je Kodro. Pokusao je napraviti nesto, uveo je neke nove principe u nas fudbal, ali bilo je sputavanja sa raznih strana, vec ispricano hiljadu puta. Vinko prosuo 15 bodova prednosti i nema se vise tu sta pricati. Danas radi u Borcu, toliko o njegovom taktickom savrsenstvu, njegovom najjacem adutu.Husref je legenda kluba, bez obzira sta ko o tome mislio. Kao igrac i kao trener donio je Sarajevo puno toga, radosti, trofeja, uspjeha, ali se nadam da je definitivno stavljana tacka na tu pricu. Hvala mu za sve, ali nema vise potrebe za saradnjom. A Mirza je definitvno najveci sljam i najomrazeniji trener u historiji FKS i ako ti uopste imas dilemu oko njegovog ostanka na klupi, dobro se zapitaj kakav si ti navijac i da li si uopste navijac Sarajeva.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 08 apr 2023, 23:29

NazorUso je napisao/la:
08 apr 2023, 23:16
Zeko87 je napisao/la:
Herson je napisao/la:

Govorim o relaciji uprava - navijači. Imena nisu ni bitna. Trebali bi se zapitati zbog čega smo klub (vjerovatno-nisam naišao na zvanični podatak) sa najviše promijenjenih trenera i zašto svaki prelazni rok mijenjamo skoro pa čitav roster.

Naravno da je na upravi najveća odgovornost, al Boga mi i navijači daju tome dobar doprinos. Nema toga imena koje nakon dva- tri loša rezultata nije uzeto na zub.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 08 apr 2023, 23:31

nokee je napisao/la:
08 apr 2023, 23:08
sonpenn je napisao/la:
08 apr 2023, 22:37
Ugledaj se smradu !

slika
Sta ce se ugledati, da je imao obraza ne bi preuzeo da nas vodi uopste. Kakav lik moras biti prije svega da preuzmes a znas da si na zubu navijaca, a i kad si preuzeo da ti se ebe sve zivo na svakoj utakmici.. A ti na to sve kazea nisu me doveli navijaci itd.. Jednostavno covjek bez morala i obraza.
Jos frajer na prvom presu govori ja sam se promijenio, sad sam zreliji i pametniji, neke stvari koje su se prije desavale nece se vise desavati. Prvom prilikom cim mu je postavljeno pitanje za navijace n opet hrakne po navijacima.
Na milion nacina je mogao upakovat i rec da je na raspolaganju klubu a on kaze "nisu me navijaci postavili".
E moj Mirza nikad ti pameti nisi dosao sad si jos i debilniji
90!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 apr 2023, 23:33

Ne vjerujem da jos nije otkaz dobio, e yebo ti nas
Valjda ocekuju Leotara da ce pobjedit pa da time kupe sebi jos vremena
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 apr 2023, 23:37

Zeko87 je napisao/la:
08 apr 2023, 23:29
NazorUso je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:

Govorim o relaciji uprava - navijači. Imena nisu ni bitna. Trebali bi se zapitati zbog čega smo klub (vjerovatno-nisam naišao na zvanični podatak) sa najviše promijenjenih trenera i zašto svaki prelazni rok mijenjamo skoro pa čitav roster.

Naravno da je na upravi najveća odgovornost, al Boga mi i navijači daju tome dobar doprinos. Nema toga imena koje nakon dva- tri loša rezultata nije uzeto na zub.
Pa skoro sam ja pisao ovdje, ekipe sa najvise promijenjenih trenera od 2015. godine do danas. Borac, Hajduk i Partizan su imali vise trenera nego mi. Zeljo, Zrinjski, Siroki u pet deka kao i mi, mislim da je Zrinjski imao dva trenera manje nego mi. Mislim na stalne trenere a ne prelazna rjesenja 3-4 kola.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 08 apr 2023, 23:46

napoleon72 je napisao/la:
08 apr 2023, 23:37
Zeko87 je napisao/la:
08 apr 2023, 23:29
NazorUso je napisao/la:

Pa skoro sam ja pisao ovdje, ekipe sa najvise promijenjenih trenera od 2015. godine do danas. Borac, Hajduk i Partizan su imali vise trenera nego mi. Zeljo, Zrinjski, Siroki u pet deka kao i mi, mislim da je Zrinjski imao dva trenera manje nego mi. Mislim na stalne trenere a ne prelazna rjesenja 3-4 kola.
Djaba krecis.
Ovo su ti oni : Ne branim ja Mirzu, ali...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 apr 2023, 23:54

Mislim da iole ozbiljan trener sad nebi ni došao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, OzmoodPinglewood, Posejdon i 54 gosta.