Da li smo konačno dobili čestitog klasičnog stopera ?
Moderator/ica: GracanicaAA
Gavric je najveća prevara. Igrač koji tokom 90 minuta ne prođe više od 5 kilometara. Penzioner.Hazre je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:43Dobro je vraca se Mico. Molim samo boga da se ne vrati Gavric u prvi 11.
Nazalost drug, Gavric mora igrati i panetlic jer je takva situacija nemas koga drugo staviti.
Baš će trebat nešto izmisliti protiv Veleza jer nemamo čitave sredine. Možda nekom mladom igraču dat priliku a Damir to može odigrati možda i Coric a Ivandeze je isto jak na lopti. Svaki igrač koji zna fudbal može jednu utakmicu odraditi tu poziciju. Pantelic i Gavric će igrati a ko će treći ostaje da vidimo.Beledija je napisao/la: ↑09 apr 2023, 07:33Imamo nesvakidašnju situaciju da Gavrić nema konkurenciju na zadnjem veznom niti mu ima ko pomoći. Bez Diabija , Huse, Karića i Čelikovića koga staviti u tandemu sa Gavrićem koji je po meni naj lošiji od nabrojanih. Nekad u Slobodi kod Ćire Mehidić je uspješno operirao na toj poziciji.Hajde Milenko izmisli nešto..možeš ti to.
Gavrica stizu godine, jednostavno nije vise fizicki sposoban da prati tempo utakmice. Moze sa klupe 20 minuta i to je maksimum.emir012 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 10:47Ne znam odakle vam to da Karic ne moze igrat protiv Veleza?
Ali svejedno, Celikovic, Diabi i Karjasevic su za mene 3 od nasa 4 najbolja igraca...
S Karicem ili bez Karica - mi smo dramaticno oslabljeni protiv Veleza..
Al eto, Bosnjakovic ionako voli da igra sa Gavricem i D. Pantelicem - pa da vidimo, dal ce konacno nesto pokazati ove sezone...
Jos samo da dodam, kad je tek dosao kod nas Gavric je za mene bio sasvim OK igrac, ali ove sezone je dosta slabiji i ocito je da se manje trudi...
Ko ti je Komazec? Nije Slobodna tematuzlac je napisao/la: ↑09 apr 2023, 12:05..........................................FEJZIĆ
......KARIĆ...............NIKITIN...................ŠUKILOVIĆ............MEHIDIĆ
.....................GAVRIĆ............................PANTELIĆ
......NUKIĆ........................KOMAZEC....................IVANIADZE
.......................................HADŽIĆ
IZVINI TEK SAM USTAO I NAPRAVIO LAPSUS.Aristotel555 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 12:26Ko ti je Komazec? Nije Slobodna tematuzlac je napisao/la: ↑09 apr 2023, 12:05..........................................FEJZIĆ
......KARIĆ...............NIKITIN...................ŠUKILOVIĆ............MEHIDIĆ
.....................GAVRIĆ............................PANTELIĆ
......NUKIĆ........................KOMAZEC....................IVANIADZE
.......................................HADŽIĆ![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.