FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Krpicuuu smece jednooo
Kao sto rekoh tip 2
-
- Kontakt:
Bravo momci ovako se bori za klub!! Stilic i Krpic opet pokazali koji su smecari od insana!!
Kao sto sam reko, imam osjecaj da ce mo pobjediti! Hvala vam momci!
-
- Kontakt:
Gdje si ovi sto nas prozivaju iz slobode, abahahaahabahahahahah
Samo za Hazreta i njegovo društvo.
-
- Kontakt:
Neka, necemo se spustati na njihov nivo. Nema potrebe, treba ostati dostojanstven i gurati dalje.TuzlaC2023 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:03Gdje si ovi sto nas prozivaju iz slobode, abahahaahabahahahahah
Tuzla City / Sloga Simin Han
Konačno pobjeda nakon 190 dana.Veoma bitna zbog samopouzdanja.Daleko smo još od opstanka,no lakše se diše bar do slijedećeg kola.
-
- Kontakt:
Odlican postavka Bosnjakovica kao i zalaganje igrača i odmah rezultat dobar i konačno da se pobijedi, jos puno posla ima al makar malo se lakse dise..
Vrlo važni bodovi kako za opstanak tako i na psihološkim stanju nakon 190 dana. Lakše se diše sad se spremiti za Veleza oni će biti umorni.
Konačno pobjeda.Teško i skupo stečena.
Pobjeda protiv Veleža bila bi šlag na tortu.
Dobro je da Milenko stoji čvrsto na zemlji. Mogla bi se ova priča završiti na prihvatljiv način.
Pobjeda protiv Veleža bila bi šlag na tortu.
Dobro je da Milenko stoji čvrsto na zemlji. Mogla bi se ova priča završiti na prihvatljiv način.

Cestitke. “Cetrnesta sreca”... Zaboravili smo kako to izgleda dobit utakmicu.
Super vazna 3 boda, ali jos uvijek je to zestoka borba za opstanak...
Nadam se da ce ekipa dat 100% i protiv Veleza kao i veceras.
Treba nam pobjeda jer plasim se da mi opstanak moramo obezbjedit prije te zadnje 3 utakmice... jer nam je naspored na kraju uzasan...ko da ga je Vico rucno pravio…
Super vazna 3 boda, ali jos uvijek je to zestoka borba za opstanak...
Nadam se da ce ekipa dat 100% i protiv Veleza kao i veceras.
Treba nam pobjeda jer plasim se da mi opstanak moramo obezbjedit prije te zadnje 3 utakmice... jer nam je naspored na kraju uzasan...ko da ga je Vico rucno pravio…
-
- Kontakt:
Drugi zuti za Diabija nigdje veze, prvi cist, ali drugi uzbpritisak igraca Zelje. Sve kad se sabere vazno je da smo upisali pobjedu. Odlican posao odbrane i zadnih veznih, dobro su izlazili na Zeljine igrace, kretali se odlicno. Plasio sam se malog Hodzica na kraju pojeli su ga nasi zadnji vezni, nije se vidio. Protiv Veleza ja bih ostavio isti stoperski par a Celika stavio na zadnjeg veznog.
Celikovic propusta ja mislim zbog kartona ako sam dobro vidio na TVuelvirbaljic je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:32Drugi zuti za Diabija nigdje veze, prvi cist, ali drugi uzbpritisak igraca Zelje. Sve kad se sabere vazno je da smo upisali pobjedu. Odlican posao odbrane i zadnih veznih, dobro su izlazili na Zeljine igrace, kretali se odlicno. Plasio sam se malog Hodzica na kraju pojeli su ga nasi zadnji vezni, nije se vidio. Protiv Veleza ja bih ostavio isti stoperski par a Celika stavio na zadnjeg veznog.
-
- Kontakt:
U pravu si, ma sve se sad u glavi izmjesaloHazre je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:36Celikovic propusta ja mislim zbog kartona ako sam dobro vidio na TVuelvirbaljic je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:32Drugi zuti za Diabija nigdje veze, prvi cist, ali drugi uzbpritisak igraca Zelje. Sve kad se sabere vazno je da smo upisali pobjedu. Odlican posao odbrane i zadnih veznih, dobro su izlazili na Zeljine igrace, kretali se odlicno. Plasio sam se malog Hodzica na kraju pojeli su ga nasi zadnji vezni, nije se vidio. Protiv Veleza ja bih ostavio isti stoperski par a Celika stavio na zadnjeg veznog.
Dobro je vraca se Mico. Molim samo boga da se ne vrati Gavric u prvi 11.elvirbaljic je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:38U pravu si, ma sve se sad u glavi izmjesaloHazre je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:36Celikovic propusta ja mislim zbog kartona ako sam dobro vidio na TVuelvirbaljic je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:32Drugi zuti za Diabija nigdje veze, prvi cist, ali drugi uzbpritisak igraca Zelje. Sve kad se sabere vazno je da smo upisali pobjedu. Odlican posao odbrane i zadnih veznih, dobro su izlazili na Zeljine igrace, kretali se odlicno. Plasio sam se malog Hodzica na kraju pojeli su ga nasi zadnji vezni, nije se vidio. Protiv Veleza ja bih ostavio isti stoperski par a Celika stavio na zadnjeg veznog.![]()
Press konferencija nakon meča na Grbavici
Bošnjaković:" Da sam izgubio večeras ne bih imao obraza ostati na klupi".

Nevres Fejzić izvodio čuda na Grbavici i donio Tuzla Cityju velika tri boda

Bošnjaković:" Da sam izgubio večeras ne bih imao obraza ostati na klupi".

Nevres Fejzić izvodio čuda na Grbavici i donio Tuzla Cityju velika tri boda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.