NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Jos 10 kola.
+5
+5
- BatistutA19
- Kontakt:
Prvo cu samo rec cestitke trenerima ,igracima na danasnjoj pobijedi i odlican textualni prenos na stranici NK CELIK.Ono sto sam cito zasluzena pobjeda po igri sansama i pise kod 1-1 Durmo je odbranio 1 na 1 sut u gol..Odlucili iskusni igraci Isakovic prvo ona asistencija sto me podsjeca na onaj gol u Danskoj Barbareza i Arezina iz penala i slag na tortu Isakovic i ko je ono uso desno ne znam al odlican ulaz iz nase polovine i Isakovic zavrsio za 1-3 . Sve u svemu odlicno i sad samo utakmicu po utakmicu a ovi ce sami kiksat tako.da ce bit nebitna utakmica sa Kolinom i kroz baraz ispunit cilj i uci u FL..
Reko sam 7 bodova Baton,Borac,Famos i to je to a pobijedit ce mo mi i Famosa akobogda..
AKO KO MOZE POSTAVIT UTAKMICU OVDJE SA SMART TV PA DA POGLEDAMO BILO BI DOBRO.
Reko sam 7 bodova Baton,Borac,Famos i to je to a pobijedit ce mo mi i Famosa akobogda..
AKO KO MOZE POSTAVIT UTAKMICU OVDJE SA SMART TV PA DA POGLEDAMO BILO BI DOBRO.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kad se vracaju Feno i Karic?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kakvi seljaci na tribinama majko moja, odem s ocem na tekmu pa hajde da idemo s domacim nece on sa ultrasima.
Kakve uvrede i psovke, zale se na svaki faul, svaki ofsajd, a ono izlezavanje u drugom poluvremenu cisto sabotiranje igre.
Kad se objavi snimak vidjet ce se da nije ofsajd kod treceg gola, ali sta seljadija zna, ovo mi je najdraza pobjeda ove sezone, daj Boze da nikad vise u ovo selo ne moramo doci.
Prvo poluvrijeme dobra igra s nase strane, gol primili iz kontre poslije kornera, u drugom dosta nervoze upravo zbog tog izlezavanja. Mujić dobar, Zukic cist promasaj, Karalic osim sto je penal dobio opet nula ali hajd halalim ovaj put.
Veoma vazna tri boda jer su i konkurenti slavili, idemo dalje u nove pobjedeee

Kakve uvrede i psovke, zale se na svaki faul, svaki ofsajd, a ono izlezavanje u drugom poluvremenu cisto sabotiranje igre.
Kad se objavi snimak vidjet ce se da nije ofsajd kod treceg gola, ali sta seljadija zna, ovo mi je najdraza pobjeda ove sezone, daj Boze da nikad vise u ovo selo ne moramo doci.
Prvo poluvrijeme dobra igra s nase strane, gol primili iz kontre poslije kornera, u drugom dosta nervoze upravo zbog tog izlezavanja. Mujić dobar, Zukic cist promasaj, Karalic osim sto je penal dobio opet nula ali hajd halalim ovaj put.
Veoma vazna tri boda jer su i konkurenti slavili, idemo dalje u nove pobjedeee
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
A gdje bi trebao biti ofsajd, kod Isakovićevog dodavsnja Koliću ili Kolićevog Isakoviću?
Kolić utrčava sa naše polovine, a Isaković je jasno bio iza lopte kad mu Kolić dodaje.
Imaju svi golovi na klupskom Instagramu i Zenicablogu
Kolić utrčava sa naše polovine, a Isaković je jasno bio iza lopte kad mu Kolić dodaje.
Imaju svi golovi na klupskom Instagramu i Zenicablogu
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Zanimljivo je da, kad mi gostujemo, svi nasi konkurenti budu domacini. Zato je bitno upisivati gostujuce pobjede, a svako nase domacinstvo je prilika da se bodovno odvojimo. Nadam se da ce tako biti i u srijedu, kad mi igramo protiv Usore a Bosna, Kolina i Famos gostuju Mosevcu, Zepcu i Krivaji.. Nek bar dva od tri odigraju nerijeseno, eto jos vece prednosti.
Danas, rutinska pobjeda. Cestitke i ekipi zaduzenoj za mutimediju, jer imali smo i na Viberu golove vrlo brzo nakon postizanja, a i tekstualni prenos je bio sasvim zadovoljavajuci. Samo tako i nastavite.
@kirat
Drug, nisi mogao nista drugo ni ocekivati od livadske publike, tako je to. Srecom, jos malo pa je i to zavrseno (mada vjerujem da ce i po 1FL biti gostovanja sa slicnom tipom "publike" ).
Danas, rutinska pobjeda. Cestitke i ekipi zaduzenoj za mutimediju, jer imali smo i na Viberu golove vrlo brzo nakon postizanja, a i tekstualni prenos je bio sasvim zadovoljavajuci. Samo tako i nastavite.
@kirat
Drug, nisi mogao nista drugo ni ocekivati od livadske publike, tako je to. Srecom, jos malo pa je i to zavrseno (mada vjerujem da ce i po 1FL biti gostovanja sa slicnom tipom "publike" ).
Ma znam brate sve je cisto kao dan, al eto spomenuo sam jer su domaci divljaci skakali kako je ofsajd kad Isakovic dodaje Kolicu kod treceg gola..
Legenda kaže da se igrači Borca i dalje valjaju po terenu 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Pobjeda u najbolje vrijeme.
ELHAMDULILLAH !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
- Kontakt:
Gledam ovaj video Robija cista destka po brojci ma kapa do poda i veliki respekt a vijerujem i po navijanju. Valjda ce neko postavit utakmicu ovde posle pa da se pogleda.
Vrlo nezgodno gostovanje ali uzeli smo 3 boda i kstali na +5 .Sljedece kolo akobogda pobijedit Usoru a i konkurenti imaju nezgodna gostovanja a vijerujem da ce se neko okliznit jerv Mosevac,Zepce i Krivaja nimalo nisu naivne ekipe kod kuce.
Vrlo nezgodno gostovanje ali uzeli smo 3 boda i kstali na +5 .Sljedece kolo akobogda pobijedit Usoru a i konkurenti imaju nezgodna gostovanja a vijerujem da ce se neko okliznit jerv Mosevac,Zepce i Krivaja nimalo nisu naivne ekipe kod kuce.
Sta je ofulali smo sa ovim Zukicem?Ne znam sta je mislio gdje je dosao.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pretjerujete vala. Danas i nije bio toliko los, bio je aktivniji nego recimo Karalic i Durmis u ovoj drugoj polovini sezone.
Mnogo ljudi ga uzelo na zub radi onog penala i sad sta god bude, ne valja. Danas je bio bolji nego Durmis. Vidi se da zna, samo malo treba samopouzdanja i da ga krene.
Inace utakmica nije bila losa. Mislim da smo bili bolji u prvom nego u drugom. Imali smo dovoljno prilika, ali malo lose srece, malo losih pasova i to je to.
Mnogo ljudi ga uzelo na zub radi onog penala i sad sta god bude, ne valja. Danas je bio bolji nego Durmis. Vidi se da zna, samo malo treba samopouzdanja i da ga krene.
Inace utakmica nije bila losa. Mislim da smo bili bolji u prvom nego u drugom. Imali smo dovoljno prilika, ali malo lose srece, malo losih pasova i to je to.
Celik!3,2,2.
Bogami ako ne pokaze nista do kraja sezone lagano noga Zukiću.Imat ce itekako dovoljno vremena da barem nesto pokaže doveden je na polusezoni.Samo mi malo dezorjentisan momak.Ide trči sve nešto pokušava a na kraju ništa, ko muha bez glave svaku utakmicu.Ali eto volio bi da na kraju griješim i da se pokaže kao pravo pojačanje.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 08 apr 2023, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.