Negdje sam procitao i da je G.Simeone se povrijedio i da ga nece biti protiv Milana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 17:53
Ali hajde da se posvetimo LPa. Napoli sve izvjesni je bez Osimhena. Osim ako se sve ne promjeni u sljedeća 3 dana.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam to nigdje pročitao. Ali bit će više o tome do utakmice svakako. Milan mora kako zna i umije dobiti na San Siru. Svaka prednost je dobra.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije pod nuzno ni dobiti prvu tekmu, kad pogledas nas skor sa njima u Napulju onda je i remi dobar za prvu tekmu
Zadnja 4 gostivanja smo neporazeni tamo, tj zadnje 3 tekme smo dobili tamo, leze nam u zadnje vrijeme, ali svakako da se treba izvrsiti pritisak prvih 20-30 min i pokusati dati go dva
Zadnja 4 gostivanja smo neporazeni tamo, tj zadnje 3 tekme smo dobili tamo, leze nam u zadnje vrijeme, ali svakako da se treba izvrsiti pritisak prvih 20-30 min i pokusati dati go dva
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haman da kiks od sinoć neće puno koštati Milan. Svi osim Rome su također napravili pogrešan korak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa ako Roma i sad Lazio uzmu 3 boda, onda ne vidim kako je to povoljan ishod za nas. To je polovičan učinak, 2 od 4 direktna konkurenta.
Meni je najiritantnije to što nikako ne možemo iskoristiti situaciju da se odvojimo, od januara u prosjeku puno češće kiksamo nego što pobjeđujemo. A dosad smo opušteno mogli izboriti top 4.
Meni je najiritantnije to što nikako ne možemo iskoristiti situaciju da se odvojimo, od januara u prosjeku puno češće kiksamo nego što pobjeđujemo. A dosad smo opušteno mogli izboriti top 4.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roma je ekipa koja mi je najlošija od konkurenata za LPa. I ne vidim ih ispred Milan nikako. Lazio se malo odvojio ali ništa strašno. I onako će Milan igrati protiv jednih i drugih.rope11 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:18Pa ako Roma i sad Lazio uzmu 3 boda, onda ne vidim kako je to povoljan ishod za nas. To je polovičan učinak, 2 od 4 direktna konkurenta.
Juventus kad dobije bodove nazad, oni će biti drugi.
Roma ima Mourinha koji ove ovako tekme tipa Torino u gostima dobija 0-1 i uzima 3 boda, tako da ne otpisuj Romu sa trenerom koji je bolji od naseg
Od svih konkurenata bih otpisao Atalantu, dok smo mi bara-bara sa Interom i Romom (pogotovo se sa komšijama takmičimo ko će izgledati gore
). Juventus će najvjerovatnije izvući top 4 na kraju, čak i da im ne ponište kaznu.
Ali da, mi više nismo u stanju rutinski uzimati bodove kao prošle dvije sezone, ni onda kada igraš dobro ni kada igraš loše.
Pioliju treba spakovati otkaz ako ne izbori top 4, kad vidiš konkurente i njihove toplo-hladno forme kroz čitavu sezonu.

Ali da, mi više nismo u stanju rutinski uzimati bodove kao prošle dvije sezone, ni onda kada igraš dobro ni kada igraš loše.
Pioliju treba spakovati otkaz ako ne izbori top 4, kad vidiš konkurente i njihove toplo-hladno forme kroz čitavu sezonu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Sve sam ubjedjeniji da smo najveci propust napravili nedovodjenjem kvalitetnog napadaca/desno krilo (tj. adekvatna zamjena Ibre) koji ce znati sam rijesiti utakmicu jednim potezom.
Ibra vise ne moze ni kad je zdrav. Prosle nam je ipak pomogao, ali nije se doveo kvalitetan napadac ili desno krilo koje ce razvaliti u fazi napada, fale nam ti golovi, prodori, 1 potez i gol.
Onaj hudnik iz Liverpoola je samo donjeo nam baksuzluk koji prati i LPool ove sezone. Giroud ne moze sam u napadu, nema lopti dovoljno. Bice ovog ljeta pravo zanimljivo na trzistu, narocito koga ce se odreci kako bi napravili mjesta za pojacanja. A imamo itekako materijala za rijesiti se.
Ibra vise ne moze ni kad je zdrav. Prosle nam je ipak pomogao, ali nije se doveo kvalitetan napadac ili desno krilo koje ce razvaliti u fazi napada, fale nam ti golovi, prodori, 1 potez i gol.
Onaj hudnik iz Liverpoola je samo donjeo nam baksuzluk koji prati i LPool ove sezone. Giroud ne moze sam u napadu, nema lopti dovoljno. Bice ovog ljeta pravo zanimljivo na trzistu, narocito koga ce se odreci kako bi napravili mjesta za pojacanja. A imamo itekako materijala za rijesiti se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Više šanse za LP sljedeće sezone imamo osvajanjem ovogodišnje nego biti u top4 u ligi.
Rebića a i Origija imamo gdje prodati ali kupovina igrača je naš problem.
Rebića a i Origija imamo gdje prodati ali kupovina igrača je naš problem.
Ja ne znam sta i kako oni kontaju, al da i slijedece sezone Giroud bude prvi napadac sa 37, 38, to mi je van svake pameti. Izgleda da u klubu imaju fetis prema veteranima. Bice veliki remont na ljeto, to je sigurno ko dan. Samo je pitanje sta ce dovesti, ako opet budu radili isto kao sa CDK, onda ce biti cudo ako se plasiraju u Konfer. Ligu. Ovaj put ce morati malo dublje gurnuti ruku u djep ako misle kakav kvalitet dovesti.
Osimhen i Simeone propustaju prvi duel protiv Milana, upitan je i Raspadori 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
"Nobody needs to tell you how special this team is, you understand it yourself by being in one of the greatest clubs, and you can breathe the incredible history of Milan every day. That's why I'm in love with this club." - Ismael Bennacer
- muha milanez
- Kontakt:
Grijeh bi mu bio da laže na lijepom ramazanu. 
Momci će poginuti sutra za dobar rezultat, u to nema sumnje. Očekujem utakmicu sličnu onoj prošlosezonskoj protiv Atletica, kada smo dominirali sve dok nije došao onaj crveni. Tu mislim na energiju i želju, a rezultat bi trebao da bude povoljan na kraju. Nadam se da neće biti kartona i uopšte kikseva u odbrani.

Momci će poginuti sutra za dobar rezultat, u to nema sumnje. Očekujem utakmicu sličnu onoj prošlosezonskoj protiv Atletica, kada smo dominirali sve dok nije došao onaj crveni. Tu mislim na energiju i želju, a rezultat bi trebao da bude povoljan na kraju. Nadam se da neće biti kartona i uopšte kikseva u odbrani.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tek kad se baš insan zamisli i promisli, kakvu šansu Milan ima za polufinale to je nevjerojatno. Igraju protiv ekipe s kojom mogu itekako igrati. Nadam se da će igrači sutra to i pokazati na terenu i napraviti prednost za uzvrat. Jer polufinale nakon 16 godina bi bilo fenomenalno.
Smeta mi Kjaer. Ja bi radije stavio Thiawa uz Tomorija. Al na drugu stranu koga da čuva Thiaw? Nema Osimhena, nema Simeone, a Raspadori pod upitnikom. Znaci ne treba tu neka posebna brzina.
Ostalo je sve ok, žalosno da nemamo zamjenske igrače za ove na terenu. Jedino De Katelaar i Salesmaker, u napadu. Nazad se ne brinem, Thiaw i Kalulu su tu, znaci imamo pokrit rupe.
Za ljeto bi porazgovarao sa West Ham-om oko posudbe Scamacca-e, i obavezno povuc jednog mladog iz primavere. Momci ubijaju dole. Uostalom vraća se Daniel sa posudbe, tako da bi Diaz mogao lagano za Real, a gurat De Katelaara i Daniela
Ostalo je sve ok, žalosno da nemamo zamjenske igrače za ove na terenu. Jedino De Katelaar i Salesmaker, u napadu. Nazad se ne brinem, Thiaw i Kalulu su tu, znaci imamo pokrit rupe.
Za ljeto bi porazgovarao sa West Ham-om oko posudbe Scamacca-e, i obavezno povuc jednog mladog iz primavere. Momci ubijaju dole. Uostalom vraća se Daniel sa posudbe, tako da bi Diaz mogao lagano za Real, a gurat De Katelaara i Daniela
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav crni Daniel, otkupljuj Diaza kako znaš. Ne sumnjam da će Paolo opet izmudrovati neko produženje ili da će ga otkupiti, jer koliko sam vidio nije to neka cifra nemoguća.
Uostalom, ove godine se fino zaradilo na svemu, red bi bio da se pojača ekipa.
Uostalom, ove godine se fino zaradilo na svemu, red bi bio da se pojača ekipa.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mislim da će Spalletti iznenaditi včrs i igrat bunker, bude li tako biće gusto, max jedan gol, kao protiv onih paćenika u Serie A; Empoli, Torino, Salernitana i sl.
Međutim, ako krenu otvoreno, vidim 2-3 gola u mreži napolitankama
Svakako su Milanisti svježiji zbog rotcija u ligi, što gosti ne praktikuju. Jedva čekam meč, FORZA MILAN ☆
Međutim, ako krenu otvoreno, vidim 2-3 gola u mreži napolitankama

Sličnog sam razmišljanja. Pošto su značajno oslabljeni u napadu vjerujem da će ići da izvuće pozitivan rezultat u prvoj utakmici jer bi u drugoj trebao biti dostupan Osimhen. Isto tako zna da ofanzinvnom igrom ostavlja puno prostora za Lea, tako da vjerujem da će više ići da suzi prostor po krilnim pozicijama.
Il Club più titolato al mondo!
Veceras abd padaju Napolitanke 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.