English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
I Leicester.
Jos jedna potvrda da se ova liga namijesta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Do sada konstatovano da se guraju: Spursi, United, Newcastle, Man City i ponekad Liverpool
Forum i teorije zavjere koje se kose sa zdravom logikom
Forum i teorije zavjere koje se kose sa zdravom logikom

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igranje rukom metar od sudije, a ovaj to ne vidi
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
I nekad Chelsea.AlanSmith14 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 18:55Do sada konstatovano da se guraju: Spursi, United, Newcastle, Man City i ponekad Liverpool
Forum i teorije zavjere koje se kose sa zdravom logikom![]()
A kako ostaviš 3 igrača sama ..to mi nije jasno nikako
Ove lopte KDBa isto ko da oči imaju, nevjerovatno kako te lik spoji s golom
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao da je to najlakša stvar na svijetu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Svrake sa ovim vlasnicima se guraju od same lige i vlade, postavio sam clanak ovdje iz athletica o tome, pogurala ih vlada kod lige kad su trebali dokazati da nece biti pod kontrolom pifa, a ovi zauzvrat investiraju 30 mlrd. Smijesno koji nivo korupcije, i Fadil bi im pozavidio.AlanSmith14 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 18:55Do sada konstatovano da se guraju: Spursi, United, Newcastle, Man City i ponekad Liverpool
A ova tekma danas u Londonu, Spursi mogu zahvaliti Atwellu, odavno se nije vidjelo onoliko gresaka nekog sudije, barem dva penala za Brighton nije svirao

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svi smo mi subjektivni ovdje manje više i nema objektivnosti ni 20% u mjeri koliko ima subjektivnosti, znaš i sam kako ide i šta se u žaru sve ovdje napiše, naročito kad su bitne utakmice. Ipak, ovo danas je kriminal stvarno bio epskih razmjera.AlanSmith14 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 18:55Do sada konstatovano da se guraju: Spursi, United, Newcastle, Man City i ponekad Liverpool
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U pravu je Alan. Nismo vidjeli danas sakacenje Brightona sve je to teorija zavjere sa naseg dijela foruma...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:31Svi smo mi subjektivni ovdje manje više i nema objektivnosti ni 20% u mjeri koliko ima subjektivnosti, znaš i sam kako ide i šta se u žaru sve ovdje napiše, naročito kad su bitne utakmice. Ipak, ovo danas je kriminal stvarno bio epskih razmjera.AlanSmith14 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 18:55Do sada konstatovano da se guraju: Spursi, United, Newcastle, Man City i ponekad Liverpool

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Ne treba više trošiti riječi o ovom čovjeku
Igračina, nisam očekivao da će ovako eksplodirati, sad igra baš na wc nivou 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo kazem da nema logike.Gunner4 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:41U pravu je Alan. Nismo vidjeli danas sakacenje Brightona sve je to teorija zavjere sa naseg dijela foruma...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:31Svi smo mi subjektivni ovdje manje više i nema objektivnosti ni 20% u mjeri koliko ima subjektivnosti, znaš i sam kako ide i šta se u žaru sve ovdje napiše, naročito kad su bitne utakmice. Ipak, ovo danas je kriminal stvarno bio epskih razmjera.AlanSmith14 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 18:55Do sada konstatovano da se guraju: Spursi, United, Newcastle, Man City i ponekad Liverpool
![]()
Evo npr. za 3. i 4. mjesto se bore tri kluba. Za sva tri (Spurs, Newcastle, United) ovdje se redovno pise da ih se "gura". Objasni mi logiku guranja sva tri kluba u ovom momentu?
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 08 apr 2023, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:

Monstrum
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jamie Tartt za sirotinju iz Abu Dhabia
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.