Samo sam preletio preko tog dijela saopstenja moram priznat, nisam obracao paznju na kontekst. Moja greska.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo sam preletio preko tog dijela saopstenja moram priznat, nisam obracao paznju na kontekst. Moja greska.
Nisu mogli ranije, kad su u 05-06 ujutro kuci dosli iz Baolija, Taverne, Bosne na Ilidzi...
Nije tacno. Nije se spavalo cijelu noc od sekiracije zbog utakmice. Onda je dosao sehur, zapostili su u pola 5, sacekali sabah namaz pola sata pa klanjali, malo zikrili malo ucili Kuran, zaspalo se tek u 6. Ustalo se oko 2-3, klanjalo se podne, dok se cekala ikindija sastavio se tekst i onda se klanjala ikindija i objavio tekst. Nema potrebe siriti dezinformacije
Pomno prate forum, moj screenshot uzeli kao primjer. Onda znaju sta mislimo o treneru i njegovom sinu.. I ono sto je sinoc Dal uradio, kad nije istrcao, kostalo nas je pobjede, da jos jednom napomenem
Ovaj mali zabija golove iz kola u kolo izgleda
Nas je problem sto smo uvijek teski optimisti. Davno smo mi zavrsili s borbom za top 4, al necemo mi da se pomirimo s tim.
Fino sudi nema nekog navlačenja niti išta slično.
Ako mi posaljemo narkomana masnokosog, moze ti Kolina suditi, Leotar ce nas nabiti ! Nije do sudija, do influenserke mirvaha i influensera aylaha je !!!
Ide Kazlagić životom
Ja ba, sta kao mi cemo nadigrat leotar tamo, pa im treba kazlagic da nas dobiju. Moze Peljto sudit nema sanse da dobijemo