Možda je lik uvjeren da može do finala i titule u LPa. Pa zato ovo sve.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nisam nas otpisao. Već samo 7-8 beskorisnih osoba iz ekipe. Jednostavno ne donose ništa ekipi. Neke su pregazile godine a neke nekvalitet.
Haman da me oči ne varajuRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:24Jednostavno ovaj tim ima problema sa igrama protiv bunkera i to nikako da Pioli riješi. Na sve to ostavlja na terenu 70 minuta dva amatera. Koji više nisu ni za Serie B. Kako stvari stoje zasad, izgleda da ćemo LPa sljedeće godine gledati ali bez Milana. Osim ako čudesno sad ne dobiju 7 od 9 mečeva.
Možda je lik uvjeren da može do finala i titule u LPa. Pa zato ovo sve.![]()
Ako Roma sutra dobije eto ih ispred Milana. A kad vrate bodove Juventusu Milan je van top 4. Tako da nisam puno promašio.muxa je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:55Haman da me oči ne varajuRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:24Jednostavno ovaj tim ima problema sa igrama protiv bunkera i to nikako da Pioli riješi. Na sve to ostavlja na terenu 70 minuta dva amatera. Koji više nisu ni za Serie B. Kako stvari stoje zasad, izgleda da ćemo LPa sljedeće godine gledati ali bez Milana. Osim ako čudesno sad ne dobiju 7 od 9 mečeva.
Možda je lik uvjeren da može do finala i titule u LPa. Pa zato ovo sve.![]()
![]()
Ako nemas sta napisati na temi milana o milanu, a ne provocirati pisi na temi seria a, nemas potrebe ovdjeJuventinisimo je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:09Radovali ste se kazni Juventusu za capital gain...januarski prelazni rok bio truba za sve talijane...osjeti se, zar ne?
Valja izdrzati cijelu sezonu...idu utakmice svaka 3-4 dana...
Daleko od toga da su provokacije...saljivim tonom da...ronaldo99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:02Ako nemas sta napisati na temi milana o milanu, a ne provocirati pisi na temi seria a, nemas potrebe ovdjeJuventinisimo je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:09Radovali ste se kazni Juventusu za capital gain...januarski prelazni rok bio truba za sve talijane...osjeti se, zar ne?
Valja izdrzati cijelu sezonu...idu utakmice svaka 3-4 dana...
Pratis li ti ista ili samo "bubas" okolo??milanist je napisao/la: ↑08 apr 2023, 17:50Puka nagadjanja i nista vise, ne sikiraj se za Milan i nase probleme, jer imate vi i svoji puno vise nego mi.
Mi se izvinjajemo sto ne mozemo da zalimo za kaznom Juventusu, vec eto ne znamo ni sami kako, ali drago nam je, valjda nam tako logicnije.
Zovi ti to Farsopoli ili kako hoces, valjda sve morate i izokrenuti, ali vi ste ti koji ste unistili Calcio, a ne svi ostali. I da, cudno mi nesto FIGC protiv vas, UEFA protiv vas, eto i La Liga proitv, vecina neutralni navijaca protiv, a vi se jos pitate zasto, i ubjedjujete 'nas' ostale kako je to sve hajka na Juventus.
Uostalom, nije ni mjesto da se o tome pise ovdje.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.