Samo sam preletio preko tog dijela saopstenja moram priznat, nisam obracao paznju na kontekst. Moja greska.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo sam preletio preko tog dijela saopstenja moram priznat, nisam obracao paznju na kontekst. Moja greska.
Nisu mogli ranije, kad su u 05-06 ujutro kuci dosli iz Baolija, Taverne, Bosne na Ilidzi...
Nije tacno. Nije se spavalo cijelu noc od sekiracije zbog utakmice. Onda je dosao sehur, zapostili su u pola 5, sacekali sabah namaz pola sata pa klanjali, malo zikrili malo ucili Kuran, zaspalo se tek u 6. Ustalo se oko 2-3, klanjalo se podne, dok se cekala ikindija sastavio se tekst i onda se klanjala ikindija i objavio tekst. Nema potrebe siriti dezinformacije
Pomno prate forum, moj screenshot uzeli kao primjer. Onda znaju sta mislimo o treneru i njegovom sinu.. I ono sto je sinoc Dal uradio, kad nije istrcao, kostalo nas je pobjede, da jos jednom napomenem
Ovaj mali zabija golove iz kola u kolo izgleda
Nas je problem sto smo uvijek teski optimisti. Davno smo mi zavrsili s borbom za top 4, al necemo mi da se pomirimo s tim.
Fino sudi nema nekog navlačenja niti išta slično.
Ako mi posaljemo narkomana masnokosog, moze ti Kolina suditi, Leotar ce nas nabiti ! Nije do sudija, do influenserke mirvaha i influensera aylaha je !!!
Ide Kazlagić životom
Ja ba, sta kao mi cemo nadigrat leotar tamo, pa im treba kazlagic da nas dobiju. Moze Peljto sudit nema sanse da dobijemo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], napoleon72, perodeformero, Posejdon, svabonja i 56 gostiju.