FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Evo nek gledaju kako se cuva 2:0 kad igras kući.. Nek vide malo kako i to izgleda. 

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Posušje ove sezone 3 pobjede protiv nas, ljudi skupili trećinu bodova protiv nas
Katastrofa. Ne treba se nervirati uopšte.

Katastrofa. Ne treba se nervirati uopšte.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
A znat ce trazit pare preko tuzbi, mater im yebem svima. Nisu zasluzili ni marke kako se zalazu i igraju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 17:05Samo klub ciji sami vrh ima odnos prema pojedinim igracima takakv kakav ima, nista drugo i ne zasluzuje.
Bitno je da ona propalica od Maka ima, a mali Saletovic nek propada ovdje. A svako ko je imalo upucen, zna sta su to dijete i njegovi roditelji uradili da bi bio i igrao u Slobodi. Nek Kurtu uopste ne pozovu, ipak je Mak De Bruyne za sirotinju. Nek Jusa i Osmankovic uzimaju mjesto Keninu, a ne zna se koji su gori trenutno. Jusa izdahne kad se s centra krene.

Sta smo mi dozvolili ko nam dovodi igrace ,trenere ko se mota oko svetinje …. Strasnoooooooo
Pola ovdje prati reziltate statistiku pa nema sad komentara
Reci samoo katastrofa
Kriviti bilo kojeg igraca nema svrhe, ovdje su dva jedina i glavna krivca, Elmir Secerbegovic i Nino Dzambic koji jednostavno nisu dorasli voditi klub, trebali smo jos ranije ispasti sa njima......Slobodu ce voditi borbu sa Simin Hanom za opstanak, ako Azmir nije odustao od svog kluba....Posusje ce dodatno pogurati hrvatska veza a Igman nece ispasti (kvalitetniji je), niti dva kluba iz RS, ispada jedan klub iz RS i Sloboda ako Azmir ne odustane od svog kluba....Pokusavam biti optimista ali realnost nam govori drugacije.......ovi sto vode klub su ga unistili!!!!!!!!!
🔴⚫️
Posušje je na nama uzelo 9 bodova ove sezone a ukupno su osvojili 27.
Nema se tu više šta pametovati.
Nema se tu više šta pametovati.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
1000%ispadamo iz lige to se od pocetka prvenstva znalo,cim nam gigovic i ostala druzina konstatno sudila iz kola u kolu,pa zuti kartoni,svaki put penali se sviraju kontra Slobode.Pa onaj ferguson Jaha,druzi se sa polovinom igraca kao da su prijatelji,nije bio autoritet prema igracima tj.sta se on ima druziti sa igracima,zna se sta je trener i koja mi je uloga.Ne kazem da nisu losa pojacanja al sa tim pojacanjima smo na dnu tabele ,al kad ce vise jednom nasu djecu ispostovati nek nasa djeca igraju pa nel izgube niko im nece zamjeriti pa to su nasa djeca koja ce se uigrati pa za koju sezonu se.prodaju i eto para.Al kazem riba smrdi od glave i ne znam bgm vise do kad ce ova agonija trajati al znam da se nikad necu pomiriti sa cinjenicom da jedne selndre iz vukojebine nama uzimaju bodove i jos ce igrati europu...Znamo da samo mi iz Tuzle volimo nas klub i da su svi u ovom kantonu ili drzavi protiv nas i jos gore samo smo sebi neprijatelji i mislim da cemo se dugo,dugo tavoriti u federalnoj jer ce svi htjeti igrati protiv nas pogotovo ova nasa raja iz okolnih gradova.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da se podsjetimo našeg dragog predsjednika.
5.2.2020 Elmir Šećerbegović: Do kraja naredne godine FK Sloboda će biti klub bez dugovanja
29.9.2020 Šećerbegović: Radimo dobar posao, vjerujem da će FK Sloboda uskoro biti jako bitan faktor fudbala u BiH
3.7.2020 Šećerbegović: Krivulja zaduživanja ide silaznom putanjom i krajem iduće godine vjerujem da ćemo biti na nuli
9.1.2021 Šećerbegović: Sloboda će 2022. moći kupiti 10 najboljih igrača Premijer lige BiH
31.12.2022 Šećerbegović: Dug Slobode je umanjen za 3.5 miliona KM, uloženo je 3 miliona KM u infrastrukturu
Mi smo svjesni, a tako i planiramo budžet, da finansijska podrška kroz karte i članske karte nisu dovoljne za bilo kakav ozbiljniji nivo i tu se uglavnom radi oko 0.01 % naših prihoda.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Je.bo sve svoje lažljivo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:17Da se podsjetimo našeg dragog predsjednika.
5.2.2020 Elmir Šećerbegović: Do kraja naredne godine FK Sloboda će biti klub bez dugovanja29.9.2020Šećerbegović: Radimo dobar posao, vjerujem da će FK Sloboda uskoro biti jako bitan faktor fudbala u BiH3.7.2020Šećerbegović: Krivulja zaduživanja ide silaznom putanjom i krajem iduće godine vjerujem da ćemo biti na nuli9.1.2021Šećerbegović: Sloboda će 2022. moći kupiti 10 najboljih igrača Premijer lige BiH31.12.2022Šećerbegović: Dug Slobode je umanjen za 3.5 miliona KM, uloženo je 3 miliona KM u infrastrukturuMi smo svjesni, a tako i planiramo budžet, da finansijska podrška kroz karte i članske karte nisu dovoljne za bilo kakav ozbiljniji nivo i tu se uglavnom radi oko 0.01 % naših prihoda.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
AS1 prenosi utakmicu protiv Igmana iduće kolo.
Jel ima ijedan predsjednik da nije 95% stvari slagao dok je bio na celu kluba? Osim Azmira?Sky9 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:21Je.bo sve svoje lažljivo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:17Da se podsjetimo našeg dragog predsjednika.
5.2.2020 Elmir Šećerbegović: Do kraja naredne godine FK Sloboda će biti klub bez dugovanja29.9.2020Šećerbegović: Radimo dobar posao, vjerujem da će FK Sloboda uskoro biti jako bitan faktor fudbala u BiH3.7.2020Šećerbegović: Krivulja zaduživanja ide silaznom putanjom i krajem iduće godine vjerujem da ćemo biti na nuli9.1.2021Šećerbegović: Sloboda će 2022. moći kupiti 10 najboljih igrača Premijer lige BiH31.12.2022Šećerbegović: Dug Slobode je umanjen za 3.5 miliona KM, uloženo je 3 miliona KM u infrastrukturuMi smo svjesni, a tako i planiramo budžet, da finansijska podrška kroz karte i članske karte nisu dovoljne za bilo kakav ozbiljniji nivo i tu se uglavnom radi oko 0.01 % naših prihoda.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Lagao je i Azmir dosta toga. Prva laz sto mi pada na pamet je da nas nece tek tako napustiti nego kad bude htio napustit Slobodu to ce najavit par mjeseci ranije i da nece ostavit klub na cjedilu. Medjutim, napustio je klub bez ikakve najave mjesec dana pred izbore.
Al Secer je izgleda slagao svaku yebenu rijec koju je izgovorio.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 08 apr 2023, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Aha, znaci ipak su Gigovic i jos par sudaca krivi za nase stanje na tabeli, klubu, realizaciji, neuigranosti, atmosferi, zalaganju, posjeti, transfer politici, kasnjenju plata...Saltboy075 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:001000%ispadamo iz lige to se od pocetka prvenstva znalo,cim nam gigovic i ostala druzina konstatno sudila iz kola u kolu,pa zuti kartoni,svaki put penali se sviraju kontra Slobode.Pa onaj ferguson Jaha,druzi se sa polovinom igraca kao da su prijatelji,nije bio autoritet prema igracima tj.sta se on ima druziti sa igracima,zna se sta je trener i koja mi je uloga.Ne kazem da nisu losa pojacanja al sa tim pojacanjima smo na dnu tabele ,al kad ce vise jednom nasu djecu ispostovati nek nasa djeca igraju pa nel izgube niko im nece zamjeriti pa to su nasa djeca koja ce se uigrati pa za koju sezonu se.prodaju i eto para.Al kazem riba smrdi od glave i ne znam bgm vise do kad ce ova agonija trajati al znam da se nikad necu pomiriti sa cinjenicom da jedne selndre iz vukojebine nama uzimaju bodove i jos ce igrati europu...Znamo da samo mi iz Tuzle volimo nas klub i da su svi u ovom kantonu ili drzavi protiv nas i jos gore samo smo sebi neprijatelji i mislim da cemo se dugo,dugo tavoriti u federalnoj jer ce svi htjeti igrati protiv nas pogotovo ova nasa raja iz okolnih gradova.
A ja blesan svo vrijeme krivim trenere, Upravu i same igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa jest, al vecinu je stvari ispunio dok je bio. Ovi ni ne dodju, a vec pola stvari slazuRollingPaper je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:19
Lagao je i Azmir dosta toga. Prva laz sto mi pada na pamet je da nas nece tek tako napustiti nego kad bude htio napustit Slobodu to ce najavit par mjeseci ranije i da nece ostavit klub na cjedilu. Medjutim, napustio je klub bez ikakve najave mjesec dana pred izbore.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Carko moj stalno je bio pun Tusanj,i kad smo lose igrali o kad smo dobro igrali bez obzera na ovu sugavu upravu,nemamo taj vise mentalitet jer znamo da cemo se na.kraju boriti za opstanak.Jest Gigovic kriv i jesu svi protiv Slobode bili ove sezone i lose vodjenje ekipe i ne igranja na svom Tusnju i svasta se desavalo oko Slobode.Rekoh ti carko moj nema vise tog naboja,stare garde su ostarile,pola svijeta pobjeglo u Njemacku,nemas rezulatata,nije ovo Engleska liga pa da stalno bude pun Tusanj da gledas mega zvijezde da ti dolaze,garantuj3m kad bi bili stalno u top 5 bio tusanj uvijek pun.Beduin je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:20Aha, znaci ipak su Gigovic i jos par sudaca krivi za nase stanje na tabeli, klubu, realizaciji, neuigranosti, atmosferi, zalaganju, posjeti, transfer politici, kasnjenju plata...Saltboy075 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:001000%ispadamo iz lige to se od pocetka prvenstva znalo,cim nam gigovic i ostala druzina konstatno sudila iz kola u kolu,pa zuti kartoni,svaki put penali se sviraju kontra Slobode.Pa onaj ferguson Jaha,druzi se sa polovinom igraca kao da su prijatelji,nije bio autoritet prema igracima tj.sta se on ima druziti sa igracima,zna se sta je trener i koja mi je uloga.Ne kazem da nisu losa pojacanja al sa tim pojacanjima smo na dnu tabele ,al kad ce vise jednom nasu djecu ispostovati nek nasa djeca igraju pa nel izgube niko im nece zamjeriti pa to su nasa djeca koja ce se uigrati pa za koju sezonu se.prodaju i eto para.Al kazem riba smrdi od glave i ne znam bgm vise do kad ce ova agonija trajati al znam da se nikad necu pomiriti sa cinjenicom da jedne selndre iz vukojebine nama uzimaju bodove i jos ce igrati europu...Znamo da samo mi iz Tuzle volimo nas klub i da su svi u ovom kantonu ili drzavi protiv nas i jos gore samo smo sebi neprijatelji i mislim da cemo se dugo,dugo tavoriti u federalnoj jer ce svi htjeti igrati protiv nas pogotovo ova nasa raja iz okolnih gradova.
A ja blesan svo vrijeme krivim trenere, Upravu i same igrace.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali, on nije čaršija, samo čaršija nam godi u upravi, naša djeca, tuzlanski mališani 075 od slavinovića do miladijaDamirT je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:21Pa jest, al vecinu je stvari ispunio dok je bio. Ovi ni ne dodju, a vec pola stvari slazuRollingPaper je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:19

-
- Kontakt:
Napravili su klub Tuzla City u po Tuzle da nas hebe,pola raje navija za taj klub,grad nam podjelise bez ikakvog razloga,da nam hebu zivce jer bolan ostalo sasvim malo nas Tuzlaka,evo city dao gol,bjezi iz zone ispadanja jos ako nas pobjede sta ti mislis kako ce se to odratiti na nas,hejj Simin han igra premijer ligu a mi cemo biti druga liga..Pa ja to nisam ni u nocnim morama imao uvijek sam kao dijete znao samo za jedan klub iz Tuzle...Sve me boli oko slobode i nemam vise argumenata da pisem kako u ovoj hebenoj ligi heej mi se borimo za opstanak,igrali prvu ligu Jugoslavije gjde su igrali sve najbolje ekipe u pm..i sada jedn Sloga,Posusje,Listica,Simin Han nas hebu..**** ti nepravdu ..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sami smo krivi za to, da, upravo mi, građani ovog grada koji su i doveli do ove situacije oko svega u samom gradu, pa onda i u sportu u istom (košarka, fudbal). Nek je nama čaršije, SDP-a i hljeba i igara, sport nije milimetar napredovao nikako, jedino rukometni klub nešto pravi sa ograničenim budžetom, ovi uhljebi dobijaju godišnje naših (mojih, tvojih i svih građana) milion maraka a svake sezone je borba za opstanak i svake sezone se dug samo povećava i povećava. Košarkaški klub je posebna priča, privatna prćija Aida Berbića i njegove stranke za izvlačenje budžetskih para u privatne džepove.Saltboy075 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:42Napravili su klub Tuzla City u po Tuzle da nas hebe,pola raje navija za taj klub,grad nam podjelise bez ikakvog razloga,da nam hebu zivce jer bolan ostalo sasvim malo nas Tuzlaka,evo city dao gol,bjezi iz zone ispadanja jos ako nas pobjede sta ti mislis kako ce se to odratiti na nas,hejj Simin han igra premijer ligu a mi cemo biti druga liga..Pa ja to nisam ni u nocnim morama imao uvijek sam kao dijete znao samo za jedan klub iz Tuzle...Sve me boli oko slobode i nemam vise argumenata da pisem kako u ovoj hebenoj ligi heej mi se borimo za opstanak,igrali prvu ligu Jugoslavije gjde su igrali sve najbolje ekipe u pm..i sada jedn Sloga,Posusje,Listica,Simin Han nas hebu..**** ti nepravdu ..
Nas nasa "djeca" ukopase u svemu. Yebes nasu djecubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:39Ali, on nije čaršija, samo čaršija nam godi u upravi, naša djeca, tuzlanski mališani 075 od slavinovića do miladijaDamirT je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:21Pa jest, al vecinu je stvari ispunio dok je bio. Ovi ni ne dodju, a vec pola stvari slazuRollingPaper je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:19
Lagao je i Azmir dosta toga. Prva laz sto mi pada na pamet je da nas nece tek tako napustiti nego kad bude htio napustit Slobodu to ce najavit par mjeseci ranije i da nece ostavit klub na cjedilu. Medjutim, napustio je klub bez ikakve najave mjesec dana pred izbore.![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.