FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pashoni
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Pashoni » 08 apr 2023, 16:13

za gotov sat vremena igre niste u stanju sutnut prema golu pi c ka vam materina nesposobna
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 apr 2023, 16:15

Dok SDP ne preda klub stručnim ljudima, bit će nam ovako. FK Sloboda se tretira kao JU i nama je to svima jasno, i jasno je meni da stranke između sebe raspodjele javne ustanove na upravljanje, ali mislim da treba napraviti neki izuzetak kada je FK Sloboda u pitanju, da se okupi struka a ne stranački kadar...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 08 apr 2023, 16:18

Evo Cabrija upalio live na instagramu

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 apr 2023, 16:18

Hvala ti Bože, napokon ubaci Komazeca... Hajde sad mašino proradi <3
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Saltboy075
Kontakt:

Post Postao/la Saltboy075 » 08 apr 2023, 16:25

Da smo dobili Sarajevo,a trebali smo sad bi bilo i poraz dobar,al izgubismo bodove na Tusnju..Daj Boze da ne ispadnemo al sve mi mirise na to.Jednostavno ubili su nas u pojam sa ovon borbom za opstanak.Zasitio se svijet..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 apr 2023, 16:31

Samo ovi nasi debili umiju prokockat 2 gola prednosti kod kuce, a u gostima ne znaju sutnut na gol, a kamoli vratit se iz mrtvih u utakmicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 apr 2023, 16:32

slika
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 apr 2023, 16:33

Bez Vranjesa, Saida i Komazeca od prve minute mi izboriti opstanak ne možemo.
Evo uđu Said i Komazec nesto se desi.
U borbi za opstanak davati prednost Aliću u odnosu na Komazeca je ludost.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 apr 2023, 16:40

Debeo ba Komazec kazu, Alic odigrao odlicnu polusezonu, nase dijete, potencijal i masina. Nema veze sto nikad nisu stali pokrak Komazeca i ocijene njegovu "debljinu" na treningu ili onako odokativno, a znanjem i iskustvom ce takav igrac nadomjestiti i nesto slabiju spremu.

Valja stisnuti redove, zajedno svi izgurati ovu sezonu i nadati se najboljem. Od plakanja nema nista. Na kraju sezone svoditi racune i pametnije ovaj put pristupiti prvenstveno prema Upravi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 08 apr 2023, 16:46

Ma ja ovu i slijedecu ce zijanit i onda ce opet protiv Sloge izlazit nekakvi pit bullovi pa ce opet trazit podrsku navijaca i tako sve.. e moj Reufe..
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 apr 2023, 16:48

Pashoni je napisao/la:
08 apr 2023, 16:46
Ma ja ovu i slijedecu ce zijanit i onda ce opet protiv Sloge izlazit nekakvi pit bullovi pa ce opet trazit podrsku navijaca i tako sve.. e moj Reufe..
Ko kad je pred novinare izaslo 10 igraca sa Ninom na celu :rol:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 apr 2023, 16:49

Poraz koji je otprilike ocekivan od ove ekipe, nista nije izgubljeno, treba nekako ovo izgurati, podhitno bez obzira kako se zavrsi sezona otjerati ove iz uprave, bojkotom ili vec kako, niti znaju niti imaju da vode jedan klub kao sto je Sloboda....ova ekipa je mentalno totalno unistena, valjda ih Pranjic nekako digne.....
🔴⚫️

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 apr 2023, 16:50

Bas me zanima sta ce izjaviti ovaj put Pranjic.
Jedno je sigurno nije uspio da kod igrača napravi neki pozitivan šok dolaskom.
Ustvari ovdje je stvar da se kod ekipe ne vidi zalaganje sto smatramo da su fizički nespremni, međutim nije to stvar spremnosti jednostavno nema te igre da se gine za svaku loptu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 08 apr 2023, 16:51

Beduin je napisao/la:
08 apr 2023, 16:40
Debeo ba Komazec kazu, Alic odigrao odlicnu polusezonu, nase dijete, potencijal i masina. Nema veze sto nikad nisu stali pokrak Komazeca i ocijene njegovu "debljinu" na treningu ili onako odokativno, a znanjem i iskustvom ce takav igrac nadomjestiti i nesto slabiju spremu.

Valja stisnuti redove, zajedno svi izgurati ovu sezonu i nadati se najboljem. Od plakanja nema nista. Na kraju sezone svoditi racune i pametnije ovaj put pristupiti prvenstveno prema Upravi.
Adi Alic ce natovariti na leđa Komazeca(koji ne trenira dovoljno) i igrati lopte,ali koliko se ja razumijem u fudbal ,vezni red je taj koji mora organizovati igru tima,a mi nismo ni n od napada izgradili...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 apr 2023, 16:54

Treba zbiti redove i gristi ostatak sezone. Od kuknjave trenutno nema nista. Uzroke traziti nakon 33.kola, iako su manje vise poznati,ali sad gristi.
tuzlanska Sloboda

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 apr 2023, 16:54

Odmah ocekivat i sljedece sedmice kec. Nasi mentalni patuljci ni Dinamo iz Donje Mahale ne bi u gostima uzeli.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 apr 2023, 16:57

Edin1982 je napisao/la:
08 apr 2023, 16:51
Beduin je napisao/la:
08 apr 2023, 16:40

Adi Alic ce natovariti na leđa Komazeca(koji ne trenira dovoljno) i igrati lopte,ali koliko se ja razumijem u fudbal ,vezni red je taj koji mora organizovati igru tima,a mi nismo ni n od napada izgradili...
To znači da je bolji od Komazeca za raditi fizičke poslove i ništa dalje. Nije takmičenje u dizanju tegova nego ko zna ili ne zna igrati fudbal.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 08 apr 2023, 16:59

Mi zbijamo redove, drugi zbijaju bodove. Kod ovih odron igraca samo se izjave zbijaju, to jedino znaju.
Al da se razumijemo, mnogo vise ovdje krivaca je od samih igraca. Krivi su oni koji su doveli iste. Pola njih danas sto su igrali vec danas trebaju razduzit dres i noga iz Tuzle. Dodju u Slobodu da spase karijeru, pa nakon par kola misle da su nezamjenjivi i da mogu kako hoce.
Volim tebe, više od sebe

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 apr 2023, 17:05

Sa ovim porazom postali smo uz Slogu Doboj glavni kandidat za ispadanje.
Realno nije nam išla na ruku ni pozicija na tabeli nakon 22 kola gdje smo u ovom trećem krugu gosti većini ekipa koje se bore za ostanak, a tada smo imali samo 2 boda više od zadnjeg Igmana. Bolje da smo mi bili 12. tada u takvoj situaciji i sa trenutnim stanjem u klubu i ekipi.
Znaci sazreli smo za ispadanje samo neko čudo nas može spasiti cvajte.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 08 apr 2023, 17:05

Samo klub ciji sami vrh ima odnos prema pojedinim igracima takakv kakav ima, nista drugo i ne zasluzuje.
Bitno je da ona propalica od Maka ima, a mali Saletovic nek propada ovdje. A svako ko je imalo upucen, zna sta su to dijete i njegovi roditelji uradili da bi bio i igrao u Slobodi. Nek Kurtu uopste ne pozovu, ipak je Mak De Bruyne za sirotinju. Nek Jusa i Osmankovic uzimaju mjesto Keninu, a ne zna se koji su gori trenutno. Jusa izdahne kad se s centra krene.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.