FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar nemamo 4 momka koja ce otici pokycati na crata onom pokoćnom i njušku mu demolirat?
-
- Kontakt:
Hoće momci sigurno otići koji su preko mjesec dana ležali radi navijačkog sukoba, bujrum, skupi 3 jarana i odi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
miky_hz je napisao/la: ↑08 apr 2023, 14:09Nek se niko ne ljuti po meni jako pogrešan nacin tjeranja ,jedino ako je fazon da se pokaže Mirvicu da smo nesto civilizovani pa kao necemo "silom" nista onda kao shvatam.
Procitao sam sinoc neciji komentar ovdje vezano za Mirzu "pukao je veceras pod pritisakom od 500 ljudi" tako nešto uglavnom,i po meni je to tacno ona razlika sta se dobija pritiskom i tjeranjem i onim kad nema nikoga.
Volio bi da mi neko kaže zašto se sada ne ide nekad na trening ekipe pa da se kaze ono sto se treba reci,do sad je uvijek praksa bila kada je igracima trebalo citati bukvice da se islo na trening pa se i šamari udarali pojedinim,sto ne odemo tako i sada pa i treneru ne ocitamo bukvicu i kome god treba.
Pravili su se protesti kad se Husref trebao tjerati,što ih sada ne pravimo?
Ja se samo nekako logicki vodim,da sam ja u ovoj situaciji Varesanovica/Ajle(nedo bog)i da imam nekoga ko me ne voli,ko mi psuje/prijeti/govori ruzno nešto i da me neko pita dali bi bio sretniji da ti taj nikako ne dodje i samim tim da ga i nevidiš i da te tako postedi tih vec nabrojanih stvari pa svako bi rekao super,bit cu miran nece mi niko A reci,vodit cu utakmicu kako vodim,necu imati pritiska bla bla.On da moze da bira on bi izabrao ovu opciju bojkota to sam siguran,ko sto kazem svaki bi prije izabrao da mu se ne psuje nego da mu se psuje logika jel.
Svi pucaju pod pritiskom prije ili kasnije,to se sinoc opet kazem vidjelo kada je pred 500 ljudi pukao na pitanju o navijacima. Pa sad samo mogu zamisliti da se veci broj ljudi suprostavi i vrsi konstantan pritisak istim.
Da se ne lažemo prazan stadion da niko ne dodje to se nazalost nece ostvariti,pogotovo sto poslije ide derbi i sta ja znam vec sta. Ok Koševo je prazno i kad ima hiljadu ljudi(ali ta brojka je nazalost godinama vrlo cesto prirodna brojka na tom stadionu). I sad je bojkot pa Kakanj bude kolko bude pa ode u Zenicu 500 ljudi,na Koševu ce se tih 500 pretvoriti u hiljadu protiv Tuzle,protiv Zelje na jos jednu hiljadu lupam cifre,ispast ce da nema sloge i sinergije sto nam opet ne odgovara nikako.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kad treba pokucati, isamarati, prestrasiti...prizivaju se Horde. A kad Horde pozovu na bojkot, onda hiljadu zasto, hiljadu zato...
Mrs hinje dvolicne !!!
Mrs hinje dvolicne !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Treba traziti novog investitora, napraviti plan razvoja kluba, dovesti prave ljude na prava mjesta. Do kad cemo samo psovati i vikati odlazi ovaj odlazi onaj. Hajmo neke konkretne akcije otkupa dionica pa da imamo pravo glasa i takve stvari, samo nesto protestujemo i bojkotujemo a nista se ne mjenja osim imena trenera i direktora.
- Osttribine
- Kontakt:
Isto se moze i za Iliju reci tj. da se i u nasoj ligi mogao ovakav igrac naci, a on hem stranac hem prosjecan stoper, to sto prosipa ovaj papanluk i nesta se za vratove hvata mene bar ne moze kupiti. A nije bgm ni Besim neka pljacka i u Tuzli i sinoc dosta grijesi. Jos kad skontas igrali smo u ove zadnje dvije utakmice sa ekipama koje su kandidati za ispadanje, bojim se kako ce to izgledati protiv Zrinjskog i ostalih ekipa iz vrha, jer i u onih prvih 20tak minuta u Tuzli kad nas je Sloboda stisla izgledali smo pogubljeno u odbrani.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 apr 2023, 14:14Nisam ovo napisao za Iliju zbog jucerasnje situacije,momak je u vise navrata pokazao da mu je izuzetno stalo i ima moje postovanje.Tesko danas nalazis takvog igraca a pogotovo ako je stranac.Osttribine je napisao/la: ↑08 apr 2023, 13:29Ali kako se vi primite na ove papanske poteze i nazivate to nekom pogibijom za dres, a sto ispada kao malo dijete svako malo to nista, a najstandardnije igra. A slazes se da je Renan teska fula (ok mozda i jeste) ali za razliku od Ilije bar ima neko opravdanje u tome sto nema kontinuiteta, jer ova budala na klupi stalno nesta rotira. Evo cist primjer je i taj na krilima gdje recimo ovaj Keyremeh nema nikakvog kontinuiteta, ne igra dvije tekme pa jednu odigra itd. Radije neka ga ne stavlja nikako, neka ostavi ovog Gulijasvilija koji i djeluje da je bolji igrac od Keyremeha i neka on ima kontinuitet pa da vidimo na kraju. Ali opet niti taj Gulijasvili niti Keyremeh nam nisu bili potrebni, imao si Ikića koji se dokazao u onoj polusezoni sa 5 golova i 2 asistencije i otjeras ga na posudbu da bi doveo likove kojima je potrebna eto neka adaptacija, a na tabeli ti gori.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 apr 2023, 11:41
Ilija je jedan od rijetki stranaca koji svim srcem ginu za dres.Sta je on kriv ne znam.On kriv sto Hamza sa metar ne zna loptu ubaciti u gol,sto Kyeremeh puca direkt u golmana koji je vec na podu.
Guliashvilia svi dizali u nebesa neki dan.Momak je top igrac samo treba vremena za adeptaciju i da poradi na zavrsnici
A za Renana se slazem,teska fula.Nevjerovatno koliko nemamo srece s tim napadacima.Liga u kojoj su Haris Handzic i Mirsad Ramic najbolji napadaci nije mi jasna.
Ja yebem onoga ko je dao Avdiji i Tomasevicu da ikad pridju klubu.Gore bekove ne pamtim u zivotu da sam vidio sve im yebem.Almir Bekic i Dusan Hodzic su Roberto Carlos i Zaneti za njih
Za Dzafica nemam komentar,nevjerovatno koliko je lik grohnuo.Da je u Velezu ili Borcu imao bi 10 komada do sad,strasno koliki smo pehovi
Ovo za kontinuitet se ne slazem.Po meni treba da igra onaj najbolji,ako Hamza za mjesec dana zabije 3 gola(2 eurogola)sto bi Renan igrao koji zabije jedan tap in?Jer je masno placen?Samo zdrava konkurencija i nametanje pa neka bolji igra.Nemamo mi prostora sad da nekoga trpimo i dajemo nekakvu podrsku ne bil proigrao.Ovo za Ikica se slazem.Ja sam i tada pisao da ne treba Kyeremeha dovoditi jer nam je nepotreban skroz osim ako nije neki bas nivo vise u kvalitetu(a ocito nije).Uvijek cu prije uzeti provjerenog igraca iz nase lige(jos zeljan dokazivanja)nego 'kvalitetnog' stranca kojeg moramo cekati Boga pitaj koliko.U ovoj situaciji puno vise bi volio da imamo Ikica nego Francisa ali eto kontali ako je tamo u cunga lunga ligi trpao sa loptama da ce i kod nas.Za sad i on i Renan su fula.A Guli daje neke naznake,njega bi vrijedilo sacekati
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sve je ovo zbog tebe moj crni zuti
vraca nam se ono dok ti je na profilu bio Musa kad je pokro kone na Grbavici

boli Mirvaha qurko i za navijace i za stadion i za sve
ne yebe zivu silu i nema ciste namjere sve dok drzi ove dvije ublehe u klubu
zalosno je da onom Pirlu na golu nisu dali minimalno 3,4 gola hem je malesan hem je budala neka
Kapic trpa u Ukrajini sto implicira da je lakse igrati u drzavi koju granatiraju nego kod nas
Ovde niko nije napisao da je Mirza neki mega goga triga trener. I svi se slazemo, al takodje stav Hz da bojkotuje utakmice koje se igraju na neutralnom terenu smisla nemaju nikakvog.
Prvo Mirvic ajla dali su free ulaz i vidjeli su da protesti HZ nemaju nikakav efekat (stadion skoro pun)
Siguran sam da bi bilo 5-6 hiljada juce da se na kosevu igralo..
Moram priznat da je do sada Mirza ipak pokazao da je mnogo bolji trener od dudica gorana vasovskog pa cak u neku ruku od Trenera veleza i sb
Hz su napravile kontra efekat i potvrdile da sebi daju prevelku znacaj i doveli su Mirvica u tu situaciju da covjek mora trpit Mirzin ne kvalitet (nebitno kako se trener zove) da pokaze drugim trenerima da kad dodju u FK SARAJEVO ako im on da rijec da ce ih zastit i da ce plan rezultat i ispunjavanja plana njegovog/klubskog bit jedini ocjenjivaci za ostanak ili odkaz..
Hz u zadnjih 20 godina su uvjek nekog tjerali klub je jednom samo stao i suprostavio se navijacima i imali smo naj uspjesniju sezoni posle ratnog fudbala
Crnkic
Kuzmanovic
Hebibovic
Husref
Blitvar
Guzina
Ajla
Hadzija
Sabrina
Mirvic
Dzemo b
Pussygaca
Klan
Hz takodje nikad se nisu suprostavile savezu Begicu onom iz modrice sb sad vici.. nanjeoi su nam toliko zla ovi zli ljudi da 1000 mirzi 12 igrac pondeljak nebi opro ni 10 posto
Cak su se smijali bhfanatikosima kad su nesto protestovali..
Jedini razuman nacin jeste da se klub podrzi ovih 8 utakmica ili da Mirvic sa upravom podnese ostavku… razlislite staje bolje..
Alo mirza yzme 4 odugra 2 nerjeseno izgubi kos 2 utakmice nije nemoguce da izborimo 4 mjesto… ili da Mirvic i uprava ss podnesu ostavku
Klub sa bin salmanom nebi mogo doc sebi za 3 godine..
Nasi biznismeni koji zive u bh nemaju finansije da vode klub 200 m km ili 100 m€ nije dovoljno da si bogat da bi u biznis iz kog nikad nes moci ni 20% vratit ulagat 10 posto svog bogastva..
To ljudi nesvataju
Husic gracic vladnik veleza mega mix pa cak i bam u roku 2 godine bankrot dozivili..
Hdz ne trosi svoje pare niti pare za koje ce bit pitan nit za koje ce ikad odgovarat..
Bakir i nudio niksicu milione km samo da ide sanjim u vlast.. sda ne finansira klub-ove jer da nama daju zeljo bi se ljutio ili obrnuto valo lakse onu spodobu sebiju poslat na zeljinu utakmicu uzet koji glas idemo dalje
Prvo Mirvic ajla dali su free ulaz i vidjeli su da protesti HZ nemaju nikakav efekat (stadion skoro pun)
Siguran sam da bi bilo 5-6 hiljada juce da se na kosevu igralo..
Moram priznat da je do sada Mirza ipak pokazao da je mnogo bolji trener od dudica gorana vasovskog pa cak u neku ruku od Trenera veleza i sb
Hz su napravile kontra efekat i potvrdile da sebi daju prevelku znacaj i doveli su Mirvica u tu situaciju da covjek mora trpit Mirzin ne kvalitet (nebitno kako se trener zove) da pokaze drugim trenerima da kad dodju u FK SARAJEVO ako im on da rijec da ce ih zastit i da ce plan rezultat i ispunjavanja plana njegovog/klubskog bit jedini ocjenjivaci za ostanak ili odkaz..
Hz u zadnjih 20 godina su uvjek nekog tjerali klub je jednom samo stao i suprostavio se navijacima i imali smo naj uspjesniju sezoni posle ratnog fudbala
Crnkic
Kuzmanovic
Hebibovic
Husref
Blitvar
Guzina
Ajla
Hadzija
Sabrina
Mirvic
Dzemo b
Pussygaca
Klan
Hz takodje nikad se nisu suprostavile savezu Begicu onom iz modrice sb sad vici.. nanjeoi su nam toliko zla ovi zli ljudi da 1000 mirzi 12 igrac pondeljak nebi opro ni 10 posto
Cak su se smijali bhfanatikosima kad su nesto protestovali..
Jedini razuman nacin jeste da se klub podrzi ovih 8 utakmica ili da Mirvic sa upravom podnese ostavku… razlislite staje bolje..
Alo mirza yzme 4 odugra 2 nerjeseno izgubi kos 2 utakmice nije nemoguce da izborimo 4 mjesto… ili da Mirvic i uprava ss podnesu ostavku
Klub sa bin salmanom nebi mogo doc sebi za 3 godine..
Nasi biznismeni koji zive u bh nemaju finansije da vode klub 200 m km ili 100 m€ nije dovoljno da si bogat da bi u biznis iz kog nikad nes moci ni 20% vratit ulagat 10 posto svog bogastva..
To ljudi nesvataju
Husic gracic vladnik veleza mega mix pa cak i bam u roku 2 godine bankrot dozivili..
Hdz ne trosi svoje pare niti pare za koje ce bit pitan nit za koje ce ikad odgovarat..
Bakir i nudio niksicu milione km samo da ide sanjim u vlast.. sda ne finansira klub-ove jer da nama daju zeljo bi se ljutio ili obrnuto valo lakse onu spodobu sebiju poslat na zeljinu utakmicu uzet koji glas idemo dalje
Mirvic ako ne reaguje na ovo, od sljedećeg kola se traži odlazak 3 osobe
Bio sam protiv bojkota zbog mira u kuci i zbog borbe za Europu. Prozvan sam ovdje kao bot koji zaista nisam jer mene samo FKS zanima, ali sada trenutno se svima izvinjavam sto sam zbog mira u kuci sa nekima usao u rasprave zbog ljudi koji zaista nisu vrijedni sekunde. Od sinoc svim srcem uz HZ i puna podrska u ciscenju dva leša iz našeg kluba.
F.K. SARAJEVO
-
- Kontakt:
Ilija je jedam psiholoski slucaj, yebo sve svoje bolesno.
Avram je preplaceni "mangup" koji je teska varalica. Ovo sto on igra, i Dzani Salcin moze bolje od njega... Nit trci, nit moze duel dobiti nit moze napraviti razliku na terenu.
Avram je preplaceni "mangup" koji je teska varalica. Ovo sto on igra, i Dzani Salcin moze bolje od njega... Nit trci, nit moze duel dobiti nit moze napraviti razliku na terenu.
senad82 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 14:56Bio sam protiv bojkota zbog mira u kuci i zbog borbe za Europu. Prozvan sam ovdje kao bot koji zaista nisam jer mene samo FKS zanima, ali sada trenutno se svima izvinjavam sto sam zbog mira u kuci sa nekima usao u rasprave zbog ljudi koji zaista nisu vrijedni sekunde. Od sinoc svim srcem uz HZ i puna podrska u ciscenju dva leša iz našeg kluba.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ko pored svega ovoga ode na iducu tekmu, ja se iskreno nadam da ce biti razbijen vec pri izlasku sa kapija stadiona. Nisam od onih koji pozivaju na nasilje tek tako, ali ocito je nekima lakse metar u dupe nego centimetar u glavu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kakvi su ti Dal i Tomašević?ZipSarajevo je napisao/la: ↑08 apr 2023, 15:05Ilija je jedam psiholoski slucaj, yebo sve svoje bolesno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Podrzavam Horde. Ajla i Mirza moraju otici. Ismiru datu jos dva mjeseca roka da pocne svojom glavom razmisljat
-
- Kontakt:
Još ja retard prije polusezone pišem treba ostaviti Tomaševića može biti koristan u brzoj tranziciji zbog svoje brzine, čovjek ne bi mogao probiti po strani ni u pionirima, kakva je ono ubleha, fuj.
Protiv ovakve raspale Slobode smo mi umalo kiksali...Posusje im za 10 minuta 4-5 puta u okvir gola pucalo...
Ne možeš zabraniti čovjeku da ide na utakmicu.