Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo prelazi sve granice zdravog razuma. Fakat sve vise znam koji izbjegavaju derbi utakmice, zbog sve vise ovakvih umova.
Decko, vrijeme ti je da se ufatis portala I da botujes za sebiju i bakira. Nije ovo za tebe. Sama činjenica da ti mislis da ti je klub zdrav, ti si teška dvorska luda. Ništa drugo.NAPADAJ je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:54Zato sto si amarov pusikurac i sto bi bio najsretniji da ne uspijemo da mozes nastaviti sijati negativu na celnike Željezničara. Zato sto si egoista, taldjija i interesdjija. Takvima ko tebi ostalo je samo piskaranje po forumu jer ovaj klub nikad nije bio zdraviji i zreliji. Sad opleti mozda se neko primiHulahopka je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:22Sve dok nam potencijalni treneri budu jer imaju lijepu riječ prema klubu od nas nema nista. Obukao odijelo zbog postovanja ala Dudic, ili Zeljo je veliki klub Maksimovic,a to naši ponoglavci lobotomci koji drže forume vole. I onda oni svršavaju. Dodje pet acc I čitav dan ponavljaju jedno te isto ko retardirani. Uleti još koji cvikeras na temu koji misli da je pametan i to je to.
Nemaš izbora za trenera trenutno do.kraja prvenstva neka Bekric bude trener i cao. Mirna Bosna.. Sutra bi meni trener igrac bio Bekric. Od prve minute da igra.![]()
Haris Hajdarevic ne igra ima vec pet šest kola. O čemu ti pišeš bog sami zna.Pririsak je napisao/la: ↑08 apr 2023, 10:58A sad cu samo da se osvrnem na neke stvari koje se ovdje ponavljaju i na ljude koji misle da je forum smijenio trenera.
Ja sam rekao da cu biti sretan onog dana kada mulalic ode, i stvarno jesam sretan jer se necu muciti da gledam onu igru vise NADAM SE kada dodje neki novi trener.
Ovakvu odluku iskreno nisam ocekivao pred revans kupa gdje ipak imamo sansu da prodjemo (mada sa onom prikazanom igrom tesko). Ali eto desilo se i to neminovno sto se moralo desiti, drugi par rukavica je da li mi uopste imamo zamjenu za Mulalica koji je svo svoje neznanje pokrivao sa ljubavlju prema klubu i zeljom za uspjehom. E sad ako ce neko doci sa malo boljim znanjem al bez obraza onda nista nije uradjeno.
Sad najbitniji dio gdje se neki dvoume da li je edis ipak dobar strateg. Hajde ako neko nije gledao tekme pa ne vidi nasu taktiku, postavu i isti sablon igranja gdje su te sbi procitali. Ali po meni dokaz da se u toj ekipi nije znalo sta ko treba raditi u kojim situacijama, POGOTOVO U IZGRADNJI NAPADA, je Haris Hajdarevic. To je jednostavan igrac koji ce preorati teren ali kad dobije loptu on neka kreativnosti nego radi ono sto je zacrtano i ponavljano i jasno definisano. Ja sam vidio kod tog momka ogroman pad, kad god je igrao i kad god je loptu dobio, on ne zna sta da radi sa loptom. Upravo zbog takvog tipa igraca jasno se ogleda nedostatak znanja trenera i nedostatak uigranih stvari u ekipi. Ne mozes 90 minuta navigirati igrace kao dzojstikom. Mislim da slican problem ima i Jasarevic ali za njega jos nisam siguran jel ne zna ili ne zna sta treba da radi u pojedinim situacijama.
Sve u svemu nase je da dodjemo na stadion. Mulalicu hvala sto je tu bio u najtezim trenucima i uradio je odlican posao sa ekipom koje nije bilo, ali za nesto vise budimo realno on trenutno kao i u proslom mandatu on nije sposoban. Ovo je moje misljenje o tome i ne uzimajte sebi za pravo da ste toliko bitni da se zbog vas mijenjaju neke stvari u klubu jer ste pisali po forumu jer ja ovdje koliko vidim ima dosta ljudi koji nemaju pojma o zivotu.
Slaven Musa je za portal Radio-sarajevo.ba rekao kako, iako je u prošlosti bilo ozbiljnih razgovora sa Željezničarom, danas ih nema.
"Ja sam samo preko medija povezan s klubom. Trenutno ne postoji apsolutno nikakav kontakt između Željezničara i mene", kazao je Musa.
Dodao je i ovo
Nije da se nije upozoravalojointunija je napisao/la: ↑08 apr 2023, 12:48Ja bih krenuo sa Mekićem i Bećom,mlađim Hodžićem i Drljom sa klupe,jer su totalno van forme.Tako bih Amoah krenuo od početka.Možda čak i sa Haračićem u špicu.
A što se tiče svlačionice,moje mišljenje je da je dolazak Are Hodžića bio nepotreban.
Usao je protiv neke ekipe, koliko se sjecam.Hulahopka je napisao/la: ↑08 apr 2023, 11:26Haris Hajdarevic ne igra ima vec pet šest kola. O čemu ti pišeš bog sami zna.Pririsak je napisao/la: ↑08 apr 2023, 10:58A sad cu samo da se osvrnem na neke stvari koje se ovdje ponavljaju i na ljude koji misle da je forum smijenio trenera.
Ja sam rekao da cu biti sretan onog dana kada mulalic ode, i stvarno jesam sretan jer se necu muciti da gledam onu igru vise NADAM SE kada dodje neki novi trener.
Ovakvu odluku iskreno nisam ocekivao pred revans kupa gdje ipak imamo sansu da prodjemo (mada sa onom prikazanom igrom tesko). Ali eto desilo se i to neminovno sto se moralo desiti, drugi par rukavica je da li mi uopste imamo zamjenu za Mulalica koji je svo svoje neznanje pokrivao sa ljubavlju prema klubu i zeljom za uspjehom. E sad ako ce neko doci sa malo boljim znanjem al bez obraza onda nista nije uradjeno.
Sad najbitniji dio gdje se neki dvoume da li je edis ipak dobar strateg. Hajde ako neko nije gledao tekme pa ne vidi nasu taktiku, postavu i isti sablon igranja gdje su te sbi procitali. Ali po meni dokaz da se u toj ekipi nije znalo sta ko treba raditi u kojim situacijama, POGOTOVO U IZGRADNJI NAPADA, je Haris Hajdarevic. To je jednostavan igrac koji ce preorati teren ali kad dobije loptu on neka kreativnosti nego radi ono sto je zacrtano i ponavljano i jasno definisano. Ja sam vidio kod tog momka ogroman pad, kad god je igrao i kad god je loptu dobio, on ne zna sta da radi sa loptom. Upravo zbog takvog tipa igraca jasno se ogleda nedostatak znanja trenera i nedostatak uigranih stvari u ekipi. Ne mozes 90 minuta navigirati igrace kao dzojstikom. Mislim da slican problem ima i Jasarevic ali za njega jos nisam siguran jel ne zna ili ne zna sta treba da radi u pojedinim situacijama.
Sve u svemu nase je da dodjemo na stadion. Mulalicu hvala sto je tu bio u najtezim trenucima i uradio je odlican posao sa ekipom koje nije bilo, ali za nesto vise budimo realno on trenutno kao i u proslom mandatu on nije sposoban. Ovo je moje misljenje o tome i ne uzimajte sebi za pravo da ste toliko bitni da se zbog vas mijenjaju neke stvari u klubu jer ste pisali po forumu jer ja ovdje koliko vidim ima dosta ljudi koji nemaju pojma o zivotu.
Meni je to isto kao i Baka što je rekao, nije ništa dogovoreno a ujutro stigao u Sarajevo i obratio se navijačima ili kad je Michelin stigao iz Radnika kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.