FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
115
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 253

manijacikonjic87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la manijacikonjic87 » 08 apr 2023, 09:48

ma uzimamo kozoje*e glat :bih: :bih:
Mi smo Željini, Željo je naš !

farisbond245
Kontakt:

Post Postao/la farisbond245 » 08 apr 2023, 10:12

Kakva se imena spominju za trenera bolje da je Edis ostao

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 apr 2023, 10:33

Precijenili smo se mi i igracki a i finansijski..

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 08 apr 2023, 10:34

Para nemamo, smiješne se plate nude za posao koji moraš obavljati 00-24. Nije to 8 sati i odoh kući odmarati.
Mislim da nikad Dudiću neće biti stalo da pobjedi Željo kao Edisu. A mislim da je to sve propalo sa Dudićem.
A večeras ćemo da vidimo, jel svlačionica odradila svoj dio posla, jel sve bojkot bio ili je samo loša postavka i forma igrača.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 apr 2023, 10:36

MrAlemKa je napisao/la:
08 apr 2023, 00:06
Da imam 3 metka i da su u sobi Hitler, Karadzic i Mirza, 3 puta bih spidara u celo upucao, sinove mu yebem sebicne!
Navijači Sarajeva…
Ukočio sam se :-D
Ovo prelazi sve granice zdravog razuma. Fakat sve vise znam koji izbjegavaju derbi utakmice, zbog sve vise ovakvih umova.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 08 apr 2023, 10:38

NAPADAJ je napisao/la:
08 apr 2023, 00:54
Hulahopka je napisao/la:
07 apr 2023, 23:22
Sve dok nam potencijalni treneri budu jer imaju lijepu riječ prema klubu od nas nema nista. Obukao odijelo zbog postovanja ala Dudic, ili Zeljo je veliki klub Maksimovic,a to naši ponoglavci lobotomci koji drže forume vole. I onda oni svršavaju. Dodje pet acc I čitav dan ponavljaju jedno te isto ko retardirani. Uleti još koji cvikeras na temu koji misli da je pametan i to je to.

Nemaš izbora za trenera trenutno do.kraja prvenstva neka Bekric bude trener i cao. Mirna Bosna.. Sutra bi meni trener igrac bio Bekric. Od prve minute da igra.
Zato sto si amarov pusikurac i sto bi bio najsretniji da ne uspijemo da mozes nastaviti sijati negativu na celnike Željezničara. Zato sto si egoista, taldjija i interesdjija. Takvima ko tebi ostalo je samo piskaranje po forumu jer ovaj klub nikad nije bio zdraviji i zreliji. Sad opleti mozda se neko primi :kuknjava:
Decko, vrijeme ti je da se ufatis portala I da botujes za sebiju i bakira. Nije ovo za tebe. Sama činjenica da ti mislis da ti je klub zdrav, ti si teška dvorska luda. Ništa drugo.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 08 apr 2023, 10:45

Svi na stadion danas. Podrska ne smije izostati. Jos smo u igri, ne smijemo dopustiti sa nas pojede taj luzerski mentalitet jer nismo izasli u europu zadnjih godina i da sad odustanemo kad realno za sad kako stvari stoje imamo i dalje sanse.

Za nadati se da ce doci neko sa znanjem na klupu i neko ko nije limitiram samo na jednu postavu i samo na izbijanje lopte jer ova ekipa ima sirinu bar u prvih 11 i moze se dosta kombinacija odraditi.

VTŽ

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 08 apr 2023, 10:58

A sad cu samo da se osvrnem na neke stvari koje se ovdje ponavljaju i na ljude koji misle da je forum smijenio trenera.

Ja sam rekao da cu biti sretan onog dana kada mulalic ode, i stvarno jesam sretan jer se necu muciti da gledam onu igru vise NADAM SE kada dodje neki novi trener.

Ovakvu odluku iskreno nisam ocekivao pred revans kupa gdje ipak imamo sansu da prodjemo (mada sa onom prikazanom igrom tesko). Ali eto desilo se i to neminovno sto se moralo desiti, drugi par rukavica je da li mi uopste imamo zamjenu za Mulalica koji je svo svoje neznanje pokrivao sa ljubavlju prema klubu i zeljom za uspjehom. E sad ako ce neko doci sa malo boljim znanjem al bez obraza onda nista nije uradjeno.

Sad najbitniji dio gdje se neki dvoume da li je edis ipak dobar strateg. Hajde ako neko nije gledao tekme pa ne vidi nasu taktiku, postavu i isti sablon igranja gdje su te sbi procitali. Ali po meni dokaz da se u toj ekipi nije znalo sta ko treba raditi u kojim situacijama, POGOTOVO U IZGRADNJI NAPADA, je Haris Hajdarevic. To je jednostavan igrac koji ce preorati teren ali kad dobije loptu on neka kreativnosti nego radi ono sto je zacrtano i ponavljano i jasno definisano. Ja sam vidio kod tog momka ogroman pad, kad god je igrao i kad god je loptu dobio, on ne zna sta da radi sa loptom. Upravo zbog takvog tipa igraca jasno se ogleda nedostatak znanja trenera i nedostatak uigranih stvari u ekipi. Ne mozes 90 minuta navigirati igrace kao dzojstikom. Mislim da slican problem ima i Jasarevic ali za njega jos nisam siguran jel ne zna ili ne zna sta treba da radi u pojedinim situacijama.

Sve u svemu nase je da dodjemo na stadion. Mulalicu hvala sto je tu bio u najtezim trenucima i uradio je odlican posao sa ekipom koje nije bilo, ali za nesto vise budimo realno on trenutno kao i u proslom mandatu on nije sposoban. Ovo je moje misljenje o tome i ne uzimajte sebi za pravo da ste toliko bitni da se zbog vas mijenjaju neke stvari u klubu jer ste pisali po forumu jer ja ovdje koliko vidim ima dosta ljudi koji nemaju pojma o zivotu.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 08 apr 2023, 11:26

Pririsak je napisao/la:
08 apr 2023, 10:58
A sad cu samo da se osvrnem na neke stvari koje se ovdje ponavljaju i na ljude koji misle da je forum smijenio trenera.

Ja sam rekao da cu biti sretan onog dana kada mulalic ode, i stvarno jesam sretan jer se necu muciti da gledam onu igru vise NADAM SE kada dodje neki novi trener.

Ovakvu odluku iskreno nisam ocekivao pred revans kupa gdje ipak imamo sansu da prodjemo (mada sa onom prikazanom igrom tesko). Ali eto desilo se i to neminovno sto se moralo desiti, drugi par rukavica je da li mi uopste imamo zamjenu za Mulalica koji je svo svoje neznanje pokrivao sa ljubavlju prema klubu i zeljom za uspjehom. E sad ako ce neko doci sa malo boljim znanjem al bez obraza onda nista nije uradjeno.

Sad najbitniji dio gdje se neki dvoume da li je edis ipak dobar strateg. Hajde ako neko nije gledao tekme pa ne vidi nasu taktiku, postavu i isti sablon igranja gdje su te sbi procitali. Ali po meni dokaz da se u toj ekipi nije znalo sta ko treba raditi u kojim situacijama, POGOTOVO U IZGRADNJI NAPADA, je Haris Hajdarevic. To je jednostavan igrac koji ce preorati teren ali kad dobije loptu on neka kreativnosti nego radi ono sto je zacrtano i ponavljano i jasno definisano. Ja sam vidio kod tog momka ogroman pad, kad god je igrao i kad god je loptu dobio, on ne zna sta da radi sa loptom. Upravo zbog takvog tipa igraca jasno se ogleda nedostatak znanja trenera i nedostatak uigranih stvari u ekipi. Ne mozes 90 minuta navigirati igrace kao dzojstikom. Mislim da slican problem ima i Jasarevic ali za njega jos nisam siguran jel ne zna ili ne zna sta treba da radi u pojedinim situacijama.

Sve u svemu nase je da dodjemo na stadion. Mulalicu hvala sto je tu bio u najtezim trenucima i uradio je odlican posao sa ekipom koje nije bilo, ali za nesto vise budimo realno on trenutno kao i u proslom mandatu on nije sposoban. Ovo je moje misljenje o tome i ne uzimajte sebi za pravo da ste toliko bitni da se zbog vas mijenjaju neke stvari u klubu jer ste pisali po forumu jer ja ovdje koliko vidim ima dosta ljudi koji nemaju pojma o zivotu.
Haris Hajdarevic ne igra ima vec pet šest kola. O čemu ti pišeš bog sami zna.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 08 apr 2023, 12:35

Uh veceras nam je najvaznija utakmica
A prije toga igraju konkurenti
Bez obzira kako igrali nama su 3 boda sve u zivotu

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 apr 2023, 12:40

Evo kaže Musa da ga nije niko kontaktirao

Slaven Musa je za portal Radio-sarajevo.ba rekao kako, iako je u prošlosti bilo ozbiljnih razgovora sa Željezničarom, danas ih nema.

"Ja sam samo preko medija povezan s klubom. Trenutno ne postoji apsolutno nikakav kontakt između Željezničara i mene", kazao je Musa.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 08 apr 2023, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 08 apr 2023, 12:42

A joj tebe braco, znaš da nijedan trener neće reći ni da ni ne, isto kao i Dudić, zajedno se sastaju ali on nema komentara na medijska nagađanja.
Rodjeni su pitarske picke!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 apr 2023, 12:44

1921boy je napisao/la:
08 apr 2023, 12:42
A joj tebe braco, znaš da nijedan trener neće reći ni da ni ne, isto kao i Dudić, zajedno se sastaju ali on nema komentara na medijska nagađanja.
Dodao je i ovo

"Bilo je ozbiljnih razgovora s jednim premijerligaškim klubom, ali do toga nije došlo. Sad za sad, neće biti novog angažmana, barem do ljeta," rekao je Musa, te dodao kako on ne voli preuzimati poslove u sredini sezone.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 08 apr 2023, 12:48

Ja bih krenuo sa Mekićem i Bećom,mlađim Hodžićem i Drljom sa klupe,jer su totalno van forme.Tako bih Amoah krenuo od početka.Možda čak i sa Haračićem u špicu.

A što se tiče svlačionice,moje mišljenje je da je dolazak Are Hodžića bio nepotreban.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 08 apr 2023, 12:52

Pa mozda je upravo ledzero doveo letargiju u svlacionicu i omeksao honajeve ratnike. Svi smo se radovali ali nije da nije bilo upozoravanja na njega i njegovo psihicko stanje.

A hulahopka sto pise za hajdarevica da nije igrao 5 6 kola, mislim da je i tad kad je igrao honaj bio trener tako da nema potrebe da svakom loncu budes poklopac jer fkt ispadas plitkog uma.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 08 apr 2023, 12:55

jointunija je napisao/la:
08 apr 2023, 12:48
Ja bih krenuo sa Mekićem i Bećom,mlađim Hodžićem i Drljom sa klupe,jer su totalno van forme.Tako bih Amoah krenuo od početka.Možda čak i sa Haračićem u špicu.

A što se tiče svlačionice,moje mišljenje je da je dolazak Are Hodžića bio nepotreban.
Nije da se nije upozoravalo

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 08 apr 2023, 12:57

Seha po meni ispred jasarevica
Puno je agilniji i agresivniji
Mora samo neko s njim popricati da pametnije igra i tjt
Ali ono probijanje i dupli pasovi protiv veleza do sad nismo vidjeli od Jasarevica koji je skoro uvijek u prvih 11
Plus seha igra i lijevom i desnom nogom

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 08 apr 2023, 13:05

Sa Edisom nikad nismo imali dobru igru nazalost, a taktiku jos manje. Imali smo borbenost, ali i to je pocelo biti sve manje i manje. Meni je on nekulturna i nepismena luda, koliko god da voli klub, los je trener bio.
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 08 apr 2023, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 apr 2023, 13:05

Hulahopka je napisao/la:
08 apr 2023, 11:26
Pririsak je napisao/la:
08 apr 2023, 10:58

Haris Hajdarevic ne igra ima vec pet šest kola. O čemu ti pišeš bog sami zna.
Usao je protiv neke ekipe, koliko se sjecam.
Eto kod drugih treenra Hajdar ubijao dugim, kratkim pasom, a tek centarsut ili sut sa distance. Sram te bilo Edise.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 08 apr 2023, 13:09

braco je napisao/la:
08 apr 2023, 12:44
Dodao je i ovo

"Bilo je ozbiljnih razgovora s jednim premijerligaškim klubom, ali do toga nije došlo. Sad za sad, neće biti novog angažmana, barem do ljeta," rekao je Musa, te dodao kako on ne voli preuzimati poslove u sredini sezone.
Meni je to isto kao i Baka što je rekao, nije ništa dogovoreno a ujutro stigao u Sarajevo i obratio se navijačima ili kad je Michelin stigao iz Radnika kod nas.
Rodjeni su pitarske picke!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.