Da smo ranije reagovali mogao je biti nas trener
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izjava predsjednika FK Željezničar Edisa Kovačevića vezana za finansijsko poslovanje Kluba za prva tri mjeseca 2023. godine
U ponedjeljak, 3.4.2023. godine, će za sve uposlenike Kluba biti isplaćena treća plata u ovoj godini (103.817,33 KM) i plaćeni doprinosi za mjesec februar (64.303,62 KM).
Vidi Muki,pozajmnicu smo uzeli u u utorak ili srijedu pod krinkom “bili smo primorani” a dva dana kasnije predsjednik kluba izjavi ovo.
Sa obzirom da vikendom transakcije nisu moguće,kako je moguće da smo u petak imali 170.000?
Jel to preća plata od licence?
Ovo je samo dokaz čiste namjere da slažu javnost,navijače,skupštinu,i zamažu oči kako je onaj paćenik spasio klub.
Ko to ne vidi,ili je totalna budala ili plaćenik!
Samo istina i realnost!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- MocMahale444
Ovi prate Amoah i kad god pogodi napisu nesto vezano za njega i Zelju.
Ghanaian youngster Joseph Amoah was on the scoresheet for FK Zeljeznicar Sarajevo in the Bosnian Premier League when they thumped FK Sloga Doboj on Sunday.
The 21-year-old forward rounded off the emphatic victory for Zeljeznicar after coming on in the second half at the Stadion Grbavica.
The home side was up and running in the match in the 22nd minute when Brazilian midfielder Clarismario Santos Rodrigus scored to put them ahead.
Sloga drew level a few minutes away from halftime through defender Milan Lalic.
Santos Rodrigus scored again to restore the advantage for Zeljeznicar five minutes after the break before Semir Stilic converted a penalty ten minutes later to increase the lead.
Amoah was brought on in the 74th minute to replace Andrija Drljo. Four minutes later he put the icing on the cake with the final goal of the match to seal the victory for Zeljeznicar.
The young forward has five goals and two assists in 18 appearances for Zeljeznicar in the Bosnian top division this season.
Ghanaian youngster Joseph Amoah was on the scoresheet for FK Zeljeznicar Sarajevo in the Bosnian Premier League when they thumped FK Sloga Doboj on Sunday.
The 21-year-old forward rounded off the emphatic victory for Zeljeznicar after coming on in the second half at the Stadion Grbavica.
The home side was up and running in the match in the 22nd minute when Brazilian midfielder Clarismario Santos Rodrigus scored to put them ahead.
Sloga drew level a few minutes away from halftime through defender Milan Lalic.
Santos Rodrigus scored again to restore the advantage for Zeljeznicar five minutes after the break before Semir Stilic converted a penalty ten minutes later to increase the lead.
Amoah was brought on in the 74th minute to replace Andrija Drljo. Four minutes later he put the icing on the cake with the final goal of the match to seal the victory for Zeljeznicar.
The young forward has five goals and two assists in 18 appearances for Zeljeznicar in the Bosnian top division this season.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
60% golova ovog proljeca direktni krivci su bili Drina i Cocalic, ovo ostalo su Jasarevic i GalicLegendaIvica je napisao/la: ↑05 apr 2023, 22:30Kosoric nije ni za klupe al eto. Ovo jest krivica bila i Drine i Coce danas ali prosli golovi nisu tako da bezveze prozivas.
Pa ko će drugi biti krivac nego zadnja linija. Vanzemaljci. I da ti nama u postotcima kao objasniš. Idi bolan prati neki drugo sport ostavi se fudbala.estufi98 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 21:4360% golova ovog proljeca direktni krivci su bili Drina i Cocalic, ovo ostalo su Jasarevic i GalicLegendaIvica je napisao/la: ↑05 apr 2023, 22:30Kosoric nije ni za klupe al eto. Ovo jest krivica bila i Drine i Coce danas ali prosli golovi nisu tako da bezveze prozivas.
Mi smo mislili da je Krpic krivac za golove. Otvorio si nam oči fakat..
Forum je zbog takvih neznalica poput tebe postao cirkus. Pišete da bi samo nešto napisali,bez ikakve logike. Fudbal je timska igra. Kad se pobjedi svi su zaslužni,kad se izgubi svi su krivi. Individualne greške su sastavni dio sporta.estufi98 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 21:56Ti mi se napusi ku*ca, nije te niko pitao za misljenje, moze me i admin banovat svakako je forum postao **** otkad si se ti registrovao
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 07 apr 2023, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Hajde Stila pogodi, bodove donesi

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sutra bježimo pitarima +6 i Veležu +5 aBd
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ta divna vremena,dok je Osim predvodio Plave….
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Velika prilika za +6 od pitara za ulazak u tezak raspored
Bilo kakva pobjeda sutra pa da se vidi s kim dalje
Hajde Ž
Bilo kakva pobjeda sutra pa da se vidi s kim dalje
Hajde Ž
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Eto sutra velez leotar
Zeljo tuzla ocekujem o korist leotara i nas sudjenje i to samo zbog leotara
Sutra moramo dobiti
Zeljo tuzla ocekujem o korist leotara i nas sudjenje i to samo zbog leotara
Sutra moramo dobiti
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sutra moramo pobjediti svi u Dolinu 

-
- Kontakt:
Raja u kakvom je stanju teren pred sutrašnju utakmicu,ima li poboljšanja?
A mi dobili Slogu u gostima… eh ova liga je baš hrkljuš
Sutra kad Dudic postavi ekipu napadacki,uzimamo..cvikeras zgembo sto ima dioptriju 6 će biti ponasan 

Iskreno meni se sviđao Dudićev Velež, gledam čisto fudbalsku stranu a ne kog je treniro ili sta je jeo juce. Na kraju krajeva Sarajevo mu je bio promašaj jer mu je sastav krojila uprava. To je on direktno mom starom reko na kafi. Ko neće da vjeruje i krc me zaboli
Ma kad izgubis od kantonalne ekipe svasta poslije možeš pricati. Svi su krivi samo on nije. Ko god misli da je Dudic bolji od Mulalica,taj je klasični duduk.MrAlemKa je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:04Iskreno meni se sviđao Dudićev Velež, gledam čisto fudbalsku stranu a ne kog je treniro ili sta je jeo juce. Na kraju krajeva Sarajevo mu je bio promašaj jer mu je sastav krojila uprava. To je on direktno mom starom reko na kafi. Ko neće da vjeruje i krc me zaboli
Ma jest sigurno al hajd svako ima svoje mišljenje i treba ga poštovat.Hulahopka je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:06Ma kad izgubis od kantonalne ekipe svasta poslije možeš pricati. Svi su krivi samo on nije. Ko god misli da je Dudic bolji od Mulalica,taj je klasični duduk.MrAlemKa je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:04Iskreno meni se sviđao Dudićev Velež, gledam čisto fudbalsku stranu a ne kog je treniro ili sta je jeo juce. Na kraju krajeva Sarajevo mu je bio promašaj jer mu je sastav krojila uprava. To je on direktno mom starom reko na kafi. Ko neće da vjeruje i krc me zaboli
- diplomatija
- Kontakt:
Sutra nam je najvažnija utakmica u ovoj sezoni, pa izvolite ne dođite..
Onda nam je to 3 najvaznija utakmica u sedam dana. Za svaku smo pisali 'najvaznija'.diplomatija je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:10Sutra nam je najvažnija utakmica u ovoj sezoni, pa izvolite ne dođite..

Neozbiljno je ovo odradjeno. Nama Bogicevic sprema sutrasnju utakmicu Allah nam pomogao. Nema se tu sta ocekivati. Bit ce sutra kao kod Mulalica ili ko je spreman da igra pa da sebe ubaci u prvih 11.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.