Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sheyi
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Sheyi » 07 apr 2023, 12:35

Da mi je da nam narod postane iole pametniji da ih ne privlaci otvaranje linkova na portalima sa ocajnim naslovima, jedino tako ce isti portali promijeniti nacin pisanja naslova. Ovo ramazanski naslovi su za povratiti, a ujedno haman da se najvise citaju vijesti kad utefteris malo islama i vijesti o guzicama i sisama. Nevjerovatno

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 apr 2023, 12:39

alemsa je napisao/la:
07 apr 2023, 12:10
Pa znao je Hezbollah za ovo, oni kontrolisu juzni Lebanon, bez obzira sto je Hamas mozda ispalio rakete. A i 2006 su ispalali hiljade raketa na Izrael, evo Izrael govori da ne zeli konflikt s njima, valja se tuci bez obzira sto su mocniji tehnikom.
Svakako da nije svejedno.
Hezbollah je militantna milicija. Fanatični su, plus su trenutno na odmoru nakon mira u Siriji.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 apr 2023, 12:50

Obavio sehur, pa uzeo serdžadu da klanja sabah namaz: Fotografija Benzeme oduševila muslimane!
:tokralju:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 07 apr 2023, 13:08

4 miliona pregleda za 3 sedmice

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 apr 2023, 13:11

Benzema. :ljepota:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 apr 2023, 13:21

Manijakalnost99 je napisao/la:
07 apr 2023, 13:08
4 miliona pregleda za 3 sedmice
Pogledao kad je izašlo, solidan recap obzirom da današnja djecurlija ima attention span od 2 minute te je maksimalno pokušao da ostane neutralan sto je dobro uradio. Harrisov storytelling je poseban nivo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2023, 13:57

Iz Tužilaštva BiH za "Avaz": Hoće li biti istrage o preminulim pacijentima na KCUS-u

Nakon presude Fadilu Novaliću i drugima, kojom su ukupno dobili 15 godina zatvora za zloupotrebe prilikom nabavke 100 uređaja, javnost traži odgovore

Nakon presude Fadilu Novaliću i drugima, za aferu "Respiratori" u kojoj su ukupno dobili 15 godina zatvora za zloupotrebe prilikom nabavke 100 uređaja po cijeni od 10,5 miliona KM, javnost opravdano očekuje odgovore, ko će snositi odgovornost za umrle pacijente na KCUS-u, koji su bili spojeni na ove uređaje.

Iz Tužilaštva BiH dali su pojašnjenje za "Avaz" hoće li postupati.

- S obzirom da se radi o djelu iz nadležnosti Kantonalnog tužilaštvu Kantona Sarajevo, za odgovor trebate obratiti tom tužilaštvu u kojem već ima formiran predmet na temelju prijave anesteziologa i porodica oštećenih - rečeno nam je iz Tužilaštva BiH.

Protiv Sebije Izetbegović lani su članovi porodica Hota i Palić Tužilaštvu KS podnijeli krivične prijave. Prijave su podnesene i protiv ostalih odgovornih ljekara.

SIPA je, također, iz KCUS-a izuzela dokumentaciju o liječenju Palića i Hote, pacijenata koji su preminuli u ovoj zdravstvenoj ustanovi pod vrlo čudnim okolnostima.

Osim toga, Tužilaštvo KS, godinama vodi istragu u ovom predmetu, o liječenu pacijenata na KCUS, ali bez rezultata.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 apr 2023, 15:22

Stomatolozi su umjetnici :salut:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2023, 15:26

Sheyi je napisao/la:
07 apr 2023, 12:35
Da mi je da nam narod postane iole pametniji da ih ne privlaci otvaranje linkova na portalima sa ocajnim naslovima, jedino tako ce isti portali promijeniti nacin pisanja naslova. Ovo ramazanski naslovi su za povratiti, a ujedno haman da se najvise citaju vijesti kad utefteris malo islama i vijesti o guzicama i sisama. Nevjerovatno
Ovo se nikad promijeniti nece, takvi smo ko narod.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 apr 2023, 15:44

ASD je napisao/la:
07 apr 2023, 12:39
alemsa je napisao/la:
Pa znao je Hezbollah za ovo, oni kontrolisu juzni Lebanon, bez obzira sto je Hamas mozda ispalio rakete. A i 2006 su ispalali hiljade raketa na Izrael, evo Izrael govori da ne zeli konflikt s njima, valja se tuci bez obzira sto su mocniji tehnikom.
Hezbollah je militantna milicija. Fanatični su, plus su trenutno na odmoru nakon mira u Siriji.
Ma i ratnici jebga eto 2006 su ginuli 10 na 1 i dalje bi isli, takav mentalitet, 2015 su imali uspjesnu zasjedu nad snagama Izraela. Dok mi Zidovi ne djeluju kao neki ratnici (mozda grijesim). No, ovo je reakcija na napade na dzamiju, i Iran je upleten.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2023, 15:53

MunjirkaPFC je napisao/la:
02 apr 2023, 20:36
Sjetio sam se tebe kad si stavljao pjesme ovdje, slavio i dan i noć na forumu radi pobjede Milatovića, koji je tačno bio razlog? :D

- Milatović razočarao Srbiju: Crna Gora neće povući priznanje Kosova
- Jakov Milatović: U Srebrenici je počinjen genocid
- Jakov Milatović: Očekujem podršku BiH i Albanije
- Prva posjeta biće Briselu, poručio je novoizabrani predsjednik
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 07 apr 2023, 15:56

Interni moderator? Chat - bez ratnih i političkih tema

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2023, 16:04

Felixians4 je napisao/la:
07 apr 2023, 15:56
Interni moderator na temi FK Sarajeva, nema veze sto to pise ovdje sad :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 apr 2023, 16:05

Nek ga malko prca sad.. i treba, zasluzio je.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 07 apr 2023, 16:07

harden je napisao/la:
07 apr 2023, 16:04
07 apr 2023, 15:56
Interni moderator na temi FK Sarajeva, nema veze sto to pise ovdje sad :mrgreen:
kakogod, svaki tjedan potegnu se i ratne i političke teme, a jasno naglašeno u nazivu topica da je ovo mjesto u kom se neće, tj. ne smije o tome, valjda

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2023, 16:08

07 apr 2023, 16:07
kakogod, svaki tjedan potegnu se i ratne i političke teme, a jasno naglašeno u nazivu topica da je ovo mjesto u kom se neće, tj. ne smije o tome, valjda
Kao sto kaze kolega iznad, ok je malo prcnut one sto su to zasluzili :kafa:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 07 apr 2023, 16:14

harden je napisao/la:
07 apr 2023, 16:08
07 apr 2023, 16:07
Kao sto kaze kolega iznad, ok je malo prcnut one sto su to zasluzili :kafa:
Ma to je drugo, ne ulazim u nikakve sukobe osim ako sam izazvan pa i tada puštam jednom, dvaput i ne uzvraćam jednakom žestinom, bar ne javno, no smeta mi kršenje pravila na krajnje transparentan način pa ako je tako, nek bude sve dozvoljeno svima.

Dakle, da postoji 1-2 političke teme, nek se tamo o tome lamentira kao što postoji za rusku invaziju na Ukrajinu i koliko vidim, možda i najviše ontopic tema foruma

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 apr 2023, 16:47

Prije 2 sedmice auto mi udarilo mačku i izginula jadnica, danas popodne budim se jutros izašo iz noćne kad mačak (sin od ove mace zgažene) leži krepan. Kaže stari pustio ga malo da prohoda, on došao i počeo se vrtit u krug i trzat i za 3 minute izdahne. Išla mu i krv iz usta...ne znam je li moguće da je pojeo neki otrov ili ga je neko klepio ili nebitno. I leži on tako, a njegova seka došla do njega i sve ga dira po šapama i legla kraj njega, misli spava...ukopam ga a ona jadnica ga traži po avliji. Osta sama. Baš mi se nekako srce steglo.

Nema čovjeka koji više voli životinje ko ja i kojeg toliko nesreća prati sa njima. Ovo je ukupno osma mačka koju sam izgubio u zadnje 4 godine. A svakoj od njih sam sve napravio, i da ima gdje spavat i vodu pit i sve, mjesečno sam 50 maraka trošio na hranu najmanje jer su i roditelji isto kupovali. Sve ih vodio veterinaru, neke su i kastrirane i sterilizovane i vakcinisane i sve.

Definitivno odustajem od nabavljanja novih, ne mogu više podnijet da se za svaku vežem a ona 💀⚰️

Evo još sinoć je bio zdrav ko drijen
slika
slika
Hoće li ikad nešto lijepo da se desi :roll:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 apr 2023, 17:13

alemsa je napisao/la:
07 apr 2023, 15:44
ASD je napisao/la:
07 apr 2023, 12:39
alemsa je napisao/la:
Ma i ratnici jebga eto 2006 su ginuli 10 na 1 i dalje bi isli, takav mentalitet, 2015 su imali uspjesnu zasjedu nad snagama Izraela. Dok mi Zidovi ne djeluju kao neki ratnici (mozda grijesim). No, ovo je reakcija na napade na dzamiju, i Iran je upleten.
Moguće da je i neki dogovor ovdje, između vlade Izraela i Arapskih susjeda.
Izraelom drmaju protesti mjesecima.

Par žrtava već ima, ali se nadam da će se sve smiriti.

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 07 apr 2023, 17:24

Marsal je napisao/la:
07 apr 2023, 16:47
Prije 2 sedmice auto mi udarilo mačku i izginula jadnica, danas popodne budim se jutros izašo iz noćne kad mačak (sin od ove mace zgažene) leži krepan. Kaže stari pustio ga malo da prohoda, on došao i počeo se vrtit u krug i trzat i za 3 minute izdahne. Išla mu i krv iz usta...ne znam je li moguće da je pojeo neki otrov ili ga je neko klepio ili nebitno. I leži on tako, a njegova seka došla do njega i sve ga dira po šapama i legla kraj njega, misli spava...ukopam ga a ona jadnica ga traži po avliji. Osta sama. Baš mi se nekako srce steglo.

Nema čovjeka koji više voli životinje ko ja i kojeg toliko nesreća prati sa njima. Ovo je ukupno osma mačka koju sam izgubio u zadnje 4 godine. A svakoj od njih sam sve napravio, i da ima gdje spavat i vodu pit i sve, mjesečno sam 50 maraka trošio na hranu najmanje jer su i roditelji isto kupovali. Sve ih vodio veterinaru, neke su i kastrirane i sterilizovane i vakcinisane i sve.

Definitivno odustajem od nabavljanja novih, ne mogu više podnijet da se za svaku vežem a ona 💀⚰️

Evo još sinoć je bio zdrav ko drijen
slika
slika
Hoće li ikad nešto lijepo da se desi :roll:
Pojeo nekakav otrov sigurno

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.