Samim tim se otvara prostor za mladjahnog dalkana da igra kao u21

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samim tim se otvara prostor za mladjahnog dalkana da igra kao u21
Imamo puno stranaca da bi Musa igrao,oametno je sto se tu Mulalic gura,realno moras nekog zrtvovati zbog glupog pravila saveza. Inace nikog mi iz prosle polusezone nije zao,neka sjede i griju tribine posto su imali odlicnu polusezonu,pardon najgoru u historiji.Bolivia je napisao/la: ↑07 apr 2023, 14:50Evo da se i ja priključim negativi, da ne odudaram od ostatka, gledam kako Dinamo u 24 sata smjeni trenera, postavi novog i to ga "ukrade" od u21 reprezentacije i predstavi navijačima a kod nas 3 mjeseca potraga i na kraju Mirzonija dovedu.
Musa od najboljeg desnog beka lige do čuvara stolica na tribini da ih neko ne ukrade.
Da se razumijemo, Cacicu se stolica drma mjesec i jace, tako da oni vec duze vremena traze alternativu. A i Dinamo je takav gigant da mogu naci i platiti koga pozele i da uzmu najbolje i igrace i trenere konkurenata samo ako pozele.Bolivia je napisao/la: ↑07 apr 2023, 14:50Evo da se i ja priključim negativi, da ne odudaram od ostatka, gledam kako Dinamo u 24 sata smjeni trenera, postavi novog i to ga "ukrade" od u21 reprezentacije i predstavi navijačima a kod nas 3 mjeseca potraga i na kraju Mirzonija dovedu.
Musa od najboljeg desnog beka lige do čuvara stolica na tribini da ih neko ne ukrade.
Naravno da je dobro da odmori i da se ne treba forsirati, momak je zvjerka i treba postepeno sa njim ali kad se neko uzme na zub onda ne vrijede ista pravila za sve. Odma se stvara teorija zavjere da se Mulalic klupira kako bi Dal imao sigurno mjesto, nevjerovatno...nokee je napisao/la: ↑07 apr 2023, 14:44Nemoguce je procitati ovdje nesto da nije negativa mrtva. Covjece pomislis jesmo li se ugasili a da sam to fulio..
Pa najpozitivnijeg covjeka bi depresija ufatila da udje ovdje procitati par postova.
Ne branim nikoga niti cu, samo posteno pisem. Evo Mulalic info kao nece igrati danas u prvoj i to ide pljuvanje. A mozda je bas malom dobro da odmori jednu da ne sagori, previse je brzo uletio da igra svaku u 11.sve ono sto se govorilo recimo za Dal-a da ce ga sjebatii babo mu sa forsiranjem itd. Sad ne vrijedi. Daj ba dvostrukih arsina u svakom postu..
Sreca pa je utakmica prebacena poslije iftara, da mogu lijepo opsovati. Vec po postavci vidiš da ces zijaniti, nadam se da se salis.Neutralan77 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 13:39
Neko rece da ce avram na njegovu poziciju. Ne pitaj zasto i kako![]()
Ne zayebava se, i ja sam pouzdano čuo da ćemo igrati u 433, Mario i Daniel centralni, Dal ispred. Nadam se da će bar Čirjak umjesto Daniela, ali eto..ElCartel11 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 15:13Sreca pa je utakmica prebacena poslije iftara, da mogu lijepo opsovati. Vec po postavci vidiš da ces zijaniti, nadam se da se salis.Neutralan77 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 13:39
nokee je napisao/la: ↑07 apr 2023, 14:44Nemoguce je procitati ovdje nesto da nije negativa mrtva. Covjece pomislis jesmo li se ugasili a da sam to fulio..
Pa najpozitivnijeg covjeka bi depresija ufatila da udje ovdje procitati par postova.
Ne branim nikoga niti cu, samo posteno pisem. Evo Mulalic info kao nece igrati danas u prvoj i to ide pljuvanje. A mozda je bas malom dobro da odmori jednu da ne sagori, previse je brzo uletio da igra svaku u 11.sve ono sto se govorilo recimo za Dal-a da ce ga sjebatii babo mu sa forsiranjem itd. Sad ne vrijedi. Daj ba dvostrukih arsina u svakom postu..
Mislim da u Cometu nije registrovan ali da je dogovoreno sve. Ide preko iste linije kao i Ploco, tako da ne bi trebalo biti proboema
Kako je to onda 433, po meni je to klasicna 4231 kao i do sad. Cim imas dva veznjaka "iza" i jednog "ispred". U 433 Dal ne postoji jer je preofanzivan, Cirjak-Mario-Avram bi mogla bit 433 da Avram i Mario igraju CMF.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2023, 15:18Ne zayebava se, i ja sam pouzdano čuo da ćemo igrati u 433, Mario i Daniel centralni, Dal ispred. Nadam se da će bar Čirjak umjesto Daniela, ali eto..ElCartel11 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 15:13Sreca pa je utakmica prebacena poslije iftara, da mogu lijepo opsovati. Vec po postavci vidiš da ces zijaniti, nadam se da se salis.Neutralan77 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 13:39
U pravu si, nema onog “ispred” u 433, ali za ovaj dio sa Dalom nisam slagao, ma da mi to miriše na užas u toj formaciji, plus navodno Francis na krilu i Avdija na bekunapoleon72 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 15:58Kako je to onda 433, po meni je to klasicna 4231 kao i do sad. Cim imas dva veznjaka "iza" i jednog "ispred". U 433 Dal ne postoji jer je preofanzivan, Cirjak-Mario-Avram bi mogla bit 433 da Avram i Mario igraju CMF.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2023, 15:18Ne zayebava se, i ja sam pouzdano čuo da ćemo igrati u 433, Mario i Daniel centralni, Dal ispred. Nadam se da će bar Čirjak umjesto Daniela, ali eto..ElCartel11 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 15:13
Sreca pa je utakmica prebacena poslije iftara, da mogu lijepo opsovati. Vec po postavci vidiš da ces zijaniti, nadam se da se salis.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.