FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 07 apr 2023, 14:21

Neutralan77 je napisao/la:
07 apr 2023, 13:34
Mulalic nije starter. Umjesto njega ce avdija.
Samim tim se otvara prostor za mladjahnog dalkana da igra kao u21 :puke: Masnokosa spodoba jedva cekala sansu da skloni Mulalica nakon jedne lose tekme - razlog je jasan - u21 pravilo :puke:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 07 apr 2023, 14:44

Nemoguce je procitati ovdje nesto da nije negativa mrtva. Covjece pomislis jesmo li se ugasili a da sam to fulio..
Pa najpozitivnijeg covjeka bi depresija ufatila da udje ovdje procitati par postova.
Ne branim nikoga niti cu, samo posteno pisem. Evo Mulalic info kao nece igrati danas u prvoj i to ide pljuvanje. A mozda je bas malom dobro da odmori jednu da ne sagori, previse je brzo uletio da igra svaku u 11.sve ono sto se govorilo recimo za Dal-a da ce ga sjebatii babo mu sa forsiranjem itd. Sad ne vrijedi. Daj ba dvostrukih arsina u svakom postu..

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 07 apr 2023, 14:50

Evo da se i ja priključim negativi, da ne odudaram od ostatka, gledam kako Dinamo u 24 sata smjeni trenera, postavi novog i to ga "ukrade" od u21 reprezentacije i predstavi navijačima a kod nas 3 mjeseca potraga i na kraju Mirzonija dovedu.

Musa od najboljeg desnog beka lige do čuvara stolica na tribini da ih neko ne ukrade.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 apr 2023, 14:52

Bolivia je napisao/la:
07 apr 2023, 14:50
Evo da se i ja priključim negativi, da ne odudaram od ostatka, gledam kako Dinamo u 24 sata smjeni trenera, postavi novog i to ga "ukrade" od u21 reprezentacije i predstavi navijačima a kod nas 3 mjeseca potraga i na kraju Mirzonija dovedu.

Musa od najboljeg desnog beka lige do čuvara stolica na tribini da ih neko ne ukrade.
Imamo puno stranaca da bi Musa igrao,oametno je sto se tu Mulalic gura,realno moras nekog zrtvovati zbog glupog pravila saveza. Inace nikog mi iz prosle polusezone nije zao,neka sjede i griju tribine posto su imali odlicnu polusezonu,pardon najgoru u historiji.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 07 apr 2023, 14:58

Bolivia je napisao/la:
07 apr 2023, 14:50

Da se razumijemo, Cacicu se stolica drma mjesec i jace, tako da oni vec duze vremena traze alternativu. A i Dinamo je takav gigant da mogu naci i platiti koga pozele i da uzmu najbolje i igrace i trenere konkurenata samo ako pozele.

A ovo za nas se slazem, mjeseci cekanja za ovog sluntu na klupi, al to je vec drugi problem.
Volio bih vidjeti veceras i Musu i Cirjaka, ne zato sto je Mulalic odigrao jednu lose, nego cisto sto se ukazuje prilika da vidimo jednog vise stranca nego inace. Stavio bih ove iz Litvanije na tribine, ali problem je sto nemamo domacu zamjenu za Hamzu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 07 apr 2023, 14:58

Veceras 1-0 Dal
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 07 apr 2023, 15:01

nokee je napisao/la:
07 apr 2023, 14:44
Nemoguce je procitati ovdje nesto da nije negativa mrtva. Covjece pomislis jesmo li se ugasili a da sam to fulio..
Pa najpozitivnijeg covjeka bi depresija ufatila da udje ovdje procitati par postova.
Ne branim nikoga niti cu, samo posteno pisem. Evo Mulalic info kao nece igrati danas u prvoj i to ide pljuvanje. A mozda je bas malom dobro da odmori jednu da ne sagori, previse je brzo uletio da igra svaku u 11.sve ono sto se govorilo recimo za Dal-a da ce ga sjebatii babo mu sa forsiranjem itd. Sad ne vrijedi. Daj ba dvostrukih arsina u svakom postu..
Naravno da je dobro da odmori i da se ne treba forsirati, momak je zvjerka i treba postepeno sa njim ali kad se neko uzme na zub onda ne vrijede ista pravila za sve. Odma se stvara teorija zavjere da se Mulalic klupira kako bi Dal imao sigurno mjesto, nevjerovatno...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 apr 2023, 15:10

Dosta je upuceni forum ovde govorio stvari koje su se pokazale kao fula;

Nece dat mulalicu da igra da nebi morao dalkan u rezervu
Pucace dalkan penale da bi nabijo statistiku
Igrace dalkan svaku utakmicu da bi se prodo

Nevalja blitvar nevalja vadovski trener za kadete nevalja duduk nevalja cicak govorio neke stvari, nevalje husref suje drazi pare

Selimovic lopov
Sabrina lezbaca lopov
Ayla seksualno neopredjeljens zove na sake
Rumeni lopov
Onaj plinovodja

U svemu jedino navijaci za 10, a posjeta 1,800 ljudi po utakmici bez derbija

Ljudi ovo sto zrinjski radi nije nesto sto mi nemozemo ili nemamo kvalitet (u sportskom smislu)). Mi sa ovakvim ulaganjima ko odkad je dosao mirvic sigurno smo na dobrom putu.. kao sto sam rekao na ljeto ako zadrzimo ovu ekipu ili ako dovedemo zamjene za posudjene igrac plus 1 ili 2 igraca novi ss sigurno smo u rangu zrinjskog.. Svi klubovi skojim smo igrali u nastavku prvenstva (sa prva 4 kluba) njihovi navijaci su pisali da individualnim kvalitetom smo vec sad ispred zrinjskog, dok zrinjski ima automatizme uigranost ekipe bolje od nas, sto je normalno jer su 3-4 godine na okupu (kostur ekipe))

Stadion ce se zavrsit ako nista do pocetka nove sezone..

Zrinjski dosta pametnu politiku ima to je tacno al takodje 30% njihovi odluka ide na to da je njihov presjednik prvi do vica i ima insaiderske informacije kad se tadi kriminal.

Zapravo on i vico i pilav i takve prevare i dogovaraju isti..

Stadion kosevo se mogo zavrsit do 15 oktombra sa 15 april ni 50% nije utlradjeno

Mogucnost idgoda 5 utakmica kad igras u evropi nepitas nikog, mi kad smo bili jaki znamo kako je islo i slucaj velez

Finansiranje zrinjskog ne ovisi ni o evropi ni bakiru ni orezultati ni ofulam sa igracima trenerima vec striktno od nadi para (drzavni) koje hdz daje zrinjskom da bi njihovi navijaci glasali za hdz.. koje pratio ligu od pocetka SB je bio mnogo jaci klub od zrinjskig koji se vrtio po sredini tabele dok je sb bio medju prve 3 ekipe non stop

Normalno da je nase finansiranje koje ide od orivatnog faktora Tan mirvic mnogo teze i mnogo teze radit kad svoje trosis da trilioner nego drzavno a pisebno jos ako mezis drzavu kao sto to zrinjskovci mrze

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 apr 2023, 15:13

07 apr 2023, 13:39
MortemHz je napisao/la:
07 apr 2023, 13:35
07 apr 2023, 13:34
Mulalic nije starter. Umjesto njega ce avdija.
Znaš li tačno ko će umjesto Balte?

Neko rece da ce avram na njegovu poziciju. Ne pitaj zasto i kako :D
Sreca pa je utakmica prebacena poslije iftara, da mogu lijepo opsovati. Vec po postavci vidiš da ces zijaniti, nadam se da se salis.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 07 apr 2023, 15:14

Sam je Muharemović, potupuno je sam Muharemović na drugoj strani :ljepota:

Sarajevo ljubavi moja.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 apr 2023, 15:17

Mulalica treba odmoriti nakon JEDNE lose utakmice, a dalkana treba forsirati nakon UZASNE sezone koju ima... Ma ja, nebruseni dijamant nas ! Kazu u biljeznicama je svih velikih evropskih klubova...
...pod stavkom "OVAKVE IGRACE NE TREBAMO DOVODITI U NAS KLUB"
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 apr 2023, 15:18

ElCartel11 je napisao/la:
07 apr 2023, 15:13
MortemHz je napisao/la:
07 apr 2023, 13:35

Znaš li tačno ko će umjesto Balte?

Sreca pa je utakmica prebacena poslije iftara, da mogu lijepo opsovati. Vec po postavci vidiš da ces zijaniti, nadam se da se salis.
Ne zayebava se, i ja sam pouzdano čuo da ćemo igrati u 433, Mario i Daniel centralni, Dal ispred. Nadam se da će bar Čirjak umjesto Daniela, ali eto..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 07 apr 2023, 15:24

nokee je napisao/la:
07 apr 2023, 14:44
:thumbup:
A i moguce da uopste nije tacan info. I da jest, sloga je nek igraju ovi koji nece igrati vece utakmice.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2023, 15:46

Zuka, možeš li provjeriti je li Goletić prešao u naš U-17 tim iz Željezničara? 6 golova u 550 minuta igre kao vezni igrač.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 apr 2023, 15:51

Nije jos

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 apr 2023, 15:58

MortemHz je napisao/la:
07 apr 2023, 15:46
Zuka, možeš li provjeriti je li Goletić prešao u naš U-17 tim iz Željezničara? 6 golova u 550 minuta igre kao vezni igrač.
Mislim da u Cometu nije registrovan ali da je dogovoreno sve. Ide preko iste linije kao i Ploco, tako da ne bi trebalo biti proboema :bih:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 apr 2023, 15:58

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 apr 2023, 15:18

Ne zayebava se, i ja sam pouzdano čuo da ćemo igrati u 433, Mario i Daniel centralni, Dal ispred. Nadam se da će bar Čirjak umjesto Daniela, ali eto..
Kako je to onda 433, po meni je to klasicna 4231 kao i do sad. Cim imas dva veznjaka "iza" i jednog "ispred". U 433 Dal ne postoji jer je preofanzivan, Cirjak-Mario-Avram bi mogla bit 433 da Avram i Mario igraju CMF.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 apr 2023, 16:21

napoleon72 je napisao/la:
07 apr 2023, 15:58
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 apr 2023, 15:18

Kako je to onda 433, po meni je to klasicna 4231 kao i do sad. Cim imas dva veznjaka "iza" i jednog "ispred". U 433 Dal ne postoji jer je preofanzivan, Cirjak-Mario-Avram bi mogla bit 433 da Avram i Mario igraju CMF.
U pravu si, nema onog “ispred” u 433, ali za ovaj dio sa Dalom nisam slagao, ma da mi to miriše na užas u toj formaciji, plus navodno Francis na krilu i Avdija na beku :crazy:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 apr 2023, 17:24

Ma nista postava kao da se lik trudi, da izgubimo.
Ali valjda nesmijemo pobjediti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 apr 2023, 17:58

Cuvajte pljuvacku, kad izadje zvanicni sastav onda hracemo svim silama. Taman poslije iftara, da se usta fino navlaze. :kafa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.