Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Možda naš mladi golman Osman Hadžikić uleti,iako je teško upasti na spisak pored Ikera Pirića
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Šta koga čudi od bezobraznog uvlakača, humanoidni oblik askarisa, јebo sam sebe u usta škrbava!
Najgore od svega je što u slučaju niza nekih loših rezultata ovaj bezobraznik neće ni pomisliti da se povuče, govedo bezobrazno!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pravi potencijal, nadam se da ce se nastaviti razvijati

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mlađi od Šehića i Pirića

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Iznenađen i odusevljen onim sto je vidiio na terenu u Tuzli, navodno poziv bi trebao dobiti desni bek Sarajeva Mulalić.
Cilj je promocija igraca prmijer lige nebitno koje dobi vec iskiljucivo po talentu i zaslugama na terenu.
Cilj je promocija igraca prmijer lige nebitno koje dobi vec iskiljucivo po talentu i zaslugama na terenu.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mulalić nema šta da traži na spisku pored Dedića, Gazibegovića i Jašića. Možda u budućnosti se razvije u nešto, ali trenutno on na spisku može samo bit menadžerskim igricama ili da sam pokrene save na FM pa pozove sam sebe kao selektor BiH.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Pa on nije bio pozvan ni u u21 reprezentaciju, a kamoli za A ekipu da igrababoedindzeko09 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 23:39Mulalić nema šta da traži na spisku pored Dedića, Gazibegovića i Jašića. Možda u budućnosti se razvije u nešto, ali trenutno on na spisku može samo bit menadžerskim igricama ili da sam pokrene save na FM pa pozove sam sebe kao selektor BiH.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nadam se da se ti zaje*avaš sad.Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:19Iznenađen i odusevljen onim sto je vidiio na terenu u Tuzli, navodno poziv bi trebao dobiti desni bek Sarajeva Mulalić.
Pozivanje bilo kakve oj*bine sa naših pašnjaka za bekovsku poziciju naspram Adisa Jašića je za javno linčovanje.
Nije stvarno okej kakve riječi upućujete čovjeku. Treba mu više je*at mater i veća zla željeti.
ZasluzenoImajednabrigada je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:19Iznenađen i odusevljen onim sto je vidiio na terenu u Tuzli, navodno poziv bi trebao dobiti desni bek Sarajeva Mulalić.

Nadam se da je sljedeci i najbolji defanzivni vezni lige Armin Hodzic.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne prije Djikanovicaforgempp je napisao/la: ↑07 apr 2023, 01:22ZasluzenoImajednabrigada je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:19Iznenađen i odusevljen onim sto je vidiio na terenu u Tuzli, navodno poziv bi trebao dobiti desni bek Sarajeva Mulalić.
Nadam se da je sljedeci i najbolji defanzivni vezni lige Armin Hodzic.

menstrual
-
- Kontakt:
Bezobrazluk je pozivati ikoga iz Premijer lige BiH. Vidio sam da su i pojedini novinari protiv toga i da javno poručuju zašto je to loše, ali nadglasani su u masi, kad ti dođe Dujković nakon utakmice i hvali što je selektor uveo u igru Bilbiju, znaš koliko je sati.
Faruk BezmudaHadzibegovic Picka.... Odlaziiiiiiii picko jedna
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pi*da jedna nije pozvao Leon Barisica iz Osijeka mo.ak razvaljuje sa 21 godinom zadnja utakmica 10/10 osvojeni dueli i 50/56 tacna dodavanja ,a zvao Kovacevica Milicevica Sanicanina
Pa zvaće ih opet. On se vodi onom Papetovom, teško se upada u selekciju ali još teže ispada.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/legen ... /230410132
Ovaj clanak je najbolji pokazatelj zasto jugosaurusima treba zabranit da ista rade u danasnjem fudbalu. Garant i ovaj nas debil misli da su Gojak i Dulja bolji igraci od prime Müllera il Casemira jer mogu vise ispimplat.
Ovaj clanak je najbolji pokazatelj zasto jugosaurusima treba zabranit da ista rade u danasnjem fudbalu. Garant i ovaj nas debil misli da su Gojak i Dulja bolji igraci od prime Müllera il Casemira jer mogu vise ispimplat.
-
- Kontakt:
Majmunčine nazadne.Epidaurus je napisao/la: ↑10 apr 2023, 19:34https://www.klix.ba/sport/nogomet/legen ... /230410132