NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Cudi me da Smart tv ne prenosi a vidim taj dan rukomet prenose ali u vecernjem terminu.
Zao mi sto nece biti prenosa, bas vazna utakmica a nisam u mogućnosti da idem.Kako ću izdrzat 1. Federalnu bez prenosa ja ne znam.
J.ebena tuđina.
J.ebena tuđina.
Meni lakse kad nema prijenosa

Zaboravim da je tekma, kasnije rahat pogledam rezultat i cekam objektivne zenicke forumase da napisu koju i obavezno fb stranica druga liga centar

Bit ce veci gust onda na Bilino, sigurno i vise publike jer nema druge alternative.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Eh i Bilinog ću se zaželit.Mene strah tako rezultat pogledat, sve se bojim izgubit ce ako ne gledam hahah, a ovako kad gledam sigurnije mi.Ma da hoce biti ponekad vako prenos akobogda kad uđemo u 1.Federalnu, da baci Arena koju tekmu, sad ce biti zanimljivija ipak smo mi tu i uvijek nekog ocekujes iz PL još.Truhlo je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:07Meni lakse kad nema prijenosa![]()
Zaboravim da je tekma, kasnije rahat pogledam rezultat i cekam objektivne zenicke forumase da napisu koju i obavezno fb stranica druga liga centar![]()
Bit ce veci gust onda na Bilino, sigurno i vise publike jer nema druge alternative.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ekstra gostovanje,druželjubljivi domaćini,pozdrav za domaće navijače
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
I ovo sve ce se nekada spominjati. Imat cemo sta mladjim generacijama pricati

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kroz ove 3 godine sam samo naučio uživati u fudbalu, navijanju, a posebno sam shvatio koliko Čelik meni zapravo znači.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nešto mi nije jasno,jel klub objavio da je 730 ljudi prošlo kroz brojače. E sad pitam jel to što je prošlo kroz skener ili je to ukupan broj prodatih karata? E pitanje sad od mene za klub il ko več zna kako se dodje do cifre 730? Ev primjer kroz brojače prošlo 99 ljudi ispred mene i sad ja sam zadnji na ulazu i zatvara se stadion poslije mene! Znači prolazim i ja i to je 100,ali ja sam prije toga platio 6 karti iskoristio sam jednu za prolaz kroz skener i ostalh 5 sam stavio u dzep ne iskorištene. Sad ja pitam kako se dodje do tačnog broja prodatih karti?100 koji su prošli kroz skener ili 105 prodanih karti koje su bile u prodaji!
::::SAMO ČELIK::::
Ova situacija nas je sve jos vise zblizila i ojacala, to je nasa najveca pobjeda. Slozniji smo sada, nego kada smo igrali pl.
@zamorano ima lista vidio sam, broj prodanih karti, broj prolaza... uglavnom ovo ti je broj ljudi koji su prosli sa kupljenom kartom, a oni sa sezonskom kartom ne ulaze u ovu cifru, kao ni one kategorije koje ne placaju ulaznicu (mislim djeca, gosti koji su pozvani... i ne znam ko jos).
@zamorano ima lista vidio sam, broj prodanih karti, broj prolaza... uglavnom ovo ti je broj ljudi koji su prosli sa kupljenom kartom, a oni sa sezonskom kartom ne ulaze u ovu cifru, kao ni one kategorije koje ne placaju ulaznicu (mislim djeca, gosti koji su pozvani... i ne znam ko jos).
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Eh ako je odvojeno broj prolaza i broj prodatih karata onda OK,nisam znao da je odvojeno brojanje! A znam za ove sezonske,djecu i donirane karte to mi ima logike da ne ulaze u broj skenera...Hvalaredbull93 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:28Ova situacija nas je sve jos vise zblizila i ojacala, to je nasa najveca pobjeda. Slozniji smo sada, nego kada smo igrali pl.
::::SAMO ČELIK::::
Ima ljudi koji bolje znaju od mene, pa mozda ukljuce se i pojasne. Ja kako sam procitao, a vjerujem da sam dobro, 730 nije konacan broj gledalaca, to je prolazak ljudi sa kupljenom kartom. Takodjer kad se karta otkuca, nije moguce da se opet iskoristi tj. da se desi da neko baci kartu sa igrade i da neko drugi udje na istu.zamorano je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:42Eh ako je odvojeno broj prolaza i broj prodatih karata onda OK,nisam znao da je odvojeno brojanje! A znam za ove sezonske,djecu i donirane karte to mi ima logike da ne ulaze u broj skenera...Hvalaredbull93 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:28Ova situacija nas je sve jos vise zblizila i ojacala, to je nasa najveca pobjeda. Slozniji smo sada, nego kada smo igrali pl.
Ovim se stalo u kraj redarima, gdje se pustalo bez karti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Takodje je bilo ljudi koji su kupili vise karata,a "otkucali"samo svoju karturedbull93 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:49Ima ljudi koji bolje znaju od mene, pa mozda ukljuce se i pojasne. Ja kako sam procitao, a vjerujem da sam dobro, 730 nije konacan broj gledalaca, to je prolazak ljudi sa kupljenom kartom. Takodjer kad se karta otkuca, nije moguce da se opet iskoristi tj. da se desi da neko baci kartu sa igrade i da neko drugi udje na istu.zamorano je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:42Eh ako je odvojeno broj prolaza i broj prodatih karata onda OK,nisam znao da je odvojeno brojanje! A znam za ove sezonske,djecu i donirane karte to mi ima logike da ne ulaze u broj skenera...Hvalaredbull93 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:28Ova situacija nas je sve jos vise zblizila i ojacala, to je nasa najveca pobjeda. Slozniji smo sada, nego kada smo igrali pl.
Sad imamo kontra situacijuFRLegioen je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:12Takodje je bilo ljudi koji su kupili vise karata,a "otkucali"samo svoju karturedbull93 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:49Ima ljudi koji bolje znaju od mene, pa mozda ukljuce se i pojasne. Ja kako sam procitao, a vjerujem da sam dobro, 730 nije konacan broj gledalaca, to je prolazak ljudi sa kupljenom kartom. Takodjer kad se karta otkuca, nije moguce da se opet iskoristi tj. da se desi da neko baci kartu sa igrade i da neko drugi udje na istu.

Tako da BROJACI

- limvolikce1945
- Kontakt:
Brojače treba koristiti za interni nadzor i da se ne pušta kako ko želi, a nama su važne prodane karte za određenu tekmu.
Ja uvijek kupim dvije za sebe, ako ne nađem neko dijete bez love, onda je zgužvam. A strašno me nervira kada vidim da redari što prodaju karte dilaju one GRATIS, to sam vidio za dvije tekme.
Ja uvijek kupim dvije za sebe, ako ne nađem neko dijete bez love, onda je zgužvam. A strašno me nervira kada vidim da redari što prodaju karte dilaju one GRATIS, to sam vidio za dvije tekme.
701 karta je očitana kao što sam napisao ubrzo poslije utakmice. Tako piše i na stranici kluba. Može se vidjeti da je prodato 710 karata ukupno. 170 za jug i 540 za zapad. 700 ljudi je prošlo ukupno kroz brojače, što znači da je neko očitao 2 karte...
Ono što mi je najinteresantnije, 170 karata je prodano za jug, ali 181 karta na jugu očitana. 11 ljudi je kupilo kartu za zapad, a ušli na jug...
Ono što mi je najinteresantnije, 170 karata je prodano za jug, ali 181 karta na jugu očitana. 11 ljudi je kupilo kartu za zapad, a ušli na jug...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Radi lakse matematike i bolje pomoci klubu, kupis dvije za zapad, odes na jug. 

Celik!3,2,2.
Ovo je zamoranoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:45Radi lakse matematike i bolje pomoci klubu, kupis dvije za zapad, odes na jug.![]()

Voli pokakiti kako je njegova karta zapad vise komada, al ne moze bez robije

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.