Jos je i samarcinu trebao dobiti za bezobrazluk.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:52Nepravda je što ga nisu nabili nogom ranijeRailwayman30 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:51Opet nepravda nad Edisom.
Komplet upravi se sjetim najmilijih,stoko nesposobna.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jesi opasan hahahahaahahdelinjo je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:53Jos je i samarcinu trebao dobiti za bezobrazluk.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:52Nepravda je što ga nisu nabili nogom ranijeRailwayman30 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:51Opet nepravda nad Edisom.
Komplet upravi se sjetim najmilijih,stoko nesposobna.
Ako ne mozemo dovesti boljeg trenera od Dudica,onda nije Mulalic nije ni trebao dobiti otkaz.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Problem je sto ljudi koji vode klubove u PLBiH nemaju nikakvu viziju , vrte 10 trenera u krug , svakog propalog igraca koji je otisao vani vracaju kao velika pojacanja, vecina tih propalih igraca kada se vrate glume zvjezede , mlade igrace guraju jedino ako imaju dobre menađere ili ako dobro ulete , sve se svodi na ho-ruk.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:28Oprostite na upadu !
Za jak Zrinjski potrebana nam je jaka liga ( ujedino i jak Željo ) , prizivate “potrošene” domaće trenere sto mislim da nije pravi put …
Preporuka : https://www.transfermarkt.com/ivan-bozi ... iner/83896
Rođeni Sarajlija , odgojen kao mostarski frajer ( fakin u odjelu ) , veliki talenat ( ozljede ga uništile ) , napravio dobru karijeru daleko od naših očiju , školovan čovijek a prije svega ljudina .
Prošao i vidio svijeta , radio sa svijetskim trenerima ima iskustva , ambiciozan i željan napredaka … u ovom trenutku idealan za Vas . Lp
Ovog lika nasa uprava nema damu da dovede , radijece Musu ili Dudica oni su provjerena imena ovdje , promjenili sve klubove u BiH.
Zrinjski radi pravilno , do duse imaju lovu ,ali nije sve u novcu primjer Sarajevo, kada je otisao Jakirovic mnogi su govorali ode i Zrinjski ,međutim po meni Rendulic radi još bolji posao. Zrinjski je napravio ekipu spoj mladosti i iskustva , nema svaki prelazni rok da dođe pun autobus novih igraca da navijaci padaju u trans, dovede se provjereni dobri igraci i proda se igrac ako dođe dobra ponuda.Imate dobru konekciju sa HNL i tu crpite igrace za nas anonimuse rijetko koji trener bi se usudio da dovede u nasu ligu. Imate rezultat ,dobru igru ,klub zdrav i bjezite konkurenciji 15-20 bodova.
Sta reci nego čestitam i nastavite svoji putem.
-
- Kontakt:
Ne znam kakvo je dostignuce polufinale kupa, pogledaj protivnike i nacin prolaska do istog.
Ekipa je debelo limitirana i to se vidi , ali da je trebala neka promjena i 'šok' bilo kakav to je neminovno jer ekipa izgleda letargicno
Ekipa je debelo limitirana i to se vidi , ali da je trebala neka promjena i 'šok' bilo kakav to je neminovno jer ekipa izgleda letargicno
Ni ja ne vidim kakvo je dostignuće. A zar nije dostignuce ispasti iz istog tog kupa od kantonalne ekipe. I sad još da ga dovedemo. Ima viziju,sta kaže igra napadački fudbal hajaahjaajanhaha.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:58Ne znam kakvo je dostignuce polufinale kupa, pogledaj protivnike i nacin prolaska do istog.
Mali iz škole došao da igra KUP na velikom odmoru i izbacio ih. Dajte tog Dudica s vizijom...
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 06 apr 2023, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Iz Hrvatske dolaze u obzir samo velika imena poput Čačića ili Mamića, njima pare ionako više ne trebaju, a mi ih svakako nemamo.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:58Problem je sto ljudi koji vode klubove u PLBiH nemaju nikakvu viziju , vrte 10 trenera u krug , svakog propalog igraca koji je otisao vani vracaju kao velika pojacanja, vecina tih propalih igraca kada se vrate glume zvjezede , mlade igrace guraju jedino ako imaju dobre menađere ili ako dobro ulete , sve se svodi na ho-ruk.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:28Oprostite na upadu !
Za jak Zrinjski potrebana nam je jaka liga ( ujedino i jak Željo ) , prizivate “potrošene” domaće trenere sto mislim da nije pravi put …
Preporuka : https://www.transfermarkt.com/ivan-bozi ... iner/83896
Rođeni Sarajlija , odgojen kao mostarski frajer ( fakin u odjelu ) , veliki talenat ( ozljede ga uništile ) , napravio dobru karijeru daleko od naših očiju , školovan čovijek a prije svega ljudina .
Prošao i vidio svijeta , radio sa svijetskim trenerima ima iskustva , ambiciozan i željan napredaka … u ovom trenutku idealan za Vas . Lp
Ovog lika nasa uprava nema damu da dovede , radijece Musu ili Dudica oni su provjerena imena ovdje , promjenili sve klubove u BiH.
Zrinjski radi pravilno , do duse imaju lovu ,ali nije sve u novcu primjer Sarajevo, kada je otisao Jakirovic mnogi su govorali ode i Zrinjski ,međutim po meni Rendulic radi još bolji posao. Zrinjski je napravio ekipu spoj mladosti i iskustva , nema svaki prelazni rok da dođe pun autobus novih igraca da navijaci padaju u trans, dovede se provjereni dobri igraci i proda se igrac ako dođe dobra ponuda.Imate dobru konekciju sa HNL i tu crpite igrace za nas anonimuse rijetko koji trener bi se usudio da dovede u nasu ligu. Imate rezultat ,dobru igru ,klub zdrav i bjezite konkurenciji 15-20 bodova.
Sta reci nego čestitam i nastavite svoji putem.
Kakav bi to dar bio, prošetali bi ligom pa bi došli i rezultat i pare . . .
-
- Kontakt:
Ali zamisli protiv Tuzle u subotu .. koji stručnjaci na klupi au .. izdvajam Bekriju, koji se ne uklapa tu haha ..
Nadam se da ne misle ostaviti **** bogicevica da vodi protiv Tuzle..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Mislim da će Curić voditi ekipu sa klupe, jer ima profi A licencu
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Dudić nije nikako za Želju...često sam išao u Mostar ,jer mi je rođak trenirao u Veležu za mladu ekipu...čovjek je veoma,veoma oskudnog trenerskog znanja,veoma drzak,bezobrazan,nevaspitan,psuje kao kočijaš i svojima i tuđima ,umiješan u razne talove...nečasne i svakakve radnje...Ono sa Veležom realno nije uspjeh i de pogledajmo istinu u oči..ljudi promašili 3553 zicera ,Velež prošao na penal lutriji..i šta bi dalje..iskoristio momentum i nahajcanu ekipu,prvi poraz je hebavanje majke Manijacima i oni njemu..i na kraju bi se moralo završiti degenekom...moralna i ljudska nuuulaa
- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Adžem ili Đurbuzović!
-
- Kontakt:
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Da dođe ne znam ti ko sudit će mu se po tome da li će izboriti Evropu ili ne, a to je nezahvalna stvar za novog trenera.
-
- Kontakt:
Kako znate da nece doci trener do Tuzle??
Moje misljenje da bi nam Dudic bio najbolje rjesenje ( sobzirom kakav budjet imamo) dati mu 2 godine i da pokusa nesto napraviti .drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:47Da dođe ne znam ti ko sudit će mu se po tome da li će izboriti Evropu ili ne, a to je nezahvalna stvar za novog trenera.