ReX je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:05
Zukanovic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:51
Mozes sve to na TM. za jednu minut mozes sve naci sta te zanima. i ti nista drugo ne radis. samo sto copy i paste na svoju stranicu.
Pa sto niko ne uradi? Eto, ako se to za minut-dva uradí? Ako neko zna bolje, vise, bujrum hajmo se dogovoriti kako to u buducnosti bolje raditi, kvalitetniji itd. Ako necete samnom, eto sami uradite. Sami nesto zapocite. Aktivirajte se ako vam je kofol toliko stalo. Hajde copy-paste, ovo ono. Sta sjedite i samo tipkate budalastinje koji qurac? Sve pametnjakovic do pametnjakovica.
Ne kontam matere mi, samo kukate jbt a prsta ne zelite da maknete da nesto sami uradite.
Tipican be-ha mentalitet.
Svi tipkaju budalastine? Ok.
Te spiskove posjeduje svaki savez i to visestrusko opsirnije. Postoje skauti, saradnici saveza, ljudi se sami javljaju iz dijaspore, prije svega bivsi igraci koji zive vani, pa preporucuju ovog ili onog itd.
I kada rece pokrenuo si projekat, dobro... Sa koliko si igraca obavio razgovore, imas li razmjenu dokumentacije sa maticnim savezom, imas li na papir pretocen kakav akcioni plan, koliko si ugovorio susreta kao posrednik, sa koliko si roditelja kontaktirao, odnosno i menadzera ako ih doticni mladi igraci imaju angazovane, sta uopste imas od akreditacija do sada, imas li kontakt sa ambasadom, koliko si organizovao doceka nekim bh-ekipama u inostranstvu gdje bi pozivao i te momke na druzenje i brze uspostavljanje kontakata, jer se i tako umrezavaju ljudi u sportu, bar sam ja radio takve stvari i nemaju samo veze sa sportom, mozes na takvim skupovima da akumulises i privrednu saradnju medju subjektima, sustina je u kontaktu i sticanju povjerenja medju ljudima, a i to rade sportski klubovi sa Balkana kada idu vani, pocesto su u saglasju sa lokalnim samoupravama, to im je i u neku ruku i neformalni zadatak itd.
Sta ti imas od toga?
Ne znam zasto, ali mislim da nemas nista
Ovo je igrarija, i realno forum i sluzi tome. Opustanje, zabava, relaksacija. Lijep spisak, ali druze nije projekat, projekat je nesto sasvim drugo.