FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Oprostite na upadu !
Za jak Zrinjski potrebana nam je jaka liga ( ujedino i jak Željo ) , prizivate “potrošene” domaće trenere sto mislim da nije pravi put …
Preporuka : https://www.transfermarkt.com/ivan-bozi ... iner/83896
Rođeni Sarajlija , odgojen kao mostarski frajer ( fakin u odjelu ) , veliki talenat ( ozljede ga uništile ) , napravio dobru karijeru daleko od naših očiju , školovan čovijek a prije svega ljudina .
Prošao i vidio svijeta , radio sa svijetskim trenerima ima iskustva , ambiciozan i željan napredaka … u ovom trenutku idealan za Vas . Lp
Za jak Zrinjski potrebana nam je jaka liga ( ujedino i jak Željo ) , prizivate “potrošene” domaće trenere sto mislim da nije pravi put …
Rođeni Sarajlija , odgojen kao mostarski frajer ( fakin u odjelu ) , veliki talenat ( ozljede ga uništile ) , napravio dobru karijeru daleko od naših očiju , školovan čovijek a prije svega ljudina .
Prošao i vidio svijeta , radio sa svijetskim trenerima ima iskustva , ambiciozan i željan napredaka … u ovom trenutku idealan za Vas . Lp
Zadnja izmjena: Truba1905burazeru, dana/u 06 apr 2023, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Zamisli dokle je došlo da navijac Zelje, hoce za trenera pitarskog praščića koji je ispao iz Kupa od kantonalne ekipe.
Yanichar je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:01U citavoj karieri ima jedan kup osvojen i uzasno vodjenje i rezultate sa skupom igrackom. Doveli mu svakog igraca kojeg je zelio, sve po njegovoj mjeri i viziji, a onda veliki prc i razocarenje. Pokazao da nije za nista vece od Veleza.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:45Dudic je trenercina, napokon ce se gledati napadacki fudbal na Grbavici.
Cuj trenercina![]()
![]()
![]()

On je trener za male ekipe.
Hvala na preporuci ali evidentno je da nismo jos spremni za nesto normalnije...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:28Oprostite na upadu !
Prošao i vidio svijeta , radio sa svijetskim trenerima ima iskustva a sve ostalo ga zanima … u ovom trenutku idealan za Vas . Lp
-
- Kontakt:
Ja ne tvrdim da Dudic mozda i nije dobar izbor za nas, mozda nesto i uspije. Al ja sam skeptican sto se tice njega. Zgembo, nema potrebe za vrijedjanjem jer neko ima drugacije misljenje. Opet ponavljam, da si Barsu izbacio, ispo si od celika 
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 06 apr 2023, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Zamisli dokle je došlo da navijač Želje želi da ostane trener koji u karijeri nije igrao Evropu, koji nema igre, a nikada nije ni kup osvojio

Jel ovaj normalan?drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:32Zamisli dokle je došlo da navijač Želje želi da ostane trener koji u karijeri nije igrao Evropu, koji nema igre, a nikada nije ni kup osvojio![]()
![]()
Budimo realni, većina mu sudi jer je bio trener jufki i jer je imao taj neuspjeh tamo. Uostalom smanjite tenzije, niko još nije izbran, informacije kruže a ima tu dosta i nagađanja.
Rodjeni su pitarske picke!
drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:10Ako ti je psihijatar rekao da trebas popricati sam sa sobom sigurno nije mislio da napravis dva profila na forumu i da odgovaras sam sebi s jednog na drugi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Mi imamo pamcenje ko zlatne ribice. Dudic je malo ofanzivnija verzija Mulalica i to je to. Demagog i covjek limitiranog znanja koji skace i vristi pored aut linije, vazda se nesto zali, psuje sudijama... a nakon svake tekme nova izvlakusa - sjetite se antologijskih izjava dok je pitare vodio. On je s Velezom napravio uspjeh, ali to je dosta bilo na hajp koji se stvorio oko tog kluba i zbog toga sto je imao uigranu, relativno potentnu i fajtersku ekipu. Zivi bili pa vidjeli, ali ako on dodje yebace mu se mater pitarska nakon prvog kiksa. Ne treba nam on, iz kojeg god ugla pogledas.
1921
Jel Adzem slobodan ?
Daleko bolji trener od Edisa.
Daleko bolji trener od Edisa.
Ado nije bas najboljeg zdravlja,treba covjeka pustiti na miru.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zakljucaj temu.delinjo je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:37drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:10Ako ti je psihijatar rekao da trebas popricati sam sa sobom sigurno nije mislio da napravis dva profila na forumu i da odgovaras sam sebi s jednog na drugi![]()
![]()
![]()

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Koju god bude trener došao treba ga podržati
Mjenjati trenera koji je došao do polufinala kupa, s trenerom koji je ispao iz kupa divovima od ekipe iz kantonalne lige.
Da li je moguće da smo ovako glup narod??!
I još napisati sad igramo napadački fudbal. Trener s vizijom. Majko moja mila

Da li je moguće da smo ovako glup narod??!
I još napisati sad igramo napadački fudbal. Trener s vizijom. Majko moja mila

Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 06 apr 2023, 13:51, ukupno mijenjano 3 puta.
U pamet uglavnom, od ovog izbora mnogo toga ovisi kuda će ovaj brod u budućnosti ploviti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
zavisi s kojeg profila pitas..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Opet nepravda nad Edisom.
Komplet upravi se sjetim najmilijih,stoko nesposobna.
Cega se lik sjetio

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nepravda je što ga nisu nabili nogom ranijeRailwayman30 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:51Opet nepravda nad Edisom.