FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To.Remzo veceras je tvoja noć.Netreba nam trener sad ce te vidjet kako igraci znaju igrat tj da nisu zaboravili fudbal.
Hvala Sablja za sve. Preuzeo si kad je gorilo, ove sezone smo mislili da ćemo se borit za opstanak a evo borimo se za evropu i kup. Moje mišljenje je da si izgubio svlačionicu i taj horuk je više dojadio i igračima i upravi, i ta patnja kad nam neko prepusti loptu se više nije mogla gledat, nije samo tvoja krivica krivi su i igrači, kako god hvala ti i sretno. A sad idemo napravit šok i sokirat Beganovica i Jasarevica i ocekujem da jedan postane Gavi drugi Davies pozz
Pa sta on zna hahahaha, u sarajevu nakon 4 mjeseca dobio otkaz.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 10:38Bolje pitarski ljigavac koji zna nego Željin ratnik koji nema veze s vezom
Nista bolji od Mulalica on nije
-
- Kontakt:
Mislim da je Marenzi od tih imena najbolja opcija.
Treba Čurguza angažovat
Kakva će ludnica biti kad nas Ibro Rahimic preuzme. A SPICA stavi Beganovica nazad poluspic Haracic. Lijevo Amoah, desno Jasarevic. Al Marenci je dobar isto,ima reference vodio Nertvanca.MrAlemKa je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:57Hvala Sablja za sve. Preuzeo si kad je gorilo, ove sezone smo mislili da ćemo se borit za opstanak a evo borimo se za evropu i kup. Moje mišljenje je da si izgubio svlačionicu i taj horuk je više dojadio i igračima i upravi, i ta patnja kad nam neko prepusti loptu se više nije mogla gledat, nije samo tvoja krivica krivi su i igrači, kako god hvala ti i sretno. A sad idemo napravit šok i sokirat Beganovica i Jasarevica i ocekujem da jedan postane Gavi drugi Davies pozz
U citavoj karieri ima jedan kup osvojen i uzasno vodjenje i rezultate sa skupom igrackom. Doveli mu svakog igraca kojeg je zelio, sve po njegovoj mjeri i viziji, a onda veliki prc i razocarenje. Pokazao da nije za nista vece od Veleza.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:45Dudic je trenercina, napokon ce se gledati napadacki fudbal na Grbavici.
Cuj trenercina

Eh sad ne znam koliko je sigurno, al' ja sam čuo da im je Edis Kovačević u vidu premija obećao da će ih progurati u ezdea ako uspiju izboriti europu, znaš li ti nešto više o tome?
- drzgemboadislic
- Kontakt:
De ba vi ste nama govorili da je Mulalic trener sad cete nas ubjedjivati da je Dudic isti kao on. Mrs u rupe!
Naravno nije ni Dudic mozda najbolje rjesenje, ali je upgrade u odnosu na Mulalica 10000 puta
Naravno nije ni Dudic mozda najbolje rjesenje, ali je upgrade u odnosu na Mulalica 10000 puta
Zadnja izmjena: drzgemboadislic, dana/u 06 apr 2023, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi vidio kako je napravio i drugi profil i dop se sam sa sobomdrzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:03De ba vi ste nama govorili da je Mulalic trener sad cete nas ubjedjivati da je Dudic isti kao on. Mrs u rupe!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma to je klovn jedan obični. Što ovdje što na.lobotomiji. nego im tamo postao dosadan pa ga ovamo otjerali..Yanichar je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:01U citavoj karieri ima jedan kup osvojen i uzasno vodjenje i rezultate sa skupom igrackom. Doveli mu svakog igraca kojeg je zelio, sve po njegovoj mjeri i viziji, a onda veliki prc i razocarenje. Pokazao da nije za nista vece od Veleza.drzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:45Dudic je trenercina, napokon ce se gledati napadacki fudbal na Grbavici.
Cuj trenercina![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Daj Osima il Nalića HAHHAHAHHA
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Skonto sam to kad je nazvao nase navijace narkomanimadelinjo je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:04Jesi vidio kako je napravio i drugi profil i dop se sam sa sobomdrzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:03De ba vi ste nama govorili da je Mulalic trener sad cete nas ubjedjivati da je Dudic isti kao on. Mrs u rupe!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Hvala Edise, nije se dalo jebga. Ako bude Fedja, moglo bi mu se sve poklopiti sa ekipom, ipak je gore na lavoru tradicionalno toksicna atmosfera, vjerovatno zato sto su nastali kako su nastali ALI opet, treba li napominjati da je Dudic ispao od celika
A gledaj ti tuge, njih dvojica satro nesto skontali hahaahah. OJ zemljodrzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:05Skonto sam to kad je nazvao nase navijace narkomanimadelinjo je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:04Jesi vidio kako je napravio i drugi profil i dop se sam sa sobomdrzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:03De ba vi ste nama govorili da je Mulalic trener sad cete nas ubjedjivati da je Dudic isti kao on. Mrs u rupe!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma to sto je ispao od Celika nema veze. Ako ti je zgembo popuslic rekao da on ima viziju,onda fule nema.Ganola1921 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:05Hvala Edise, nije se dalo jebga. Ako bude Fedja, moglo bi mu se sve poklopiti sa ekipom, ipak je gore na lavoru tradicionalno toksicna atmosfera, vjerovatno zato sto su nastali kako su nastali ALI opet, treba li napominjati da je Dudic ispao od celika
To moras imati dobru viziju da ispadnes od ekipe iz kantonalne lige. I sad da dodje kod nas da osvoji kup. To su stručnjaci nema sta. Delinjo, zgembo i ostali ratnici lobotomije.
Sa Fedjom je ogroman rizik, mozda upali, medjutim ako ne upali nakod dva poraza ce biti deset puta uzarenije nego sto je sada sa Edisom. Prvi los rezultat ce biti je&avanje pitarske mu majke. Ako budu imali gram mozga u upravi izabrat ce nekog drugog.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ako ti je psihijatar rekao da trebas popricati sam sa sobom sigurno nije mislio da napravis dva profila na forumu i da odgovaras sam sebi s jednog na drugi
-
- Kontakt:
Hvala Mulalicu, ali se u zadnje vrjeme vise bavio sporednim stvarima nego o fudbalu u klubu sto ga je ugusilo skroz. Atmosfera postaje sve otrovnija u klubu. Ocekujem sad mjenjanje trenera ko na traci.
Bravisimo. Vidiš kako si ti inteligentna osoba. De ti nama.pojasni kako je Dudic ispao od kantonalaca s divovima, a u Zelji će imati viziju. De nam malo pojasni, ti si ipak ekspert za vizije? Haj živ biodrzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:10Ako ti je psihijatar rekao da trebas popricati sam sa sobom sigurno nije mislio da napravis dva profila na forumu i da odgovaras sam sebi s jednog na drugi
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], knoa, MrkiMedo, Pact1921 i 62 gosta.