FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I meni je ta opcija sa Dudicem Ok.Mislim da bi kod nas ispravio sve ono sto je kod kona pogrijesio...mlad ambiciozan,izvukao bi od ove ekipe max.ima brze igrace sto on i voli..napadacki nogomet
Malo je to 180 hiljada za godinu dana da damo za trenere. Pa ti si puko basMostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:378k vam trazi Dudic i po 3k za 2 pomocnikasanjinlego je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:09Dudić je poslao svoje zahtjeve .. kao financije nisu problem, za njega i stručni štab, ali traži da igrači imaju redovna primanja kako bi mogao u miru raditi ..
Coric za sada odbio, želi prvo završiti sezonu u Gošku!
Ulijeće ovdje veliki Meša Baždarević ko migrant u prazan šleper
-
- Kontakt:
Nadji Dudicev broj i reci to njemu licno haha ne trazim ja to nego on, vasi mu nudili 5 pa 6, ne znam je li pao dogovor na krajuHulahopka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:39Malo je to 180 hiljada za godinu dana da damo za trenere. Pa ti si puko basMostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:378k vam trazi Dudic i po 3k za 2 pomocnikasanjinlego je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:09Dudić je poslao svoje zahtjeve .. kao financije nisu problem, za njega i stručni štab, ali traži da igrači imaju redovna primanja kako bi mogao u miru raditi ..
Coric za sada odbio, želi prvo završiti sezonu u Gošku!
Ako Dudić dođe odmah planirajte godišnji i pakujte kofere za eVropu. 

Info iz prve ruke,kontaktiran je Dzelo Muharemovic
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakvi debili po forumima majko mila, eto on zna da on zeli 8k a pomocnici 3k , kakav mulac u pm
Ljože i delinjo dušmani, otjeraše Sablju
Je l' to Dudić sad naš Alex Ferguson?

Je l' to Dudić sad naš Alex Ferguson?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja nisam nesto ocaran Dudicem , kad se sjetim kako je otisao iz Veleza , kad se sjetim njegovih izjava nakon losih rezultata u Sarajevu , nista posebno u nasoj ligi.
Ono sto nas zigu , mi nemamo uslove da biramo neka bolja riješenja.
Pa i to sa Mesom bi bilo ok.eto mu sad prilike bar ova tri mjeseca da nas vodi.izbori europu i poslije nek odluci sta ce...ako je slobodan,eto mu prilike da pokaze ljubav prema Zelji...moze nas voditi tri mjeseca i dzaba..ako izbori europu nek onda trazi uslove..
-
- Kontakt:
Edis otjeran prije pola sata, a vez znamo koliku platu jedan od potencijalnih nasljednika trazi. 

1921
Ma to lobotomci samo lupaju. Kad ih ima najviše. Te mozgove ko da je pravio jedan k....c.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:43Ja nisam nesto ocaran Dudicem , kad se sjetim kako je otisao iz Veleza , kad se sjetim njegovih izjava nakon losih rezultata u Sarajevu , nista posebno u nasoj ligi.
-
- Kontakt:
Bitno je isto da se ispalo sasvim korektno sa Mulalicem, tako da se niko ne moze zaliti poslije da optuzuje bilo koga.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Dudic je trenercina, napokon ce se gledati napadacki fudbal na Grbavici.
I ja sam tako čuo, navodno će imati i procenat od bezalkoholnih piva koje se prodaju na tribinama, a možda i onih 5 feninga od Hife.
-
- Kontakt:
A sta recimo ako znam licno jednog od pomocnika?Meraak1921 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:42Kakvi debili po forumima majko mila, eto on zna da on zeli 8k a pomocnici 3k , kakav mulac u pm
Da vam ne kvarim temu vise, pozdrav
Cuj,Dudic mrtvi.Boze sacuvaj.Samo stranac i to bliskozapadni...HNL,2HNL.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BarbareZeljin, Levin, Redfire16, ristagrad i 80 gostiju.