FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se Dudicu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
I Nermin Jamak je u opciji kao zamjenik
Al ga lupate,to je strašno. Kakvu vi maštu imate ..
Bojim se sa zakasnjenjem donesena odluka, ali hajde, bar smo je docekali. Po meni, Dudic je dobro rjesenje. Ne bih se obazirao na njegove rezultate kod komsija. Njih je pojeo hajp da su sampioni svemira. Iskreno, jako mi se dopadala njihova igra u pocetku Dudicevog mandata. Ko god dodje, treba mu pruziti maksimalnu podrsku!!!
Fadil Zeric je novi trener.
Hvala Bogu,kad se spomene Edis Mulalic samo cu pamtiti igracke kvalitete koji su bili top i radna etika,ovo sto je trenirao u oba mandata je Bogu plakati i nek se ostavi nije ovo posao za njega.
Dudic je fina opcija po meni,ali ovaj Dudic iz Veleza ne onaj kod kona.
Dudic je fina opcija po meni,ali ovaj Dudic iz Veleza ne onaj kod kona.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Izvinite na upadu, ali sumnjam da cete se usreciti sa dudicem. Covjek je za male sredine, nije za vecih klubova. Takticki je limitiran i igra na horuk, plus ce vam fizicki slomiti igrace kao sto je kod nas, a to ne prolazi u ovoj zabokrecini
Zasto? Ozbiljno pitam da ne pomislis/te da podyebavam.
Mene ne interesuje ime, koliko godina i gdje trenira, ima li iskustva. Vec da dodje neko sa vizijom i jasnim planom sta je njegova zelja sa ekipom, kako zeli igrati, itd itd. Previse se mi opterecujemo samo imenima...
@igrajlopte 🐦
U situaciji smo kada je svaki bod izuzetno bitan, vremena je sve manje. Vidio si i sam da je Dudic sa Sarajevom odlicno startovao i na kraju se pogubio sto je bilo i za ocekivati u toj cjelokupnoj situaciji. Dovesti njega da pokuša izboriti europu, a onda poslije njega tražiti novog Jakirovića.
- Meraak1921
- Kontakt:
Duda je dolazio na jug sa kospicarima gledao Želju (2002-2005).. tako da vjerujem da je i simpatizer naseg kluba, al vise bih volio Maksimovica iz Leotara
Fadil ima viziju kako i šta..
- crveniratnik
- Kontakt:
Zeljo bi sa Dudicem imao dobre rezultate. Mislim da bi mu Zeljo puno vise odgovarao nego Sarajevo. Naprosto, mislim da bi briljirao gore. Samo bi Zeljo trebao malo podmladiti ekipu za Fedjinu vizije igre
Sretno
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Uprava treba saslusati ove klemponje sto su podrzavali Mulalica. Oni znaju najbolje - to su debili neopjevani.
Muamer Svraka je kandidat, al Dudic ima veću viziju i misiju...ldaj mi jedan dan Boze mozak lobotomca
Ne znam kakva je situacija i da li je izvodivo ali meni se cinio dosta dobar Marenzi, i kad je sa Ivkovicem bio su ga spominjali kao da je dosta dobar takticki.
-
- Kontakt:
8k vam trazi Dudic i po 3k za 2 pomocnikasanjinlego je napisao/la: ↑06 apr 2023, 12:09Dudić je poslao svoje zahtjeve .. kao financije nisu problem, za njega i stručni štab, ali traži da igrači imaju redovna primanja kako bi mogao u miru raditi ..
Coric za sada odbio, želi prvo završiti sezonu u Gošku!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ide Fedja Dudic i ide napadacka igra, a ne ovaj odron kod evropejca Mulalica
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Mislim da bi vam Dudic bio dobro rjesenje, dobar je trener. Glupo mu je suditi na osnovu Sarajeva, tamo je uspio samo jedan trener i niko vise, Husref Musemic. Toliko se trenera izmijenjalo tamo koji su osvajali titule sa drugim klubovima, toliko igraca je propalo samo zbog njihovih navijaca, to je realnost. Dudicu su doduse dali podrsku, ali su ga bojkotovali u klubu, od igraca do portira. Kod vas bi on uspio jer Grbavica nema istok koji te bukvalno sahrani tih pola minute dok dodjes u svlacionicu, to niko nije prezivio koga su uzeli na zub, imao sam priliku da svjedocim tome. Sretno u nastavku. Dudic je navijac Sarajeva, mislim da je to izjavljivao u medijima.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 43 gosta.