zna li neko bilo ko ?Borčevac je napisao/la:Braćo moja mila kolika je sutra kvota na našega Borcaa?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
prosjek 3,7 sto je za ovu ligu pristojna kvota na gostaBorčevac je napisao/la:zna li neko bilo ko ?Borčevac je napisao/la:Braćo moja mila kolika je sutra kvota na našega Borcaa?
to je apsolutno nerealna kvota da nas nisu malo podcjenili? ali još bolje veći ću keš iščupati na stoju i na još jednu dve sigurice uzimam finu kešovinu biće rapa biće rapa...jovanbl je napisao/la:prosjek 3,7 sto je za ovu ligu pristojna kvota na gostaBorčevac je napisao/la:zna li neko bilo ko ?Borčevac je napisao/la:Braćo moja mila kolika je sutra kvota na našega Borcaa?
boli te briga stavi pare...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
normalno druže da ću staviti stavio bi na borca i kuću i zemlju ako treba19TM87 je napisao/la:boli te briga stavi pare...
Ova liga ima tretman domacinske gdje su kvote za gosta obicno od 6 do 12 , tako da ti je ovo pravo niska kvota s obzirom na inace kvote, a i siroki je jko dobra ekipa koja igra kod kuce prema tome, sa stanovista kladionicara realna kvota
Borčevac je napisao/la:normalno druže da ću staviti stavio bi na borca i kuću i zemlju ako treba19TM87 je napisao/la:boli te briga stavi pare...
Kada oces' da ostanes bez imovine uradite ovakav potez

da i to sto kazes mada opet mislim da je malo visa nego sto bi trebala biti jer nije borac bilo ko zna se ko je borac i koliko vrijedi jos smo i jesenji prvaci ali ajde dobro kad klade popadaju drugi put će malo bolje da kontaju.jovanbl je napisao/la:Ova liga ima tretman domacinske gdje su kvote za gosta obicno od 6 do 12 , tako da ti je ovo pravo niska kvota s obzirom na inace kvote, a i siroki je jko dobra ekipa koja igra kod kuce prema tome, sa stanovista kladionicara realna kvota
patkice ajd budi realna pa priznaj da imam damupatkica je napisao/la:Borčevac je napisao/la:normalno druže da ću staviti stavio bi na borca i kuću i zemlju ako treba19TM87 je napisao/la:boli te briga stavi pare...
Kada oces' da ostanes bez imovine uradite ovakav potez![]()

Ro djen sam u Banja Luci slusajte me svi volim samo te be Bo-rče život si mi tiiiiiii nananananana BORAC JE ŠAMPIOOOON
- Бањалучанин
- Kontakt:
" је $ $ " & $. ' се " ? ". & $ & $ сутра " ", $ " $ $.
$ се $ - се $ ? % ".
АЈ &!
$ се $ - се $ ? % ".

АЈ &!

Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
" ? са &-спорт ?... & "!?: & & за Европу!
? се ? & $ ?, а " " " првенствена " са " ". & је - $ "& '" & " % / $ & првенства. " су се $ у ? фаза, са & у ?, а " " " је $ у ? ? $ је % ? " $ ? " ? ".
? ? " " је ? $ у $, $ је % ? $ пораз, ? је " $ ", " " се " $ ' ? " " у тој " $ тренер $ у $ ? " " састав " & $ $ $ & ?. $ ? $ $ је " " $ су " " ? у ", а то наравно " $ у " $ " ($, &, Граховац) " су $ & а " је & " у ' ' $ ", а " " " ова у $ " $ & 20 000 $.
& " $ је " јавност " пут ? ? $ $ ? " ¥, " свега $, ", ", ". " " су $, то је & " тренер $ ", те " ' $ су ово / ¥ у ? пар $. Наравно, у ? & " све $ рађено, а " свега ту се ? на $ $ $ " " су ? $ & $ $ ? $, тј. " " " " су ? / ". & ? & ? су " /, " " ", ? " " " ? & је $ су " $ ? & ? $ то $ ?, " $ су ? " у ? " је " / у $ $.
У ' ? ' - ' " ", " управа & " ? у "" сну" те су се ? " свега са ' $, а ¥ је " $ су ? " пар " провјера, " свега са " у &. & ' $ " - ? $ у " $ " у $ ? за " је $ - ово " & % гостовање. Наравно $ & је $ ¥ " $ " нова снага у $, & $ у $ не " ? " " ?. На ? је " $ " $ % $ ? повјерење у снагу % ".
$ је $ за $ у ", " $ " $ је & $. $ се $ - га % $ јер $ " ? " ' " " ? " ?.
? ? &!

Let's go, Fighter!
"!
"!
Ja sam danas zadovoljan bilo kakvom pobjedom. Leprsavu igru i egzibicije cemo ostaviti za neki sledeci put,danas sa vazna samo tri boda.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Бањалучанин
- Kontakt:
' " $ $ ? ". " је ово $ $ " гостовања, јер " је & у врху $ $...
Ја ' $ " " јер " је ? терен, & сезоне " ?. $, ", $ се $!
$ - ", $ на "!!!
Ја ' $ " " јер " је ? терен, & сезоне " ?. $, ", $ се $!

$ - ", $ на "!!!

Let's go, Fighter!
"!
"!
Neka bolji pobijedi danas. Odo ja polako prema Pecari
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ted Mosby je napisao/la:Neka bolji pobijedi danas. Odo ja polako prema Pecari
2:1 za Široki

- Бањалучанин
- Kontakt:
?!Ted Mosby je napisao/la:Neka bolji pobijedi danas.
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
a sto Maletić profura ....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Megamon
- Kontakt:
Realno,nije los ovaj borac 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
U ovako losoj utakmici fakat se mora izdvojiti onaj brilijantan potez Maletica i gol! Svaka cast
P.S. odavno nisam cuo vise plagijata kao iz kopa lesinara. strasno, skoro svaka pjesma
P.S. odavno nisam cuo vise plagijata kao iz kopa lesinara. strasno, skoro svaka pjesma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.