Gdje si procitao za te opcije ? svako je bolja opcija od trenutne.
Pa koliko je to jadan trener, hajd sto laze navijace, on laze i sam sebeMulalić: Nismo odigrali lošu utakmicu, imamo se čemu nadati u revanšu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gdje si procitao za te opcije ? svako je bolja opcija od trenutne.
Pa koliko je to jadan trener, hajd sto laze navijace, on laze i sam sebeMulalić: Nismo odigrali lošu utakmicu, imamo se čemu nadati u revanšu
Naravno da jesam, jer smo imali taj rezultat bez obzira što nije bilo igre, svejedno ti je kad igraš dobro pa izgubiš ili kad igraš kao u prethodne dvije utakmice i izgubiš. Ishod je isti.Brkooo je napisao/la: ↑06 apr 2023, 05:36@Mamba, Krajem mjeseca februara si zivotom branio tog istog Edisa, pisao o onim nizovima pobjeda itd, a sad pises ono sto je odavno toliko ocito a to je da je ogranicen ko balkon, nema ni znanja a ni obraza..
Tebi su i dalje problem te dvije utakmice a nije ti problem sto godinu i 4 mjeseca nemamo ni igre, ni taktike, sve nam se svodi na izbij-nabij(na Santosa) hooonaj hrkljus. Par dobrih rezultata vas zavara i pomislite da moze tako duzi period na osnovu ovog hrkljusa da se pobjedjuje. Sve potpuno isto se ponavlja iz njegovog prvog mandata. Nadam se samo da ce uprava sad reagovati i uruciti mu otkaz kako bi pokusali spasiti sezonu. Ako ne reaguju i ostave ove neznalice iz "strucnog staba", u slucaju da se ne izbori evropa nek zajedno sa njima odu iz kluba..
Treba neko da fino objasni: Mekiću ovo ti je dobro, ovo ovako ne valja, mora bolje. A naš trener samo zna: MEKAAA, MEKAAAA, MEKAAAAA. Čudi me da ga neko do sada nije zatjerao u PM.sanjinlego je napisao/la: ↑06 apr 2023, 09:14Okej Edis je taraba, pa je taraba ..
Ali mi imamo igrače koji su “dobri” ali nisu inteligentni ..
Mekić, u dvije tri situacije umjesto da produži loptu prema naprijed prvom do sebe, on ide na guranje kroz noge, pas kroz sredinu gdje je bruku igrača …
Šehić loš, također, čim neka lopta udri je nek ide od mene .. i kad prođe 1 na 1, i otvori sebi prostor ide odmah na ubacivanje .. pa stani, pogledaj, imaš povratnu, imaš nešto ..
Tako i Galić .. ne znam, taj dečko je bio predobar i u Zrinjskom, Mladost i Krupa, a sada tanak skroz .. polako, gledaj loptu, on se zalijece u igraca, ovaj ga potezom izbaci ..
Naša dva najbolja i najinteligentnija igrača su Coca i Štilić, zato i jesu igrali vani .. nažalost i njih polako godine stižu, opada brzina, reakcija ..
Pa zašto Galić, Mekić, Beganović, Krpić i slični nisu uspjeli negdje vani, nego je sve to po pola ili sezonu?
Evo Hodžić 99 .. on ima potez, to se vidi, jer zna fudbal .. ali sve drugo mu sad fali .. i brzina, i reakcija, kompletna fizička sprema uz psihu naravno ..