Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
KO TO GRADI PUTEVE I NAMJENSKU PODIŽE?
KO PENZIJE POVEĆAVA, A KREDITE NE DIŽE?
KO JE TO ALUMINIJ POSLAO NA HLAĐENJE
ČIJA POJAVA KRSTU IZAZIVA GAĐENJE?
OD NJEGOVE NEMA JAČE VLADE
ON JE SOKO, SIVI TIĆ
STRAH I TREPET ON JE HAMBASADE
TO JE FADIL NOVALIĆ!
KO TO STVARA POSLOVE, OTPLAĆUJE DUGOVE?
KO TO KAUBOJU NE DA DA OD NAS PRAVI ROBOVE?
KO JE NAŠE ELEKTRANE SPASIO OD SATLERA
ČIM ŠMITLERA NA SKIDANJE MASKE ON TO NATJERA?
TO JE SOKO, SIVI TIĆ
TO JE FADIL NOVALIĆ!
KO PENZIJE POVEĆAVA, A KREDITE NE DIŽE?
KO JE TO ALUMINIJ POSLAO NA HLAĐENJE
ČIJA POJAVA KRSTU IZAZIVA GAĐENJE?
ON JE SOKO, SIVI TIĆ
TO JE FADIL NOVALIĆ!
KO TO STVARA POSLOVE, OTPLAĆUJE DUGOVE?
KO TO KAUBOJU NE DA DA OD NAS PRAVI ROBOVE?
KO JE NAŠE ELEKTRANE SPASIO OD SATLERA
ČIM ŠMITLERA NA SKIDANJE MASKE ON TO NATJERA?
TO JE SOKO, SIVI TIĆ
TO JE FADIL NOVALIĆ!
- Felixians4
- Kontakt:
Sirnica il pinca
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 05 apr 2023, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Profesionalni grifter.tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:47Komsic je profesionalna varalica. 4 puta je ubjedio ljude da voli drzavu, a citavo vrijeme je najgori.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:01Al najjaci je pijandura Komsic, koji fino mlati 6000 KM od 1996 i onda tu i tamo neko saopcenje SDA i to je to.Njega mora da su ili dobro kupili, ili ga necim ucjenjuju, pa taj nije rijec protiv Bakira rekao 5 godina. A sjetimo se kako je nekad bilo u 60 minuta. Koja sahrana od covjeka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- numanumaye22
- Kontakt:
P'jano uzeo od 1996 na ovamo skoro 2M KM samo na platama iz parlamenta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:41Profesionalni grifter.tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:47Komsic je profesionalna varalica. 4 puta je ubjedio ljude da voli drzavu, a citavo vrijeme je najgori.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:01Al najjaci je pijandura Komsic, koji fino mlati 6000 KM od 1996 i onda tu i tamo neko saopcenje SDA i to je to.Njega mora da su ili dobro kupili, ili ga necim ucjenjuju, pa taj nije rijec protiv Bakira rekao 5 godina. A sjetimo se kako je nekad bilo u 60 minuta. Koja sahrana od covjeka.

Sva prica ublehasu zadnjih 27 godina: "rat, odbrana zemlje i proeuropski put" kojeg on licno isto blokira. Ali kod nas prolazi to na emocije, po 5,6 gostovanja po TV godisnje kako on gine za bosnjake kao zlatni ljiljan, i 5000 KM mjesecno sigurno u dzepu i naredne 4 godine.

Zavadio nas sa svim mogucim ljudima, umjesto da smo njegovali odnose sa hrvatima, koji granice s nama, koji su clanica EU, NATO, Sengena i bezviznog rezima s Amerikom, mi se prepucavamo a zadnje sviralo na k dok nas ovaj legalno pljacka nasim novcem.
-
- Kontakt:
Nes - 5 KM u Metropolisu - Bingo City Centar 

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pametni ljudi.
Zaradjuju na ljudskoj gluposti.
Ako je ovima sto dodju iz manjih gradova fora otici i uslikati se u nekom trznom centru, usput popiti kafu/nes, onda ovce i treba sisati

Svakako im i ne dolaze redovne musterije, nego ovi sto svrate da malo prohodaju po trznom centru...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Meni je Bingo City centar najveca glupost u Sarajevu, krkanluk, siromasan izbor trgovina itd..
Wisa je za njih BBI
⚜️~⚜️~⚜️
- BosniaBoston
- Kontakt:
BCC mi je najveći prikaz papanluka i šatroelite u SA, čak i SCC djeluje gospodski pored njega
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dijete mi uganulo ruku u onoj igraonici na spratu. To mi se na drugim mjestima nikada nije desilo. Generalno papanluk i krkanluk od ljudi do djece.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 apr 2023, 22:09BCC mi je najveći prikaz papanluka i šatroelite u SA, čak i SCC djeluje gospodski pored njega
Nevezano za to, Bingo vrlo siromasaan, onaj na Dobrinji i u Vogosci 3X jaci.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
još malo pa igraju Kraljice šoka, samo da znate
edit: au kakav petak me čeka, i Kraljice, i Hajduk, i košarkaši Partizana za top 8, da mi je doživjeti te tri pobjede
edit: au kakav petak me čeka, i Kraljice, i Hajduk, i košarkaši Partizana za top 8, da mi je doživjeti te tri pobjede
-
- Kontakt:
i Dua Lipa postaje Barbika ljudi moji
- numanumaye22
- Kontakt:
Jbtt pa ovo nema ni u nadrealistima, jucer osudjen, danas nesto potpisuje.Novalić potpisao memorandum za unapređenje zatvorskog sistema u FBiH

Eto nek je makar neko naplatio svoje ratovanje, coj'k branio svoj grad, bio u rovu, ima zlatnog ljiljana, a ne k'o 100 hiljada, koji su ostali fukare a pola ih nema, sto fizicki sto mentalno.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:03P'jano uzeo od 1996 na ovamo skoro 2M KM samo na platama iz parlamenta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:41Profesionalni grifter.tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:47
Komsic je profesionalna varalica. 4 puta je ubjedio ljude da voli drzavu, a citavo vrijeme je najgori.![]()
Sva prica ublehasu zadnjih 27 godina: "rat, odbrana zemlje i proeuropski put" kojeg on licno isto blokira. Ali kod nas prolazi to na emocije, po 5,6 gostovanja po TV godisnje kako on gine za bosnjake kao zlatni ljiljan, i 5000 KM mjesecno sigurno u dzepu i naredne 4 godine.
Zavadio nas sa svim mogucim ljudima, umjesto da smo njegovali odnose sa hrvatima, koji granice s nama, koji su clanica EU, NATO, Sengena i bezviznog rezima s Amerikom, mi se prepucavamo a zadnje sviralo na k dok nas ovaj legalno pljacka nasim novcem.
Komšić je najveci neprijatelj bosnjaka u historiji covjecanstva.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma ne znam niti ulazim u to, ali ako jeste naplatio, eto 1 od X hiljada, koji je dobio puni kreditabilet na osnovu toga. Koliko znam zivi u stanu u Hrasnom. Sta Bakir sve ima, i ostali ovaj je makar krv pisho.
Glasace se za Komsica opet. U inat mrskim kroatosima.
Da ne pobjedi njIov.
Da ne pobjedi njIov.

Nije pravosnazno osudjen jos uvijek, polako.numanumaye22 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:02Jbtt pa ovo nema ni u nadrealistima, jucer osudjen, danas nesto potpisuje.Novalić potpisao memorandum za unapređenje zatvorskog sistema u FBiH![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za Željku sam siguran da ne krade i živi od plate, koliko god bila previsoka. Nisam ljubitelj njegove politike ali najmanji je problem u ovoj državi a vjerujem da je dobra osoba ovako gradska raja
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.