FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisu oni nista posebno ali smo kriminalni,svaki napad svaka lopta na sanotsa pa edise dragi de promjeni nesto prebaci na drugu stranu nesto......galic borben ali los
Meka i Hodzic bore se ali ispadaju a krpic igra bez volje tako izgleda...
Meka i Hodzic bore se ali ispadaju a krpic igra bez volje tako izgleda...
Kakve mi golove poklanjamo protivnicima to nisu istine 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mekić jedini igra u veznom redu, a Hodzic i Štilić se sakrivaju od lopte.
Kaže Krpić naš najbolji igrač

Kaže Krpić naš najbolji igrač

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- LegendaIvica
- Kontakt:
Galic kasno dodaje i ceka da igraci veleza pokriju Drlju umjesto da iskoristi njegovu brzinu i odma mu je dadne u for.
Sredina nam nazalost ne postoji.
Krpic je igrac kojem moras dat loptu u sesnestercu jer on svaku gubi na sredini.
Sehic, Santos i Stila su dobri sad za sad.
- MocMahale444
Nama sudi Bandic dokazani lopov koji je bio suspendovan zbog “greske” koju je napravio.
Ne znam sta ste ocekivali od Kuhara i taktike.
Protivnik prepusti Drini i Coci loptu, iskljuci odma tako Stilu i tu je kraj.
Posalji na Santosa pa ako sta prodje.
Krpica nema, Hodzic bezvoljan. Bender kratak.
Ne znam sta ste ocekivali od Kuhara i taktike.
Protivnik prepusti Drini i Coci loptu, iskljuci odma tako Stilu i tu je kraj.
Posalji na Santosa pa ako sta prodje.
Krpica nema, Hodzic bezvoljan. Bender kratak.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Hodžić ni sjenka igrača od jesenas. Da li je uzrok što ga nismo pustili da ide, ako je zaista i bila ponuda, stvarno nejasno. Nevjerovatno da je Šehić na suprotnoj strani korisniji od Galića na prirodnoj. Samo Santos i Štila ovo mogu anulirat, eventualno Hamo s klupe
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Ne zna se ko je nesposobniji - odbrana, sredina ili napad. Plus na to psihicki nestabilni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Makar se vidi borba
Drljo konta da još igra pod BB pa ošuta do Mostara.
Šteta one situacije iz kornera, ja je vidio u golu
Drljo konta da još igra pod BB pa ošuta do Mostara.
Šteta one situacije iz kornera, ja je vidio u golu
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Ovaj Mekic je meni totalno nejasan lik. Ako nije veceras jedno 10 puta presjekao ili pokupio niciju loptu i svaki **** put umjesto da je produzi da ubrza akciju,on je sve i jednu loptu izgubio.
Ja ne znam sta hocete od Krpica. Vezni red nam ne postoji. Igra nam se svodi da Stilic trazi Santosa. Hodzic ne postoji na terenu,Mekic sve sto uradi za jednu sekundu usere.
Odbrana katastrofa.
Nikakve akcije,ideje,brog protoka lopte. Mi nemamo kretanja bez lopte.
Krpic spusti za Stilica ,ako ovaj krene unazad i pocnu ga ganjati,najbolje da vrati Benderu,jer kome god da odigra lopta ce ici nazad stoperima. Na te stvari idu brza 2 ili 3 pasa,ispala su 2 ili 3 igraca pod presingom. Teren idealan za brz protok lopte. Evo sve do sad smo igrali na oranicama,ne znam sta je sad problem.
Ne treba ti Edis da ukljucis mozak i nesto pokusas.Ubaci Aruni Amoaha od ovih nema hljeba.
Ja ne znam sta hocete od Krpica. Vezni red nam ne postoji. Igra nam se svodi da Stilic trazi Santosa. Hodzic ne postoji na terenu,Mekic sve sto uradi za jednu sekundu usere.
Odbrana katastrofa.
Nikakve akcije,ideje,brog protoka lopte. Mi nemamo kretanja bez lopte.
Krpic spusti za Stilica ,ako ovaj krene unazad i pocnu ga ganjati,najbolje da vrati Benderu,jer kome god da odigra lopta ce ici nazad stoperima. Na te stvari idu brza 2 ili 3 pasa,ispala su 2 ili 3 igraca pod presingom. Teren idealan za brz protok lopte. Evo sve do sad smo igrali na oranicama,ne znam sta je sad problem.
Ne treba ti Edis da ukljucis mozak i nesto pokusas.Ubaci Aruni Amoaha od ovih nema hljeba.
- Meraak1921
- Kontakt:
ko Mekica hvali qrac moj bali
Ima li koji link, a da radi?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ma haj treba bit realan Velež iz jedne jedine šanse dali go i ništa više pokazali nisu. Vrlo lako je moglo bit 1:3, da su nam ušle šanse… nije to toliko loše koliko se predstavlja, borba je tu, šanse su tu, još malo sreće i mozemo okrenut tekmu… kroz sredinu je teško jer dobro pokrivaju i vise na našim šesticama, samo preko bokova uradit nešto a i to mora bit vrlo brzo kao što je mali Šeha uradio..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jedini pozitivni su Šeha, Santos i Štila na momente..
Mora Amoah ući, brz je teren, ali nadam se umjesto Krpe a ne umjesto Drlje..
Mora Amoah ući, brz je teren, ali nadam se umjesto Krpe a ne umjesto Drlje..
Zamijenio je mjesta stilicu i krpicu i mi napada nemamo.
Ovo sto smo u prvom poluvremenu gledali je jadno.
Ovo sto smo u prvom poluvremenu gledali je jadno.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ti si coravMrAlemKa je napisao/la: ↑05 apr 2023, 21:27Ma haj treba bit realan Velež iz jedne jedine šanse dali go i ništa više pokazali nisu. Vrlo lako je moglo bit 1:3, da su nam ušle šanse… nije to toliko loše koliko se predstavlja, borba je tu, šanse su tu, još malo sreće i mozemo okrenut tekmu… kroz sredinu je teško jer dobro pokrivaju i vise na našim šesticama, samo preko bokova uradit nešto a i to mora bit vrlo brzo kao što je mali Šeha uradio..
Šehić kod gola čuva korner zastavicu. Krpić igrač manje. Ne znam šta ste se natovarili Drini?
Daj mi Veležove šanse i naše samo cu ti to reći, posjed 60:40 sve na našoj strani samo još da pročepi lakše će se disatdrzgemboadislic je napisao/la: ↑05 apr 2023, 21:31Ti si coravMrAlemKa je napisao/la: ↑05 apr 2023, 21:27Ma haj treba bit realan Velež iz jedne jedine šanse dali go i ništa više pokazali nisu. Vrlo lako je moglo bit 1:3, da su nam ušle šanse… nije to toliko loše koliko se predstavlja, borba je tu, šanse su tu, još malo sreće i mozemo okrenut tekmu… kroz sredinu je teško jer dobro pokrivaju i vise na našim šesticama, samo preko bokova uradit nešto a i to mora bit vrlo brzo kao što je mali Šeha uradio..
Ma ova naša budala ide na ovo. Da izgubi jedan nula i da proba na Grbavici.. da je normalan izbacio bi Drlju i Krpica.MrAlemKa je napisao/la: ↑05 apr 2023, 21:32Daj mi Veležove šanse i naše samo cu ti to reći, posjed 60:40 sve na našoj strani samo još da pročepi lakše će se disatdrzgemboadislic je napisao/la: ↑05 apr 2023, 21:31Ti si coravMrAlemKa je napisao/la: ↑05 apr 2023, 21:27Ma haj treba bit realan Velež iz jedne jedine šanse dali go i ništa više pokazali nisu. Vrlo lako je moglo bit 1:3, da su nam ušle šanse… nije to toliko loše koliko se predstavlja, borba je tu, šanse su tu, još malo sreće i mozemo okrenut tekmu… kroz sredinu je teško jer dobro pokrivaju i vise na našim šesticama, samo preko bokova uradit nešto a i to mora bit vrlo brzo kao što je mali Šeha uradio..
honajjjj ovi sto su podrzavali ovog trenerskog maga,hoce li bar malo stida osjecati kad nam sjebe svaku sansu za evropu ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- grbavicka1921
- Kontakt:
Bole oči, nema suta u okvir gola
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 05 apr 2023, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.