Ko da je on bio najbolji danashordeezla je napisao/la:Kenan HandzicL_blancos je napisao/la:Ko vam je br. 88
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- anonymousHD
- Kontakt:
Stvarno Handžić je bio igrač utakmice, mali je predobar, liči mi na Xavia.
Svaka mu čast!

Smiejsna smo ekipa,nema dalje,ci oni nemogu kupit jednog igraca,na njih se treba popisat
,dovode smao polovne i istrosene igrace,plus jos trener nam onaj zalizani ****
Horde jos jednom pokazale,zasto su bez premca u nasoj drzavi,hladno je bilo,tesko je navijat na minusu,al odlican broj Hordi 

-
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Nije Bitno je napisao/la:Imal ko sliku Hordi iz Zenice
http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... evo_20.jpg
http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... evo_04.jpg
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vrati se Husrefe hebi im mater! nista lic pic,ha hu,samo u facu reci mamu vam hebem ima da igrate kako ja sviram,sto je i radio pa fol nekome smetalo ko u fazonu Husref im **** sve zivo,nemoze to tako,vrati se Husrefe
Al vratiti ce se klinac kad ovaj ima jaci ugovor i ledja nego Ferguson u Mancesteru...jos jednu sezonu nam upropasti nemoramo u Evopu hebo te hljeb hljebovi sto si jeo jutros,i ti i tvoje izmjene u 15236 minuti,mrs mrs mrs vise dosta te je,ja te nisam do sada nesto pljuvao al dosta je da hebe rak raka,odlazi kupit cu ti gel ako sam odes

Al vratiti ce se klinac kad ovaj ima jaci ugovor i ledja nego Ferguson u Mancesteru...jos jednu sezonu nam upropasti nemoramo u Evopu hebo te hljeb hljebovi sto si jeo jutros,i ti i tvoje izmjene u 15236 minuti,mrs mrs mrs vise dosta te je,ja te nisam do sada nesto pljuvao al dosta je da hebe rak raka,odlazi kupit cu ti gel ako sam odes

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Oko 700-800 plafon...kakvo je vrijeme bilo ovo je odlicno
Zna se ko je broj 1 u BiH.
Opet cu vam reci,nemojte crnjacit,ko je ocekivao pobjedu budala je. Mi se moramo borit za trece mjesto,to nam je ove godine plafon,ako bi sad uvezali dvije pobjede i remi mogli bi se nadati vise,ovako teskoo. Mi trebamo da dolazimo na tekme i da navijamo 90 minuta. ABd kad pobjedimo Slaviju opet cemo se nafurat pa pasti u depresiju...ali **** to je nas mentalitet
Zato ako hocemo u Europu svi na Kosevo da podrzimo igrace i da damo mirzi doznanja da treba da ide vec jednom!
SAMO SARAJVO

Opet cu vam reci,nemojte crnjacit,ko je ocekivao pobjedu budala je. Mi se moramo borit za trece mjesto,to nam je ove godine plafon,ako bi sad uvezali dvije pobjede i remi mogli bi se nadati vise,ovako teskoo. Mi trebamo da dolazimo na tekme i da navijamo 90 minuta. ABd kad pobjedimo Slaviju opet cemo se nafurat pa pasti u depresiju...ali **** to je nas mentalitet

Zato ako hocemo u Europu svi na Kosevo da podrzimo igrace i da damo mirzi doznanja da treba da ide vec jednom!
SAMO SARAJVO
Celik je zasluzeno slavio, da su umjesto onog Adilovica imali boljeg spica zabili bi nam 5 komada ... sudija je jako uticao na igru, a najsmjesniji detalj se desio kad je Hamzagic krenuo prema golu a on svirao kontra faul
Celik svakako zasluzeno slavio
Semjnon Milosevic jedan je od nas !

Celik svakako zasluzeno slavio

Semjnon Milosevic jedan je od nas !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Semjon, legenda!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
samosarajvo je napisao/la:Oko 700-800 plafon...kakvo je vrijeme bilo ovo je odlicnoZna se ko je broj 1 u BiH.
Opet cu vam reci,nemojte crnjacit,ko je ocekivao pobjedu budala je. Mi se moramo borit za trece mjesto,to nam je ove godine plafon,ako bi sad uvezali dvije pobjede i remi mogli bi se nadati vise,ovako teskoo. Mi trebamo da dolazimo na tekme i da navijamo 90 minuta. ABd kad pobjedimo Slaviju opet cemo se nafurat pa pasti u depresiju...ali **** to je nas mentalitet![]()
SAMO SARAJVO
Brate 16god.....2 titule....nemam ti vise nista reci.....bolje pustiti juniore da igraju nego ganjati 3mjesto....meni kad kazes trebamo se boriti za trece mjesto ko da mi samar opalis....treba nam novi trenes i novih 10-12 pravih igraca.....al posto nema para gledamo ove hadalje...slavis titulu svakih 8godina i jedino sto valja gledas HORDE kako navijaju....zar nam nije super

Dirk imal te da priznas gresku u vezi buseva ehhehe i smjesnih optuzbi kako sam placenik i neznalicaa....

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Evo da ja dam svoje vidjenje sa Istoka xD .... Hordi oko 550 - 600 malo se rasirili i popunili onaj kop fino .... Robijasi glasniji na pocetku utakmice ... horde zla od 20 minute do kraja prvog poluvremena .... tu negdje na pocetku drugog poluvremena ... nekako opao tempo ... i od 75 - 80 minute bezze i jedni i drugi xD
Sto se tice vasih igraca .... po meni br.88 kapiten je bio meni se cini .... ama veze nema
ja mislim da on treba da bude organizator igre ili nesto slicno ... al' samo Bogu dragom mozete zahvaliti sto imate Ihtijarevica - po meni jedan veliki intelektualac sa pregledom igre ... bez izgubljene lopte .. smiren i precizan ... Obuca je odigrao majstorski zasjenio je Avdica .... Posebno mi se svidio neki mali sto je usao umjesto vucine ja mislim u 80-oj minuti ... ma mali zvijer ... brz okretan po ovako losem terenu ... da mi ga je vidjeti po "dobrom"....
i da OBDRANA vam je katastrofa - spora neugirana .... nisu skocni ... ama nisu nista .... izvlaci vas vezni red i napad
moje misljenje
Sve u svemu hvala na dolasku bujrum opet !!!
Sto se tice vasih igraca .... po meni br.88 kapiten je bio meni se cini .... ama veze nema

i da OBDRANA vam je katastrofa - spora neugirana .... nisu skocni ... ama nisu nista .... izvlaci vas vezni red i napad

moje misljenje

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Robovlasnik je napisao/la:Evo da ja dam svoje vidjenje sa Istoka xD .... Hordi oko 550 - 600 malo se rasirili i popunili onaj kop fino .... Robijasi glasniji na pocetku utakmice ... horde zla od 20 minute do kraja prvog poluvremena .... tu negdje na pocetku drugog poluvremena ... nekako opao tempo ... i od 75 - 80 minute bezze i jedni i drugi xD
Sto se tice vasih igraca .... po meni br.88 kapiten je bio meni se cini .... ama veze nema![]()
ja mislim da on treba da bude organizator igre ili nesto slicno ... al' samo Bogu dragom mozete zahvaliti sto imate Ihtijarevica - po meni jedan veliki intelektualac sa pregledom igre ... bez izgubljene lopte .. smiren i precizan ... Obuca je odigrao majstorski zasjenio je Avdica .... Posebno mi se svidio neki mali sto je usao umjesto vucine ja mislim u 80-oj minuti ... ma mali zvijer ... brz okretan po ovako losem terenu ... da mi ga je vidjeti po "dobrom"....
i da OBDRANA vam je katastrofa - spora neugirana .... nisu skocni ... ama nisu nista .... izvlaci vas vezni red i napad![]()
moje misljenje![]()
u 20 smo tek svi usli ehehehhe aa taj mali je Suljic hehehe Sejtan pravi aa kapiten keno losha mrtvaaa nije 3 dao pasa precizna ...
FK SARAJEVO.
- Megamon
- Kontakt:
Umjesto Vucine je usao Suljic, mali jeste zvjerka.
Sto se tice odbrane citam da ste nas ubili po vasoj desnoj(nasoj lijevoj) gdje nama igra novi stari bek Belosevic.
Nisam bio tako da necu da komentarisem,sve u svemu cestitke Celiku.
Mirza odlazi
Sto se tice odbrane citam da ste nas ubili po vasoj desnoj(nasoj lijevoj) gdje nama igra novi stari bek Belosevic.
Mirza odlazi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Gledam ga neki dan na TV-u, pita ga novinar o Sarajevu a on kaze -VanBasten je napisao/la:
Semjon, legenda!
'Moja osjecanja prema Sarajevu se nisu promjenila i nece se nikada promjeniti!'
da je bogdo vise ovakvih igraca i fudbal u cijeloj zemlji bi nam bio bolji.
Cestitke Celiku na pobjedi. Ja sam iskreno ocekivao da cemo uzeti bod ali dzaba kad MV to jednostavno ne umije a MORA biti tu gdje jeste. Sta da se radi, sve je dzaba...
P.S. drago mi je da se atmosfera izmedju Sarajeva i Zenice konacno normalizira

Koga to Puric ne siluje, uz Viscu najbolji igrac lige sigurno..Megamon je napisao/la:Umjesto Vucine je usao Suljic, mali jeste zvjerka.
Mirza odlazi
Imate jaka krila sto jest jest,
Inace hrabra igra za jednu gostujucu ekipu u nasoj ligi..
Solidno izdanje danas, uz malo vise srece mogli smo i do boda doci. Sudija presmjesan, prvo u prvom poluvremenu na 20-ak metara, udara igrac celika Ihtijarevica mislim (nisam siguran) i on dobija zuti karton za simuliranje
U drugom poluvremenu jos kriticniji, Hamzagic da izadje sam na golmana, rusi ga igrac celika i dbl svira kontra faul
Prandelli, odlazi zivota ti.
Sto se navijanja tice, dobra brojka, navijanje solidno kad se u obzir uzme, minus, poledica (ne moze se ni skakati kako treba)

Sto se navijanja tice, dobra brojka, navijanje solidno kad se u obzir uzme, minus, poledica (ne moze se ni skakati kako treba)

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- bilino polje
- Kontakt:
http://www.rtvze.ba/index.php?option=co ... temid=1eto vam cjela tekma
samo celik ale samo celik ale
- molotovljev
los teren..hladno vrijeme..naravno nisam zadovoljan rezultatom..navijanje solidno..Semjon je puno toga rekao..
ako mislite da nesto ili nekoga treba mijenjati,OK.slazem se..
ako mislite da nesto ili nekoga treba mijenjati,OK.slazem se..

F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amidzaa, Anex, Armija1987, BeYaZ, Bordo10, bordobijeli, budzak, CIKICA, Dadox, fks74, Fouzi1, Haksss, hazarder, HyperOS, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kabinet1987, mnon46, napoleon72, NazorUso, Pasharoni, Pitar6785, riki46, roccosiffredi, Shategabri, siroliver69, ubipara, Vanja8, Velo6, WeekendOffender, zagorski i 323 gosta.