RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
fkvelezlive stranica je odradila prenos samo tako super. Prenos je bio odlican. Kamera odlicna. Tekma se mogla gledati na TVu preko kompjutera. Ton odlican. Komentator haos. Super su. Hvala im samo tako!
A Velez ocigledno nepovezan. Rovcanin los. Kodro isto slabo igrao. Mrkva Velagic ocigledno nema vise snage da igra kao nekad ali dade gol i donese 3 boda. Kazazic je novi Skaljic u odbrani. Ivetic najbolji. Okic kreten posao sam da opali po golu i opalio iznad gola a imao Demica otvorenog. Demicu treba vise prilike davati - spreman je. Djano isto tako - super i spreman da igra od pocetka. Velez uopste nije toliko los koliko se pricalo. Po onom sto sam ja vidio - Zrinjski treba dobro da se zapita kako ce opstat ove sezone. Oni su imali samo 1 sansu za 90 minuta.
Vrijeme je bilo grozno. Ja neznam sta su ljudi ocekivali od igre uz vjetar u prvom poluvremenu? Nemoguce je bilo nabijati loptu uz onaku vjetrometinu. Odnese sve. Zato je drugo poluvrijeme i bilo onoliko bolje od prvog. Skroz dobra stvar danas. Velika 3 boda i velika inekcija samopouzdanja za Velez.
A Velez ocigledno nepovezan. Rovcanin los. Kodro isto slabo igrao. Mrkva Velagic ocigledno nema vise snage da igra kao nekad ali dade gol i donese 3 boda. Kazazic je novi Skaljic u odbrani. Ivetic najbolji. Okic kreten posao sam da opali po golu i opalio iznad gola a imao Demica otvorenog. Demicu treba vise prilike davati - spreman je. Djano isto tako - super i spreman da igra od pocetka. Velez uopste nije toliko los koliko se pricalo. Po onom sto sam ja vidio - Zrinjski treba dobro da se zapita kako ce opstat ove sezone. Oni su imali samo 1 sansu za 90 minuta.
Vrijeme je bilo grozno. Ja neznam sta su ljudi ocekivali od igre uz vjetar u prvom poluvremenu? Nemoguce je bilo nabijati loptu uz onaku vjetrometinu. Odnese sve. Zato je drugo poluvrijeme i bilo onoliko bolje od prvog. Skroz dobra stvar danas. Velika 3 boda i velika inekcija samopouzdanja za Velez.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Svaka cast za ovu pjesmu
profesionalno uradjeno i tekst pogadja u metu
http://antifa-bih.org/wp-content/upload ... odjeni.mp3

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Eto pa samo vi kukajte na nas. Eno komšija, imaju sve pa jeste ih vidjeli danas.veze oni s mozgom nemaju.opet ovi naši,ne možeš ni više očekivati od njih,neki ne mogu hdati nikako po terenu,ali u poređenju sa komšijama su svemirski brod.Ali eto ih tamo. Što se nas tiče,slijedi dobro teška sezona.
MRKVA hvala brate. ti si naš Lukareli

- bilino polje
- Kontakt:
imali celik kakve sanse dole u mostaru protiv zrinskogvfc1922 je napisao/la:Eto pa samo vi kukajte na nas. Eno komšija, imaju sve pa jeste ih vidjeli danas.veze oni s mozgom nemaju.opet ovi naši,ne možeš ni više očekivati od njih,neki ne mogu hdati nikako po terenu,ali u poređenju sa komšijama su svemirski brod.Ali eto ih tamo. Što se nas tiče,slijedi dobro teška sezona.
samo celik ale samo celik ale
dobro teška tebra sezona sljedivfc1922 je napisao/la:Što se nas tiče,slijedi dobro teška sezona.
ali samo hrabro, nema nam druge!
Mrle druže hvala ti, a nisam se ni nadao da ga neko drugi zabije!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
cestitke na pobijedi...puno srece u nastavku sezone.pozz iz gradacca
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
slavni nadimak "ROĐENI"...
za dres sa petokrakom ginu ROĐENI ROĐENI ROĐENI...
erotski trenutci,
uživanje. sine!
za dres sa petokrakom ginu ROĐENI ROĐENI ROĐENI...

erotski trenutci,
uživanje. sine!

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
nem73 je napisao/la:slavni nadimak "ROĐENI"...
za dres sa petokrakom ginu ROĐENI ROĐENI ROĐENI...![]()
erotski trenutci,
uživanje. sine!

Zadnja izmjena: drH, dana/u 26 feb 2011, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Rodjeni moji
Znas sta mi je drago, sto smo zacepili usta prepotentnom Musi, i nekim forumasima ovdje, koji su najavljivali neke vanzemaljske akcije na terenu i tribinima. Zrinjski bez suta, a zar su Ultrasi bili danas
Haj dobro, dosta zajebancije, nismo ni mi Bog zna sta odigrali, ali smo makar izginuli za svaki centimetar terena danas, i zato sam ponosan. Ceka nas tesko proljece, neka nam je dragi Bog na pomoci.

Znas sta mi je drago, sto smo zacepili usta prepotentnom Musi, i nekim forumasima ovdje, koji su najavljivali neke vanzemaljske akcije na terenu i tribinima. Zrinjski bez suta, a zar su Ultrasi bili danas

Haj dobro, dosta zajebancije, nismo ni mi Bog zna sta odigrali, ali smo makar izginuli za svaki centimetar terena danas, i zato sam ponosan. Ceka nas tesko proljece, neka nam je dragi Bog na pomoci.
Support Velez, It's logical! ★
Jasta nego ginuli ko na ragbiju inč po inč osvajaliMont0 je napisao/la:Bravo Rodjeni moji![]()
Znas sta mi je drago, sto smo zacepili usta prepotentnom Musi, i nekim forumasima ovdje, koji su najavljivali neke vanzemaljske akcije na terenu i tribinima. Zrinjski bez suta, a zar su Ultrasi bili danas![]()

Samo jedan klub Velež Mostar
Ta ce Musa okle njega , nekih davnih vremena redovno mu se probacivalo kroz noge iza Trznice i iza DeseteMont0 je napisao/la:Bravo Rodjeni moji![]()
Znas sta mi je drago, sto smo zacepili usta prepotentnom Musi, i nekim forumasima ovdje, koji su najavljivali neke vanzemaljske akcije na terenu i tribinima. Zrinjski bez suta, a zar su Ultrasi bili danas![]()

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Cestitam na pobjedi 

Zna li ko kakvi su bili Gančev i Rovčanin(ako je igrao)?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Gance vrlo solidan ,Rovcanin vrlo los !Željovac je napisao/la:Zna li ko kakvi su bili Gančev i Rovčanin(ako je igrao)?
taman tako nekako.
vrlo vrlo važna pobjeda danas
vrlo vrlo važna pobjeda danas
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Utakmica nije bila lijepa za oci ali je pobijeda zasluzena.U Velezu je danas po meni,Zlaja bio najbolji,cuvao odbranu citavo vrijeme,a i Zaim je bio vrlo dobar.Ekipa je fizicki dobro pripremljena i hvala treneru Mitrovicu na tom a nadam se da ce Odovic nastavit gdje je Mitrovic stao.Na tribinama je bilo fino,Ultrasi doslu u finom broju i zelim docekat derby kad nece biti USTASA i BALIJA i kad do tog dodje,onda mozemo reci da ima Mostraca vise od Kineza...Za Velez vrlo vaznda pobijeda i sigurno malo psihicke opustenosti u nastavku sezone
[youtube][/youtube]
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Hajmo bijeli ale,hajmo bijeli ale
Sreca pa ovi igraci Zrinjskog ne znaju da treba na protivnicki gol pucati

Sreca pa ovi igraci Zrinjskog ne znaju da treba na protivnicki gol pucati

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.